Lecenje frustracija na forumu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
teshko pitanje..mrtva trka :mrgreen:
nedoyebane nisu toliko opasne po forumski svet..one jednostavno prazne ono shto se isprazniti mozze..mada ta bolest se lako lechi..kite ima za izvoz jelte :mrgreen:
ima i toga? :eek:
onda mi je sasvim jasna negativnost u postovima, shirenje negativne energije i sl..nije njima lako..treba im pomoci, nisu srecne, emotivno ispunjene i svoje frustracije, bes, mrzznju moraju da leche na drugima..mozzda misle da tako mogu da se izleche:confused:

pa nije valjda kita lek za sve ?!:eek:

Sta mislite forumasi, ko vise leci frustarcije na forumu? Sto bi nas narod rek`o,cacka mecku :-) One forumasice cija je frustracija izazvana nedohebanoscu, ili one koje popiju samarcine, batine, zabrane i to, od "dragog", pa sednu za komp? :(
Da se razumemo,i jedno i drugo je stvar izbora, al` ne treba gresiti dusu ako je ovo drugo, ipak je vise za sazaljevanje, i treba biti covek :(
Mislim ako smo sposobni da procenimo sta je u pitanju, ne stajmo im na muku, PODRZIMO IH! :(
Vi ste duze tu, pa ono, verujem da znate bolje od mene...

.. Ja ovdi donesem mozak na pašu . Znaci .. sve mi je dozovoljeno . :ok:

Sta mislite forumasi, ko vise leci frustarcije na forumu? Sto bi nas narod rek`o,cacka mecku :-) One forumasice cija je frustracija izazvana nedohebanoscu, ili one koje popiju samarcine, batine, zabrane i to, od "dragog", pa sednu za komp? :(
Da se razumemo,i jedno i drugo je stvar izbora, al` ne treba gresiti dusu ako je ovo drugo, ipak je vise za sazaljevanje, i treba biti covek :(
Mislim ako smo sposobni da procenimo sta je u pitanju, ne stajmo im na muku, PODRZIMO IH! :(
Vi ste duze tu, pa ono, verujem da znate bolje od mene...

Uh što si stavila primer a što nisi pitala šta leče oni koji stavljaju pedofilske teme,na forum dolaze samo da bi vređali i sl. Već si stavila forumašice i to u dve kategorije nedoyebena i maltretirana..msm idem da se obesim malo, pa ću da se vratim.:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back