Lecenje kompleksa forumom - "Nemam fax i mrzim one koji studiraju i koji ga imaju"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

bRu zLi

Poznat
Poruka
9.401
Lecenje kompleksa forumom - "Nemam fax i mrzim one koji studiraju i koji ga imaju, i sad cu da otvorim 100 tema o tome sve dok se svi ne sloze da sam u pravu i daju mi potvrdu da i ja vredim kao i ovi sto studiraju.

Ovde je postalo veeeeeoma tesko obitavati na ovom pdf-u jer malo malo pa dodje neko kao iz vedra neba sa toliko zestinom pise , toliko kiti i pridevima ulepsava neke reci kako bi valjda napravio poentu onako sto zesce..... :roll:

Malo malo pa neko otvori temu o tome kako svi studiraju (samo on ne moze/nema/nije kapacitet) , kako niko nista ne zna, kako sutradan ne znaju da rade.....Cak i oni koji imaju prosek 10,00 nisu postedjeni! :rtfm: Sta vise njih najvise i pljuju! Razne su tu odbrane licnosti tipa sladak limun kiselo grozdje - "Dzaba njemu sve desetke kada u praksi ne zna nista" , "Dzabe njemu sve desetke, kada je ovako za zivot "glup" " , "Dzabe njemu sve desetke, ovo, ono bla bla bla"

Pa tek onda otvaranje tema koje imaju za cilj da se nekako covek izleci i pomiri sa time da nema IQ kapacitet.....Ovakve teme se otvaraju u stilu - "Sta ce kome Mensa u zivotu" " Inteligencija se mzoe povecavati" , "Nije bitno sta zavrsis nego kako se snadjes u zivotu" ........ I vecina ljudi je ovde i dalje ubedjena da se IQ moze navezbati tamo neki internet igrama i kvazi testovima, jer se potajno nada da i za nju ima nade da ce uvezbati i onda IQ i dovesti ga do nekih zeljenih visina.... :rotf: Ironija je ta, da imaju zaista visok IQ shvatili bi zakljucivanjem da se resavanjem takvih testova i igrica na internetu ne povecava IQ nego se uci resavanje testova, a IQ stoji nepromenjena :hahaha::rotf::hahaha::rotf: Ali najsmesnije od svega je i da ih covek prevari i kaze - Hej IQ se povecava resavanjem ovog testa - oni bi to vezbali jedno 12 dana i onda bi batalili JER SU LENJI....Znaci nije samo da im fali IQ nego su i lenji PA SU ZATO I NEUSPESNI U ZIVOTU, I ZATO I UCESTVUJU NA OVIM TEMAMA.

A kada krenu postapalice i primeri tamo neki "sestric od moje najbolje drugarice , pa njegova zaova ima jednu drugaricu koja ima sina koji je polubrat jednog tamo koji zna jednog decka" koji je bio NAJBOLJI (sto ja nisam) A U MOJOJ PRICI CETE SADA VIDETI DA JE ISPAO NAJGORI ( pa se podsvesno ja nadam da cu ja kao los/a ispasti dobra - obrnut slucaj, tako sto cu da pisem ovo i da se tesim) .

Pa tek kada krenu da pisu propali studenti, i ucenici kako nije sve u "proseku" "hvatanju godina" i slcino, nego je bitno "znanje" , a bas to "znanje" imaju samo oni koji imaju prosek 6,00, a nikako oni koji imaju prosek 10, 00 !

Ljudi zapitajte se malo zasto imate podsvesnu potrebu da otvarate toliko tema o ovome? :rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm:

Problem koji iamte morate resiti kod psihologa/psihoterapeuta/psihijatra a ne da trazite potvrdu na forumu od istih takvih kao sto ste Vi, da ste u pravu :rtfm:

To sto ce neko reci , ma ja znam XY njih koji imaju 10 , oo prosek a nemaju veze sa zivotom nece uciniti Vas nista pametnijim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To sto cete reci da mnogi koji zavrse fax nista ne nauce, nece doprineti da Vi postanete obrazovaniji, mozda Vam samo dalazan osecaj da i Vi vredite, ako ostale spustite.... Zato i kazem da idete i da se lecite na vreme a ne da otvarate ovakve teme i kojima "isterujete neku pravdu" i terate neki bunt, a sami ste krivi za svoju sudbinu.

hahahahhaahhhahah.............................

