delboyfpn
Početnik
- Poruka
- 27
sve što znaš je dobro došlo. koja je bolja što se tiče apartmana, lokacije na kojoj se nalazi, koja ima veće i lepše dvorište jer imam malo dete?
i još nešto, vidim da je prilično zajeban put do zapadne strane ostrva iz nidrija, jesam u pravu? koliko treba vremenski kolima?
kakav je nidri, za šetnju uveče?
prvo ovo: sve ove vile se nalaze u Nidriju
ovako:
Vangelis - od sve tri vile se nalazi najblize plazi, predje se ulica i plaza je na 30ak metara. doduse, on se nalazi i najdalje od centra grada, tj. na samom ulazu u Nidri sa severa, tako da za odlazak do grada treba nekih desetak minuta hodanja trotoarom. dvoriste mu je lepo uredjeno, pored bazena ima pool bar, ali nema parking a posto se nalazi na mestu gde se magistrala odvaja od ulaza u Nidri to moze da bude problem. Jos nisam siguran ni za to koliko je tamo mirno nocu ali tamo su prosle godine bili Cesi i Britanci i nisam cuo da se niko od njih zalio na buku. Smestaj je razlicit, tj. razlikuje se od sprata do sprata po principu sto vise - to bolje. :-)
Konstadin - nalazi se u jednoj bocnoj ulici na nekih 200ak metara od glavne ulice u Nidriju, tj. 5 minuta od centra. Plaza je jos nekih 100ak metara dalje. vila ima parking i bazen. na bazenu ima pool bar. ulica u kojoj se nalazi nije prometna tako da sto se tice spavanja nema problema. smestaj je odlican, gazdarice fantasticno vode racuna o cistoci.
Angelos - nalazi se u glavnoj ulici u Nidriju na samom izlazu iz grada prema jugu. ova vila je najdalje od plaze, nekih 400ak metara ali je najblize centru i luci od prethodnih - 100ak metara. u prizemlju prema ulici se nalazi radnja a prema dvoristu gazdaricin stan tako da su svi apartmani na prvom i drugom spratu. U dvoristu se nalazi parking sa nastresicom i bazen za pool barom. posto si rekla da pitas zbog dece, ova vila pored velikog ima i bazen za malu decu. sto se tice smestaja ista je prica kao u Konstadinu: cistoca je na najvisem nivou.
Hristos - sa jedne strane izlazi na setaliste pored mora a sa druge na glavnu ulicu. plaza je na 300ak metara a vila se nalazi na setalistu prema luci. i ova vila ima bazen koji gleda prema moru, tj. setaliste i nema parking. sada ono problematicno: nisam siguran da ovu vilu rade nase agencije ove godine (ako si planirala da ides preko agencije). i ovde postoje razlike u smestaju i to zavisi od toga u kojoj zgradi se uzme smestaj. pored one koja gleda na bazen ove godine ce biti otvorena jos jedna koja ce imati sve novo tako da ce smestaj tamo biti kvalitetniji.
mislim da je ovo dosta, ha? :-) a ako treba nesto detaljnije, slobodno pitaj ;-)
sto se tice zapadne obale... moras mi prvo definisati sta znaci "zajeban put"! ako mislis da ima neasfaltiranih puteva to nije istina. na sve plaze se stize dobrim putem (sa izuzetkom agiofilije i milosa na koje voze brodici). e sad, ako je zajeban put onaj koji ima krivine, onda nemoj da ides na grcka ostrva! :-) salim se, naravno ali je istina: do plaza se stize putem koji ima vise (kalamitsi) ili manje (kathisma) krivina... ali ako se vozi pazljivo nema NIKAKVIH problema, cak i nocu. vremenski ne vise od sat vremena do najdalje plaze (porto katsiki) iz nidrija, naravno ako nema bas velike guzve na putu.
vecernji provod: nidri i lefkada su najbolja (ako ne i jedina) mesta na ostrvu za vecernju setnju, picence, veceru... u nidriju ima cak i dva mini luna parka za klince i prelepu promenadu koja uvece pesacka zona.
ih, mislim da sam odgorio na sve! nadam se da ce ovo pomoci da se odlucis za lefkadu, mada mislim da si ti vec odlucila samo nisi sigurna u koju vilu tacno da ides... :-D
pozz i vidimo se
))))
) na red je dosla i Lefkada. Bicemo (ja se nadam) smesteni u Rouda bay hotelu u Mikros Gialosu od 20.juna do 5. jula.

sad mi je lakse