Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Тачно, и Цар га напушио лака срца и мирне душе...pa jedini mu je on nesto i rekao ...ostali su se utrkivali ko ce vise da mu se uvuce
Ко поморанџу!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тачно, и Цар га напушио лака срца и мирне душе...pa jedini mu je on nesto i rekao ...ostali su se utrkivali ko ce vise da mu se uvuce

Мора да те Чеда игла частио!
![]()
normalno da je rusija zapretila atomskim bombama Tadicu ako bude gurao u NATO, nema tu zezanja
ne brini ima i za tebe

Sta atomskim bombama? Boli Tadica racku za Srbiju. Plasi se on da ne zavrsi ko njegov prethodnik Djidjic.
Не халуцинира, мени је то било неинтересантно и са 18 година.
Па пази, ко сретне тог ганфера прво што ће рећи је:,, Чедо... како су ти велике очи!!!".Iliti: Sto se grbavo rodi, vreme ne ispravi.
(mislim na Cedu)

Па пази, ко сретне тог ганфера прво што ће рећи је:,, Чедо... како су ти велике очи!!!".
А остало се и не прича!
![]()
Ne znam, nekada sam ga smatrala za najlepseg (mladog) politicara (?!), a sada verujem da bih se uplasila nocu da ga sretnem.jedini politicar u Srbiji koji narodu govori istinu a ne ono sto bi oni zeljeli cuti....on vam je drugi dindic..

Umno proseravanje Cede-igle treba gledati kroz prizmu cirkus-klovnovsku predstavu ALI ga treba shvatit veoma ozbiljno jer je on telal americke spoljne politike u odnosu prema Srbiji i Rusiji

![]()
http://www.hranazasve.com/info/komentari.php?nav_id=502157

Колико кошта та ''истина''? Ауто, стан и полицијско обезбеђење? Не, није он ни прошао поред Ђинђића.
A, sad mi je jasno što je "ubio" prvog.![]()
[/B]
pa slab sam ti ja (ako uopce) poznavalac dnevne politike i politicara u Srbiji...Doindica sam pratila kao svaki za politiku zaintereserani europejac jer je bio vizionar i kvalitet i u tim europskim razmjerima...politicar za buducnost, ne samo srbije negi i cijelog regiona...Cedine izjave procitam ponekad i dosada nisam pronasla nijednu njegovu glupu ili demagosko-populisticku izjavu...dapace
Pa nije Čeda Toma Nikolić da pegla demagogiju, samo da bi se dokopao što više glasova....