:hahaha::hahaha::hahaha:

:cepanje::cepanje::cepanje::pop2::pop2::pop2:

Strasno je kad vidis da sujeta odraslog muskarca pretvara u dete od 6 godina. :worth:

Koja sujeta? zasto koristis termine kada ne znas sta oni znace? Nego ono - "salata reci" daj da ubacim sve sto znam da izvredjam nekog"

JA nisam sujetan jer ja imam zavrsen fakultet za razliku od tebe!

A vidim pronasao si se u temi odmah, mada tema i nije samo za tebe, kao sto vidis mnogo je sire primene.

Koja sujeta? zasto koristis termine kada ne znas sta oni znace? Nego ono - "salata reci" daj da ubacim sve sto znam da izvredjam nekog"

JA nisam sujetan jer ja imam zavrsen fakultet za razliku od tebe!

A vidim pronasao si se u temi odmah, mada tema i nije samo za tebe, kao sto vidis mnogo je sire primene.

Ne, sve je pocelo kada si se ti pronaso u mojoj, a to da li imas diplomu fax, otkud mi znamo, ja sam recimo nobelovac :per: sta cemo sad.

I najjace mi je iz ovog tvog posta citiram> JA nisam sujetan jer ja imam zavrsen fakultet za razliku od tebe! . Time si sve rekao o sebi o tvojoj sujeti, tvom znanju i jednom delu tvoje licnosti.

Ne, sve je pocelo kada si se ti pronaso u mojoj, a to da li imas diplomu fax, otkud mi znamo, ja sam recimo nobelovac :per: sta cemo sad.

I najjace mi je iz ovog tvog posta citiram> JA nisam sujetan jer ja imam zavrsen fakultet za razliku od tebe! . Time si sve rekao o sebi o tvojoj sujeti, tvom znanju i jednom delu tvoje licnosti.

Nema bre. Laže ko pas.

Sta sam reako? Nisam uopsteno govorio nego vezano za ovu temu! Zasto bih ja bio sujetan? Sta je to sto meni smeta pa da se lecim preko tih tema?

Smeta mi samo sto pljujete obrazovane i inteligentne ljude...... I opasno generalizujete i uopstavate..... Smor je vise citati to na forumu.

p.s. Hvala ti sto si otvorio svoju temu dobio sam gomilu reputacija :-p Ako mi ne verujes pogledaj kako mi broj reputacija raste, tj broji.

I evo opet kazem - Imam fax za razliku od tebe i ne moram da otvaram teme i da pljujem one sto ga imaju....Ali zato mozda otvorim neku temu za ono sto nemam, tipa dobar bicikl (moj je u raspadu) i tako nesto.....

I kako sam se ja to pronasao u tvojoj temi? Sta ja tu imam da pronadjem? Nema tu covek sta da se pronadje, nego smarate, gomila intelektualnih lezilebovica koji su vaspitavani "uci da ne bi radiJo" i onda nisu ucili i sada zive u ubedjenju da ovi sto su ucili nista ne rade i onda su isfrustrirani zato sto misle da samo oni rade. A ne znate da je intelektualni rad i stres fizicki neizdrziv. Setite se malo kako Vam je bilo teskod a ucite dok ste bili u skoli....Hteli ste da sljakate a sada se zalite....

Sta tebe briga ko je ko u kaficu kada odes? Zasto ti ne odes ? Ja kada odem ne pitam se ko je taj, odakle mu pare, i da li studira , ili radi sa faxom, ili radi kao prost radnik , NEGO SEDIM I BAVIM SE SVOJIM ZIVOTOM, A NE TUDJIM ZIVOTIMA ISPRAVLJAJUCI KRIVE DRINE......

Studenti, hajmo sada svi, nalegnite na knjige i svi zavrsite fakultete u najkracem mogucem roku i nemoj da Vas je bRu zLi video da ste jednom seli u kafic, HAJMO SVI, RADNA AKCIJA, DA NASEM ALEXANDRU BUDE LAKSE !

