Vesna Ks
Domaćin
- Poruka
- 3.132
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neces verovati ali npr nedeljom NISTA ne radi [osim net kafea i kafica-picerija]. Kakvi su to ljudi nemogu da razumem. Cak ni benzin nemozes nigde da sipas a ima 6-7 pumpi. Da ostanes gladan ili ti zafali cigareta moras da odes u Janinu koja je veliki grad mada je i tamo problem za gorivo. Kada je ovaj moj prijatelj Grk dosao u posetu meni [Beograd], ja ga odveo u grad, skitali do kasno u noc i oko 2-3 h nocu ga odvedem u Tempo da pazarimo. Covek me pita dali je mozda danas Nova godina ili Bozic i sta ljudi rade u ovo doba [kupuju kosulje i televizore]. Nije mogao da veruje koji mi zivot zivimo. Pozz
Nije tacno. Benzin u Prevezi i blizoj okolini NEMA posle 21 h. Cak i u Janini nerade pumpe posle 21 h. Ima samo jedna dezurna ali ja se nisam trudio da je trazim-nije mi trebala. Mozda kod tebe na Lefkadi......ali reci gde je ta sto radi da znam i ja jer idem 14 avgusta dole. PozzI bre Jerotije pretera ga, vala benzin, cigare i da jedes uvek mozes da kupis pogotovu leti
ali reci gde je ta sto radi da znam i ja jer idem 14 avgusta dole. Pozz
nijedan jedini dan nismo imali mirno more,
Pa eto.....zakazao sam 8 avgusta u ambasadi i boze zdravlja 13 uvece palimo. Ima vremena jos ali javljam se i odozdo. Znas da sam lud za kompjuteromEee, pa nista se ne hvalis. Kako si kukao da ne ides nigde......vidis kako se sve promeni
.
Nije tacno. Benzin u Prevezi i blizoj okolini NEMA posle 21 h. Cak i u Janini nerade pumpe posle 21 h. Ima samo jedna dezurna ali ja se nisam trudio da je trazim-nije mi trebala. Mozda kod tebe na Lefkadi......ali reci gde je ta sto radi da znam i ja jer idem 14 avgusta dole. Pozz
Njih sam prvo zvao [Beogradska 29]. Rasprodali su sve, cak i septembar.Robinson ima u ponudi Lefkadu ,mi idemo septembru svojim kolima. Da li si njih zvao ?Probaj
Tvoj muz kaze a ja iskusio. U 21 h zatvaraju a mozda neko ostane da svodi racune i sl pa se muzu ucinilo da rade.Muz mi kaze da na Lefkadi pumpe rade do 22-23h, a i ti ne moras bas da cekas ponoc pa da sipas benzin
Cena autobuske karte Preveza-Solun je oko 40 eura [bilo prosle godine]. Put je [ja mislim] jedan jedini preko Janine, Metsova, Kozani.....Molim vas za savet kojim putem treba ići sa Lefkade do Soluna i koliko otprilike sati vožnje to traje, jer treba da stignem na voz u Solunu. Hvala
Ja sam bila do 19 na Lefkadi, ali do nekog 15 je voda bila bas topla....nisi mogao ni posteno da se rashladis! ali u Vassilikiju 18 Jula je voda bila ledena....bilo je mozda nas 10 u vodi pored onih surfera
jel neko bio na dnevnim krstarenjima koji krecu iz Nidrija...?! ja sam prosle god. isla sa Macedonian Palace, a znam da ima i Odysseia, Miss Christina, Nidri Star.....a ince sam ove god. jedrila Jonskim Ostrvima i ljudi bilo je extra....
to treba doziveti....znate kad ste sami na plazi,a jos plazi ne moze da se pridje nikako drugacije nego brodom...ma bilo je prelepo....takodje savetujem gl.grad Itake, Vathy jako lepo mesto
! ako nekog nesto zanima pitaj te!