Toki-Voki
Ističe se
- Poruka
- 2.150
A vidim ni tebi matematika nije bas najbolja strana. Evo i zasto:Losa ti matematika.
Mozda je to suvise slozena matematika za tebe?Ima dve operacije.
dss + ns =8%
8% - ns = 6(7)% ----> ns = 1(2)% -----> dss = 11% - 1(2)% = 9(10)%
Nije toliko ni vazno,samo da shvatis...
Probao sam sto jednostavnije...
na predsednickim izborima BT je namakao u drugom krugu nekih 600000 glasova vise, a ciji su to glasovi, da nisu mozda madjarski, muslimanski, siptarski i sl? Nece biti, tacnije izvukao ga je Cacak, Beograd i jos neka mesta u Srbiju gde je dss-ns jaci nego sto je uobicajno. Zato nemoj da izmisljas tolplu vodu i lupetas gluposti, U zemunu ti je npr. razlika izmedju Borisa i Tome bila u prvom krugu 10000 glasova(u Tominu korist), dok je u drugom spala na 5000 glasova, sto znaci da je dss glasao, dok u prvom nije, a to znam jer sam u dss-u, a ovako je bilo i u drugim mestima u Srbiji. A to zasto je dss-ns dobio manje glasova sad na izborima nego sto je realno trebao, nalazi se u cinjenici da neki glasaci nisu izasli na glasanje ili su glasali za zute(i ja sam u njima za republicki nivo) tako da ti racunica nije dobra, odnosno budalasta. A zasto nismo glasali za dss na svim nivoima ili uopste glasali(kako ko), je to zato sto se znalo da prica o Kosovo je Srbija nece upaliti toliko koliko Kostunica misli, a negde sam vec i napisao da su cak i radikali osetili da ta prica nece proci, i nisu to puno spominjali i potencirali to, ko sto je Kostunica.