Ajde de objasni drugarima gde si završio fax i ko ti je sve i šta predavao. Sa skeniranim potpisima iz indexa...:lol:

Ahahha a bas sam to hteo da te pitam..... Heheh stara prica.....Vidim i tebe privukla ova tema !

Prosto jso uvek nisam upoznao nikog da se toliko bavi mojim zivotom.....

Nije te bilo koliko ono, 2 godine i iz vedra neba si uskocio na ovu temu hahahahah dobra fora.....Cccc da sam znao pa da je ne otvaram.....

Hoces da zalepim i diplomu i radnu knjizicu i uverenja o strucnim usavrsavanjima koje sam morao da prodjem ????

Hahahah a joooj kakav si ti frik.... Sta ti radi zena? Je l te jos trpi? Je l je batinas a i svoje dete koje sad ima koliko, 2 godine?

Je l si jso uvek na poslu, na kome sasvim slucajno imas pored sebe svoj index koji ces za 10 sekundi da skeniras i nalepis na Krstu?

Sve sam cuo ali da neko nosi index na posao svaki dan sa sobom nisam LOL .

Mislim, meni je najlakse da to uradim sto trazis, ali sta onda? Bice nezanimljivo.... Ovako mi je smesno jer pravis od sebe budalu....A i ovako i onako ces reci posle - to nije tvoj nego od komsije kao sto si i napomenuo kada sam se nameracio bio da bas stavim...... I onda ces izmisliti neki drugi zahtev.....I tako sve dok ne uvidis da je zaista istina, i na kraju ni to neces prihvatiti nego ces poludeti a to mi stvarno nije namera. Jer tvoja vera i uverenje u nesto bez dokaza je toliko patoloski velika da je to za lecenje. Ni pokerasi nisu toliko sigurni u sebe...

Mislim, mnogo toga klima kdo tebe - odrastao covek visi sa decom na ljisu (pedofil) satro prof istorije a zalaze se za udaranje dece, izigravao budalu na pdf sport.....Mislim, nisi pod libelu sto bi se reklo.

Ahahha a bas sam to hteo da te pitam..... Heheh stara prica.....Vidim i tebe privukla ova tema !

Prosto jso uvek nisam upoznao nikog da se toliko bavi mojim zivotom.....

Sta ti radi zena? Je l te jos trpi? Je l je batinas a i svoje dete koje sad ima koliko, 2 godine?

Mislim, mnogo toga klima kdo tebe - odrastao covek visi sa decom na ljisu (pedofil) satro prof istorije a zalaze se za udaranje dece, izigravao budalu na pdf sport.....Mislim, nisi pod libelu sto bi se reklo.

Sam sebi bedo uskaces usta, e citat tvoj: Prosto jso uvek nisam upoznao nikog da se toliko bavi mojim zivotom..... A onda u nastavku izneses o njemu kao da ga uhodis godinama.

Drugo pusti pricu, znamo mi da ti nemas diplomu, ti si samo studirao, kada su ti roditelji uskratili finansije jer su videli da ot tvog fax nema nista i da samo dzabalebaris po kaficu moro si da se ispises, jel tako jeste.:per:

E onda si se naso prozvanim u mojoj temi o "studentima" lelemudima i pokrenuo salvu uvreda na moj racun da se patim od mentalnog oboljenja, cak i otvorio ovu temu da se nalupas ko maksim po diviziji.:lol:

Znao sam da ćeš tako odgovoriti. :lol: Kao i uvek trla-baba lan, skretanje sa teme i sl.
Ni malo se nisi promenio. Isti iskompleksirani kreten si ostao. I zapravo ti si jedini koji očigledno ovde leči svoj džak kompleksa.
Ajd nastavi da uživaš i lečiš se. Bye-bye

Hahaha, ja i ti se privatno nadjemo pa ces videti sve, necu ovde da lepim nista po forumu, toje suludo, ti nisi normalan prema mojim racunanjima.

Naravno da se "nisam promenio" ja sam ono sto jesam, a ne licemer.

