Lečić i Batićeve ćerke vode DHSS!

Halix

Elita
Poruka
16.206
Lečić i Batićeve ćerke vode DHSS!

batic-v.jpg


Ponedeljak - 28.02.2011
Za novog predsednika Demohrišćanske stranke Srbije juče je izabran Branislav Lečić, a za njegovog zamenika ćerka pokojnog predsednika Vladana Batića, Maja Batić!



Odluke o novom predsedniku i zameniku predsednika donete su na sednici Skupštine DHSS-a, održanoj u Obrenovcu, kojoj su prisustvovali predstavnici koji zastupaju interese 78 odsto članstva stranke, navodi se u saopštenju.
Skupština je jednoglasno aklamacijom podržala sporazum o strateškoj saradnji između DHSS-a i Demokratske stranke, potpisan 30. avgusta 2009. godine, a jednoglasno su potvrđene odluke svih ostalih stranačkih organa o isključenju iz stranke Živojina Stjepića. Skupština je ovlastila novoizabrano rukovodstvo da u najkraćem roku predloži kandidata za popunu upražnjenog poslaničkog mesta u Skupštini Srbije.
Za potpredsednike stranke izabrani su advokat i druga Batićeva ćerka Olgica i advokat Predrag Savić.

http://www.alo.rs//_customfiles/Image/slike/2011/02/28/batic-v.jpg

Sudija Ris....
 
A to je to....
2-3 meseca unazad barem 2-3 puta nedeljno, opušteno, bez blama jedan audi tt ulazi na trotoar (na sred Terazija) parkira se pred zgradom sedišta DHSS-a i čeka....
A par puta sam uspela da ugrabim pravi trenutak kad ću pogledati u tom pravcu i svaki put iz zgrade istrčava i uleće u auto neka riba.
SP_A5182.jpg
 

Back
Top