LDP: Nikada Srbija neće biti parking za bilo čije rakete!!!

21413613434d8f383803a06648066670_extreme.jpg

http://www.hranazasve.com/info/komentari.php?nav_id=502157

Čeda - najmudrija srpska glava...

Bravo....:klap:

Čeda je tup k'o ******! Hebi ga, ne ide skupa drogiranje i razumno razmišljanje.
Zalaže se za ulazak Srbije u NATO, a kaže da Srbija neće biti ničiji parking za rakete. E, Čedomire, majkina budalo, pa jel' ti misliš da bi nas Ameri pitali za dozvolu?

P.S. Što se tiče tvoga potpisa... Ne znam...Možda je on to i izjavio, ali znam da nije priznao Kosovo, a Šiptare je nazvao američkim pudlicama, i naterao je Pacolija da igra na vrelom pustinjskom pesku, pre nego što ga je oterao iz Libije.

Колико кошта та ''истина''? Ауто, стан и полицијско обезбеђење? Не, није он ни прошао поред Ђинђића.

pa slab sam ti ja (ako uopce) poznavalac dnevne politike i politicara u Srbiji...Doindica sam pratila kao svaki za politiku zaintereserani europejac jer je bio vizionar i kvalitet i u tim europskim razmjerima...politicar za buducnost, ne samo srbije negi i cijelog regiona...Cedine izjave procitam ponekad i dosada nisam pronasla nijednu njegovu glupu ili demagosko-populisticku izjavu...dapace

[/B]
pa slab sam ti ja (ako uopce) poznavalac dnevne politike i politicara u Srbiji...Doindica sam pratila kao svaki za politiku zaintereserani europejac jer je bio vizionar i kvalitet i u tim europskim razmjerima...politicar za buducnost, ne samo srbije negi i cijelog regiona...Cedine izjave procitam ponekad i dosada nisam pronasla nijednu njegovu glupu ili demagosko-populisticku izjavu...dapace

Pa cela mu se prica svodi na gole konstatacije stanja (a i opet to je stvar interpretacije), fraze i parole o evroatlantskim integracijama. Nije nacionalni ali je evrodemagog i to prve klase.

Razlog zbog cega ga mozda ti simpatises je isti onaj po kome recimo ljudi u Srbiji simpatisu Zarka Puhovskog. Obojica su dezurni pljuvaci svog naroda, s tim da je ovaj drugi intelektualni pojam za prvog koji je jedva svrseni dramaturg.

Back