Ccc kako upade na temu jao, samo jos to ne mogu da dokucim ! Ni manje ni vise nego ovde!

Bas je simptomaticno koliko si opcinjem sa mnom! A za ovo kreten i ostalo razmisljam da li da te prijavim kod Borke pa da te banuje kao i uvek ili da te pustim, jer ako te banuje neces vise da pises

Sam sebi bedo uskaces usta, e citat tvoj: Prosto jso uvek nisam upoznao nikog da se toliko bavi mojim zivotom..... A onda u nastavku izneses o njemu kao da ga uhodis godinama.

Drugo pusti pricu, znamo mi da ti nemas diplomu, ti si samo studirao, kada su ti roditelji uskratili finansije jer su videli da ot tvog fax nema nista i da samo dzabalebaris po kaficu moro si da se ispises, jel tako jeste.:per:

E onda si se naso prozvanim u mojoj temi o "studentima" lelemudima i pokrenuo salvu uvreda na moj racun da se patim od mentalnog oboljenja, cak i otvorio ovu temu da se nalupas ko maksim po diviziji.:lol:

Ne nego je obrnuto, on mene uhodi i to iha ha ! A te stvari o njemu znaju svi zivi, pogotovo ovi sa sporta gde se prolupavao i gde ga svi shvataju za budalu. A ni ja ljisu nije bolji cim tamo se kao pedofil dopisuje sa decom i pise grozote.

Ponavljam, ja nemam sta da se pronalazim u tvojoj temi, nego prosto kipi koliko si nezadovoljan i koliko ne volis to sto radis i sto nemas i ti fax ili ne studiras pa da po ceo dan pijes u kaficu kafe kao i oni.

I jednostavno smara vise da covek cita Vase bolestine, idite pa se lecite ostavite forum na miru. Ova tema sluzi da skuplja se Vase bolestine, da se ne otvara po 1000 tema! ! ! ! ! ! !

A i stajem u odbranu svojih kolega, nece ih na nekim forumima ispljuvavati nezadovoljni ljudi sa psihickim problemima, a i savest mi nalaze da ih uputim da resavaju svoje probleme kod pravog strucnjaka a ne otvaranjem tema.

Zasto se ti ljutis, niej sramota ici kod psihologa/psihoterapeuta. Nije to isto i psihijatar.

I jos nesto ja sam zavrsio fax i radim i bitna razlika, ja za svoje tvrdnje imam dokaza a Vi za Vase nemate.

Hajde sada izbesni jos malo i polako, mzoda u sledecem zivotu zavrsis i ti fax i VIDECES , VERUJ MI, TADA NECES IMATI POTREBU DA OTVARAS TEME O STUDENTIMA.

Razmisli lepo jos jednom ne razmisljajuci o meni! Da je u tvom zivotu sve super da li bi se bavio ovim stvarima i da li bi trosio vreme na to? Ne nego bi uzivao u zivotu!

Zasto ja ne pljujem studente i studiranje, IQ, ucenje, diplome, obrazovanje i slicno? Ok, moze se diskutovati i o tome ali na naucni i nepristrasan nacin a ne onako kako ti radis, ne diskutovati a sa sto vecom mrznjom prema nekome nakititi tekst.

Lecenje kompleksa forumom - "Nemam fax i mrzim one koji studiraju i koji ga imaju, i sad cu da otvorim 100 tema o tome sve dok se svi ne sloze da sam u pravu i daju mi potvrdu da i ja vredim kao i ovi sto studiraju.

