Good point, sto bi rekli Englezi! Htela sam tek da bacim pogled za neku narednu godinu, ali u pravu si. Oduzilo mi se cekanje letovanja pa mi razne stvari padaju na pamet.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I jos nisu asfaltirali ono zadnje parce puta ka Egremniju ! A parking na ove dve plaze je ove godine 4E,pa se svi parkiraju negde okolo...

... boje vode su prosto neverovatne
. meni izgleda jedino preostaje da u tim predelima uživam preko slika, jer kad vidim kakvo je lomatanje do nekih lokacija... fala lepo. i na skijatosu mi je par puta padalo na pamet da odustanem i vratim se, što bih i uradila, samo da sam imala prostora da okrenem kola 
vesna, slike su super... boje vode su prosto neverovatne
i svaka čast što ste svugde zavirili. meni izgleda jedino preostaje da u tim predelima uživam preko slika, jer kad vidim kakvo je lomatanje do nekih lokacija... fala lepo. i na skijatosu mi je par puta padalo na pamet da odustanem i vratim se, što bih i uradila, samo da sam imala prostora da okrenem kola
![]()

...Jao Gogo, stvarno, putevi na Skijatosu su pesma, mogla bi i deca da voze. Sada ne smem da vam pricam o putevima na Pelionu, jer su Lefkadini putevi pesma za Pelion . A i jedan forumas je napisao da mu je posle Kefalonije Lefkada bila ko autoput. Pa vi sad vidite
...
Jao Gogo, stvarno, putevi na Skijatosu su pesma, mogla bi i deca da voze. Sada ne smem da vam pricam o putevima na Pelionu, jer su Lefkadini putevi pesma za Pelion . A i jedan forumas je napisao da mu je posle Kefalonije Lefkada bila ko autoput. Pa vi sad vidite
...
Bazen na Katizmi nismo videli, jer ja ne podnosim lezaljke i urbanizovane stvari na plazi, pa cim stignemo na neku plazu mi bezimo na onaj kraj plaze gde nema nicega. Tako smo na Katizmu uvek isli skroz levo gledano prema pucini i u tom delu bili skoro sami. Zato mi je promakao bazen.
Veco, za slike sam vec htela da ti kazem...
Kad napises tekst, lupi ENTER da predjes u novi red, pa u tom novom redu ubaci sliku. On napravi neki kod IMG pa linkslike pa opet IMG u onim zagradama. E posle tog drugog IMG opet lupi ENTER da ti nastavi tekst i sliku u novom redu.

.
)A meni dusa jos na Lefkadi,a pred ocima samo tirkizno....
....Sad kad ti pises ko da nismo bile na istom mestu. Prosle godine su glavni brodovi za te izlete bili Nidri star i Ikaros. Za Nidri star je jedan tip isao stalno po plazi Porto Kaciki i delio flajere za izlet. U luci u Nidriju su takodje vukli za rukav, delili flajere...U agenciji Borsalino su nam sve lepo objasnili za izlete...ali mi smo izlet uplatili direktno u luci za brod Ikaros....
.