Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 41.835
Stvar ukusa. Krecem na Lefkadu za nesto manje od tri sata. Pozdrav svima !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto, nekako sam uspela da ubacim slicicu, pojma nemam o tome, al se vidi more!!!
Sam Vasiliki je preslatko mesto, malo, sa setalistem i restoranima pored vode i bar u prvoj polovini jula nema guzve, ispod samog apartmana ima mala plazica sa bistrom vodom za jutarnji kupanjac, naravno ko voli...Plaza u Vasilikiju nije nista posebno, ali smo mi svako vece posle setnje po ostrvu svracali na kupanje, voda je u to vreme izuzetno topla sto prija posle nepredvidivih temperatura vode zapadnih plaza, i sto se klincima posebno dopadalo, kad udjes u vodu, posle nekih 1m od obale je ravno pescano dno, tu nam nisu bili potrebni misici![]()
Zvonchice, kolima od Vasilikija do Porto Katsikija treba 40-45 min, Egremni ti je malo blize, a bez obzira sto na karti izgleda dalje, prilicno se lako stize na Kathizmu, 30-35min, ma to uopste nije bitno, mi smo uzivali i u samoj voznji po ostrvu, cini mi se da imam podjednak broj slika mora i puteva sa okolinom...
Nije to nikakvo drndanje...ti putevi su o.k.Mi smo presli 1000km na samoj Lefkadi,zavirili u "svako cose" i zaista je pravo zadovoljstvo to lutanje...ja cju u septembru na lefkadu i bicju smeshtena u nidriju...interesuje me koliko je vremenski potrebno iz vasilikija kolima do plaza na zapadnoj obali (porto kacikija i egremnija)? iz nidrija pretpostavljam da je bolje icji preko 'glavnog grada' do zapadne obale, nego da se drnda po putevima u unutrashnjosti ostrva.
Sad cu ja da budem dosadna...al' da ponovim...na Agiofili idi iskljucivo brodicem iz Vasilikija..ono kolima pa peske je bez veze skroz-muce se i kola i noge,kamenjar,nikakvi pogledi,a sve po vrucini...
chek', je l' 45 minuta pravcem iz vasilikija bez obilazenja preko istochne obale ostrva ili sa prolaskom kroz nidri i lefkas-grad? daleko ili ne, ima da ih overavam redom...prvi dan na agiofili, poshto je blize, a ostatak odmora ide na zapadne plaze![]()
Prosle godine saqm isao negde oko 14 jula i nije bila guzva a ni u septembru smo bili skoro jedini. Mozda par njih.....E,pa znao si da je u Avgustu guzva...mi smo bez problema vozili i bez zastoja,ipak Grcku treba izbegavati u avgustu(moze kraj avgusta,doduse,posle 20-og guzve opadaju)ako se ne voli guzva!
Ups-ti pitas iz Nidrija?Ali odgovor je isti,ne zaobilazi nigde,svi su putevi o.k.osim po nekog silaza na plazu,a to moras proci ma kojim putem dosla...Joooj,blago tebi,znas li koja lepota te ceka,mmm....