Ovde je postalo veeeeeoma tesko obitavati na ovom pdf-u jer malo malo pa dodje neko kao iz vedra neba sa toliko zestinom pise , toliko kiti i pridevima ulepsava neke reci kako bi valjda napravio poentu onako sto zesce..... :roll:

Malo malo pa neko otvori temu o tome kako svi studiraju (samo on ne moze/nema/nije kapacitet) , kako niko nista ne zna, kako sutradan ne znaju da rade.....Cak i oni koji imaju prosek 10,00 nisu postedjeni! :rtfm: Sta vise njih najvise i pljuju! Razne su tu odbrane licnosti tipa sladak limun kiselo grozdje - "Dzaba njemu sve desetke kada u praksi ne zna nista" , "Dzabe njemu sve desetke, kada je ovako za zivot "glup" " , "Dzabe njemu sve desetke, ovo, ono bla bla bla"

Pa tek onda otvaranje tema koje imaju za cilj da se nekako covek izleci i pomiri sa time da nema IQ kapacitet.....Ovakve teme se otvaraju u stilu - "Sta ce kome Mensa u zivotu" " Inteligencija se mzoe povecavati" , "Nije bitno sta zavrsis nego kako se snadjes u zivotu" ........ I vecina ljudi je ovde i dalje ubedjena da se IQ moze navezbati tamo neki internet igrama i kvazi testovima, jer se potajno nada da i za nju ima nade da ce uvezbati i onda IQ i dovesti ga do nekih zeljenih visina.... :rotf: Ironija je ta, da imaju zaista visok IQ shvatili bi zakljucivanjem da se resavanjem takvih testova i igrica na internetu ne povecava IQ nego se uci resavanje testova, a IQ stoji nepromenjena :hahaha::rotf::hahaha::rotf: Ali najsmesnije od svega je i da ih covek prevari i kaze - Hej IQ se povecava resavanjem ovog testa - oni bi to vezbali jedno 12 dana i onda bi batalili JER SU LENJI....Znaci nije samo da im fali IQ nego su i lenji PA SU ZATO I NEUSPESNI U ZIVOTU, I ZATO I UCESTVUJU NA OVIM TEMAMA.

A kada krenu postapalice i primeri tamo neki "sestric od moje najbolje drugarice , pa njegova zaova ima jednu drugaricu koja ima sina koji je polubrat jednog tamo koji zna jednog decka" koji je bio NAJBOLJI (sto ja nisam) A U MOJOJ PRICI CETE SADA VIDETI DA JE ISPAO NAJGORI ( pa se podsvesno ja nadam da cu ja kao los/a ispasti dobra - obrnut slucaj, tako sto cu da pisem ovo i da se tesim) .

Pa tek kada krenu da pisu propali studenti, i ucenici kako nije sve u "proseku" "hvatanju godina" i slcino, nego je bitno "znanje" , a bas to "znanje" imaju samo oni koji imaju prosek 6,00, a nikako oni koji imaju prosek 10, 00 !

Ljudi zapitajte se malo zasto imate podsvesnu potrebu da otvarate toliko tema o ovome? :rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm:

Problem koji iamte morate resiti kod psihologa/psihoterapeuta/psihijatra a ne da trazite potvrdu na forumu od istih takvih kao sto ste Vi, da ste u pravu :rtfm:

To sto ce neko reci , ma ja znam XY njih koji imaju 10 , oo prosek a nemaju veze sa zivotom nece uciniti Vas nista pametnijim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To sto cete reci da mnogi koji zavrse fax nista ne nauce, nece doprineti da Vi postanete obrazovaniji, mozda Vam samo dalazan osecaj da i Vi vredite, ako ostale spustite.... Zato i kazem da idete i da se lecite na vreme a ne da otvarate ovakve teme i kojima "isterujete neku pravdu" i terate neki bunt, a sami ste krivi za svoju sudbinu.

lol ko daje uput psihologu :hahaha:

A otvaranje ovakve teme ce ovde nekome da pomogne,...?
Sta sad mi ostali treba da kazemo? da se stavljamo na strane necije...ne pada mi napamet...
:think:
Nije shija nego vrat....

Hoce, neka ovakva tema njima sluzi kao ventil da izraze nezadovoljstvo svojim zivotom i postignucima, a ne da se malo malo pa otvara neka tema ovde , koja ima svrhu da se neko bolje oseca i da se ispljuje neko drugi ko nesto ima sto mi nemamo i onda ne mozemo sa time da se izborimo na kraj.

Mislim, mora se ljudima predociti da imaju taj problem.... Cim neko pise sa takvim zarom i nadje 10001 razlog da ispljuje coveka a ni jednu pozitivnu stvar ne navede kod njega to je onda simptomaticno.

