LDP podržava Dačića i SPS

• Začetnik teme Začetnik teme Stoio
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Losa ti matematika.
Mozda je to suvise slozena matematika za tebe?Ima dve operacije.

dss + ns =8%

8% - ns = 6(7)% ----> ns = 1(2)% -----> dss = 11% - 1(2)% = 9(10)%

Nije toliko ni vazno,samo da shvatis...
Probao sam sto jednostavnije...
A vidim ni tebi matematika nije bas najbolja strana. Evo i zasto:
na predsednickim izborima BT je namakao u drugom krugu nekih 600000 glasova vise, a ciji su to glasovi, da nisu mozda madjarski, muslimanski, siptarski i sl? Nece biti, tacnije izvukao ga je Cacak, Beograd i jos neka mesta u Srbiju gde je dss-ns jaci nego sto je uobicajno. Zato nemoj da izmisljas tolplu vodu i lupetas gluposti, U zemunu ti je npr. razlika izmedju Borisa i Tome bila u prvom krugu 10000 glasova(u Tominu korist), dok je u drugom spala na 5000 glasova, sto znaci da je dss glasao, dok u prvom nije, a to znam jer sam u dss-u, a ovako je bilo i u drugim mestima u Srbiji. A to zasto je dss-ns dobio manje glasova sad na izborima nego sto je realno trebao, nalazi se u cinjenici da neki glasaci nisu izasli na glasanje ili su glasali za zute(i ja sam u njima za republicki nivo) tako da ti racunica nije dobra, odnosno budalasta. A zasto nismo glasali za dss na svim nivoima ili uopste glasali(kako ko), je to zato sto se znalo da prica o Kosovo je Srbija nece upaliti toliko koliko Kostunica misli, a negde sam vec i napisao da su cak i radikali osetili da ta prica nece proci, i nisu to puno spominjali i potencirali to, ko sto je Kostunica.

Бре, смири се мало, срце ће ти искочити. Колико си поблесавео, почео си да грешиш у куцању. Полако бре. Па није смак света то што Чеда хоће у владу са ДС и СПС

Njofra. malo si zaostao :rotf::super:

Zaostavstina gadna.Covek rekao i mi rekli da nece u vladu, ali neki mozga nemaju :dash::rotf:

А?! Како? Зар он није најдемократа и најмрзитељ 90-тих? Е, Тадићи и Чедо, шта дочекасте, да лижете буљу СПС-у....
Srbendo, zar nije Šešelj napisao knjigu o Kur*i del ponte i Kur*i del Koštunici? A sad su dobri?
U čemu se razlikuje postupak Šešelja i Tadića, kad već razdvajate?

А ево видим и акције су отпочеле препрушених ЛДП-оваца.......ахахааааааааа.......

Počeo protest ispred Skupštine Grada
Cetvrtak, 22. maj 2008. 13:01

Više desetina građana Beograda okupilo se nešto pre podneva na platou ispred Skupštine Grada na poziv Pokreta Evropa nema alternativu da podrže formiranje proveropskih vlasti u glavnom gradu i Srbiji.

"Ova akcija je naš način da utičemo na sve činioce u pregovorima o formiranju novih vlasti i sprečimo da vlast uzme stranka koja želi da podigne spomenik Zvezdanu Jovanoviću", kazao je vođa pokreta Srećko Sekeljić agenciji Beta.

On je podsetio na izjavu lidera Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislava Šešelja pred Haškim tribunalom da Jovanović zaslužuje slavu Gavrila Pricipa i ocenio da je to raskid sa univerzalnim vrednostima i silazak Srbije "koja je nadomak ulaska u EU" sa evropskog puta.

Građani svojim aktivnostima i nesaglasnošću mogu da utiču na ishod pregovora među izbornim listama koje su osvojile mandate, kazao je Sekeljić i dodao da ukoliko bude formirana antievropska vlast opoziciji ostaje da se bori sa građanske vrednosti.

Okupljeni nose fluoroscentne prsluke na kojima piše "Ne damo Beograd", na ulazu u Skupštinu razvučen je transparent sa istim natpisom, a istaknuti su i transparenti "restless Belgrade" i "not surrending Belgrade".

Ispred ulaza u Skupštinu postavljeni su stolovi sa glasačkim kutijama u koje građani mogu ubaciti "listiće" sa obzloženjem zašto su glasali za proevrospke stranke, a preko razglasa se emituju kompozicije EKV, najviše "Par godina za nas" i "Izađi i bori se", i Partibrejkersa "Hipnotisana gomila".

Među okupljenima su glumci Svetozar Cvetković i Branko Cvejić, predsedbica NUNS-a Nadežda Gaće, a organizatori su najavili i dolazak vatrpoliste Aleksandra Šapića i fudbalera Save Miloševića.

(Beta)

Јака "масов ност" - ВИШЕ ДЕСЕТИНА.........ахахахаааааааааа..................

........
Počeo protest ispred Skupštine Grada
Cetvrtak, 22. maj 2008. 13:01

Više desetina građana Beograda okupilo se nešto pre podneva na platou ispred Skupštine Grada na poziv Pokreta Evropa nema alternativu da podrže formiranje proveropskih vlasti u glavnom gradu i Srbiji.

(Beta) ........

Još danas pre podne sam napisao ovo :

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6632003&postcount=5

I sada vidim da nisam bio u pravu.
Nije par stotina nego par desetina.

Jedino što je počeo teror manjine nad većinom. E to je sasvim tačno.

Back