Oni su u stanju da navode citav niz neuspesnih a obrazovanih ljudi sa diplomama - Hej ja znam ovog, ja znam ono, ovaj ono, onaj ono, a sta je sa svim onim ostalim uspesnim????? A pa njih precutkuju, znaci ovo ispade kao selektivna memorija, pamte i navode samo ono sto ce ih utesiti a ovo ostalo bolno potiskuju kao da ne postoji.

I ja vidim da puno ljudi danas studira, ali nemam tu PTOLOSKU POTREBU da ih pljujem jer sam IZNAD NJIH, zavrsio fax, radim, a ti jadni sto bacaju pare na faklutet i fakultetski zivot ko zna da li ce zavrsiti i koliko ce se izmuciti ako ga zavrse, jer npr nisu potencijali...Znaci na njih nemam sta da budem ljubooran i otvaram takve teme.....Isto tako nisam ljubomoran ako neko zavrsi privatni fax i stane "rame uz rame" pored mene kada naziva sebe akademskim gradjaninom.....Sve to ima svoje i sve se placa, njemu ce biti najgora kazna kada shvati da nista ne zna, pa ce onda takav diplomac da dolazi na teme i da otvara teme da se leci , a ne trebam ja to da radim, jer oni mene ne ugrozavaju.

A vidis ovde mnoge ljude ugrozavaju ti koji studiraju, i UVEK OTVARAJU TAKVE TEME OVI STO NE STUDIRAJU !
Isto tako se moze lepo videti da su obicno LOSI STUDENTI opcinjeni pojmom IQ, i da stlano pisu na forumu i potajno se nadaju da ce na forumu potvrditi svoja nadanja da se IQ moze istrenirati i puno uvecati - oni se zapravo nadaju da ce im to pomoci da ne budu vise losi studenti i nadaju se da ce posle tih testova manje ili isto uciti kao sada a da ce to davati vanserijske rezultate...Znaci sve, samo da se ne zagreje stolica.....

Nisam znao da postoje ovoliki kompleksi zbog neimanja fakulteta dok nisam dosao na ovaj podforum i video sa kakvim zarom i bolesnom strasu ovde prosta radna snaga ogovara i hejtuje ove sto su zavrsisli fax, ili sto studiraju, cak su i ovi sa prosekom 10, 00 ispljuvani pricama - "Znam ja jednog koji ima prosek 10, 00, ali zato on............."

jer sam IZNAD NJIH

isto kao sto sam ja, koji nemam fakultet (hvala bogu), IZNAD tebe i isto kao sto si ti na mene ljubomoran i pokusavas raznoraznim nacinima da osporis moju superiornost. recimo, ti razmisljas kako sam ja ljubomoran na tebe lol a pritom si ogavan, glup, zalostan, jadan -- samo prezir mogu osecati prema tebi jer ti nemas apsolutno nista sto bih ja hteo. ali ti jednostavno ne mozes da pojmis ovo jer ti si toliko glup da mislis da je neko ko nema fakultet i pljuje po fakultetima NUZNO ljubomoran na studente -- sto samo govori o tvojoj inteligenciji (o tvojoj neinteligenciji).

inace si samo zabavan za napusavanje (i propustanje kroz sake) i nista drugo (: suzdrzao sam se na onoj drugoj temi koju je otvorio onaj drugi covek jer prosto ne zelim da mu zaserem temu zbog retarda poput tebe, ali posto si vidim otvorio svoju temu, pustam mastu na volji. A TI KLIKCI TROUGLIC KOLIKO HOCES NISTA TI TO NECE POMOCI.

Zasto neumorno lazes kao pas, ti nemas nikakvu diplomu fax, doznao sam da radis u teretani kao instruktor i naplacujes clanarine itd....

Zasto dopustas da te tvoja bolest gura tako duboko?

Mozda si studirao ali kad su presusile finansije tvojih roditelja morao si da napustis fax jer do 30 godine verovatno nisi dao prvu godinu, zato si se naso prozvanim na onoj temi, to napustanje "studiranja" ostala ti je rak rana

Radis u tertani za nekog gazdu naplacujes clanarine povremeno dezinfikujes sprave i usisavas a kada ti je dosadno citas knjige iz popularne psihologije.

Tebi treba zabraniti pristup PDF psihologiji jer lazes da si strucnjak, dobro ako si umislio da to jesi to je tvoja bolest, nisi ti kriv. Meni dajes upute psihologu a sebi ne mozes pomoci.

Sram te bilo, da se stidis tvojh godina. Tvoja bolesni kompleksi i sujeta teraju da svakog omalovazavas i vredjas na forumu ko god ima drugacije misljenje od tebe

Ahahahahhahahahahahha koliko si prso, moras da podebljavas i slova i to sva u crno kako bi ono, sta postigao?? Cekaj da vidim u sifarniku koja je F oznaka za podebljana slova LOL.

Sta mislis ono kao , ako podebljas sva slova, bices kao vise u pravu ? ROFL, kako debeo problem imas .....

"doznao sam da radis u teretani kao instruktor i naplacujes clanarine it"

ahahahhahahaha kako dobar VIC ! A gde si to doznao i od koga, ahhaha bas je smesno..... Ako zelis dacu ti fixni telefon gde radim pa nazovi i pitaj da li tu radim hahahahha.
To sto pisem na pdf sport ti ne daje pravo da od toga u svojoj bolesnoj glavi izmislis neku pricu koja nema veze sa mozgom.

A sto se tice teretana, jeste mi zelja da nekada imam svoj veeeliki fitnes prostor koji ce ujedno biti i teretana + aerobik + borilacke vestine.....

Koliko si ti smesan i prso covece..... Radio sam u nekoliko drzavnih institucija nisam nikakav cuvar teretane, LOL .

Zaista si smesan i ja te zalim koliko si prso, najtoplije ti preporucujem da odes kod psihologa, pa niej to strasno nista, zasto to shvatas kao uvredu, pa ja kada bih tako vredjao ljude ne bih imao privatno posao nikada.

HAjde sada odi na 2-3 terrapije, preporucujem Kognitivno bihejvioralnu terapiju ili REBT i videces kako vise neces imati potrebu da podebljavas slova hohohohoh.

lol. isfrustriran? :mrgreen: bolje receno zabavljen! jer si izuzetno zabavan. ali kao sto rekoh u prethodnom postu -- ne kapiras da ljudi mogu da uzivaju u mentalnom nasilju (i uopste u nasilju) jer si nazalost NEOBRAZOVAN (verovatno niste imali istoriju na faksu a?)

"ad hominem" lol. ad hominemi, dragi moj "studentu", su izmislili mentalno slabi ljudi koji nisu mogli da prihvate brutalne argumente. ali da te naucim necemu sto te niko drugi, niko od profesora sa fakulteta, nije naucio: svi ali apsolutno svi argumentu su "ad hominem" jer onaj koji veruje u "glupa" razmisljanja je nuzno i glup. tako da nema veze ako ja kazem "religija je glupost" ili ako kazem "religija je glupost, gluperdo zmajevska!" ili "glup si zato i verujes u religiju" -- tu nema nikakve logicke greske. al jbg kad su retardi kao ti odrasli na Wikipediji. :mrgreen:

nije to nikakvo "lecenje" nego uzivanje, ali ja cenim da je tebi NUZNO da verujes u ovo prvo jer kako bi inace mogao da pojmis ovo drugo? jednostavno ne bi mogao! morao bi da priznas poraz, ni manje ni vise, i da prihvatis moju neosporivu superiornost.

lol da. ako sam banovan onda sam neinteligentan! hahaha

Uospte nisam procitao sta si pisao, jer ti si vec banovan takod a ne gubim vreme. Vidim malo sam te ipak strecnuo , jer letimicnim pogledima na post ne videh nikakvu sada ruznu rec, mada mozda je i ima nisam citao....znaci da si se malko zaplasio i da si uvideo da si slabiji kada koristis argumentum ad himinem pa sad malo manje pokusavas da ga koristis nego se opet vracas na neko pseudo filosofiranje tj laprdanje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back