LDP formirao Politički savet

Mito,lekcija koju si trebao da naucis iz Jasenovca je da je sovinizam najodvratnija moguca stvar na svetu i da treba da se boris protiv njega uvek i svuda,a ne da na hrvatski sovinizam odgovaras srpskim... Opet nisi pazio na casu i nisi cuo naravoucenije koje ti je ucitelj priopstio...

nesha taxista:
Nisam mislio samo na tebe, zato te i nisam posebno citirao. Mislio sam generalno na način razmišljanja u kom je skoro svako ko ima neke veze s inostranstvom sumnjiv.

Pa kada bih ja tebe svrstao u istu grupu (tj. one koji "generalno slično razmišljaju" ne praveći razlike između nijansi boja...) onda bih mogao reći da je za vas svako ko razmišlja svojom glavom, a ne dozvoljava da to umesto njega čini npr. Vesna Pešić... zaostali primitivni balkanac, koji ide ne Guču a ne na Exit, koji sluša narodnjake a ne politički korektnog Bona Voxa iz U2, koji pije domaću brlju umesto prefinjenog viskija, koji nikada nije otišao na more u inostranstvo nego se brčka kod kuće u lavoru... i sl. klišei...

kami83:
Mito,lekcija koju si trebao da naucis iz Jasenovca je da je sovinizam najodvratnija moguca stvar na svetu i da treba da se boris protiv njega uvek i svuda,a ne da na hrvatski sovinizam odgovaras srpskim... Opet nisi pazio na casu i nisi cuo naravoucenije koje ti je ucitelj priopstio...

ma da oni ce da nas kolju, da nam otimaju zemlju a mi cemo od toga da se branimo tako sto cemo da se trudimo da ne budemo kao oni i da okrenemo uvek i drugi obraz :shock:

od.jebi sa tom glupavom pricom!

oko za oko -zub za zub. Za svakog ubijenog Srbina treba ubiti 10 ustasa/balija/siptara pa da vidis posle dal ce da pomisle da nas ikada opet napadnu i da nam ubijaju ljude i otimaju zemlju!

ta vasa metoda okretanja drugog obraza NE FUNKCIONISE i Srba je svakim danom zbog toga sve manje a srpska teritorija se smanjuje iz godine u godinu.

znaci odskakuci lagano sa tom ustasko-antisrpsko-LDP-ovskom glupavom pricom!

Ja uopste ne pominjum "metodu drugog obraza",jer nisam hriscanin i to me ne zanima(a uzgred,ako pljujes po toj "metodi",nisi ni ti, i zato sledeci put nemoj da blebeces o pravoslavnom identitetu Srba),vec normalno i humano ponasanje... Naravno,nisam ni sumnjao da je vama nacistima to nesto neprihvatljivo...

I molim te,sledeci put me postedi tim debilnim i arhaicnim izrazima "srpska zemlja", jer ti ovo nije feudalizam

DraGo70:
Pa kada bih ja tebe svrstao u istu grupu (tj. one koji "generalno slično razmišljaju" ne praveći razlike između nijansi boja...) onda bih mogao reći da je za vas svako ko razmišlja svojom glavom, a ne dozvoljava da to umesto njega čini npr. Vesna Pešić... zaostali primitivni balkanac, koji ide ne Guču a ne na Exit, koji sluša narodnjake a ne politički korektnog Bona Voxa iz U2, koji pije domaću brlju umesto prefinjenog viskija, koji nikada nije otišao na more u inostranstvo nego se brčka kod kuće u lavoru... i sl. klišei...
...koje moja malenkost nikad pominjala nije.

Eraserhead:
Prof Dr. Miroslav Prokopijevic
Fluent in English, German and Serbo-Croatian (mother tongue).

Let's just see about that...

A number of articles in the international and Yugoslav journals, and some 2500 pages of translations from German and English.

Any dimwit with an English-Serbian dictionnary these days is capable of translating an English (or otherwise foreign) text into Serbian, however trully fluent speakers are capable of translating the other way around...

Да скратим причу, свака далабу (буквално) се данас бави превођењем са енглеског на српски...

JOPE:
Ti i "tvoji duvaci" jedino mozete da budete bajka, nikako stvarnost. I u pravu si kada kazes da nece imati kraja. Pa ti-vi neznate sta je pocetak a kraj (?) Ma totalan si aut. bljak za tebe, Menjaj to "od nas zavisi".

ne vidim zasto je to out, jer taj slogan objasnjava mnogo toga a u njemu se ne pronalazim samo ja nego i mnoooooooooooooogi drugi. A sto se bajke tice mi jesmo bajka,pri tom bajke su uvek najlepse, i to bajka koja polako postaje stvarnost :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Jerry Ropero:
ta vasa metoda okretanja drugog obraza NE FUNKCIONISE i Srba je svakim danom zbog toga sve manje a srpska teritorija se smanjuje iz godine u godinu.
Srba je sve manje zbog takvih klero-fašistički-radikalskih, impotentnih budala koji nemaju ni roda ni poroda. Lečite impontenciju i pravite decu, a ne samo što kenjate ovde po forumu.
PM da vam PM!!!

Eraserhead:
LDP formirao Politički savet

Politički savet Liberalno demokratske partije danas je zavnično počeo sa radom održavši prvu sednicu, saopštila je ta partija. "Političkom savetu LDP-a su pristupile mnoge javne ličnosti i ljudi koji svojim znanjem i iskustvom mogu pomoći daljem unapređenju politike LDP-a", navodi se u saopštenju.

"Početak rada našeg političkog saveta šalje jasnu poruku da politika Liberalno demokratske partije nastavlja sa neprekidnom borbom u cilju modernizacije Srbije. Nakon izbora održanih u januaru 2007. na kojima je LDP za svoju politiku dobila podršku građana Srbije, jasno je da naša politika nije samo entuzijazam malog broja ljudi, već suštinska ideja koja je prepoznata kao putokaz u pravcu raskida sa prošlošću i stvaranja moderne, napredne i uspešne Srbije. Ta politika dobija svoju potvrdu kako među građanima tako i među istaknutim javnim ličnostima koji je prepoznaju i koji su spremni da daju svoj doprinos njenom daljem razvoju", saopštila je LDP.

Članovi novoformiranog Političkog saveta LDP-a su:

Vesna Pešić - predsednica,
Biljana Kovačević-Vučo,
Biljana Srbljanović,
Bojan Đurić,
Branko Dimitrijević,
Dejan Sinadinović,
Filip David,
Ivan Andrić,
Ivan Torov,
Jadranka Jelinčić,
Jasna Šakota,
Latinka Perović,
Miroslav Prokopijević,
Miša Šahović,
Nenad Prokić,
Nikola Samardžić,
Olivera Ježina,
Petar Luković,
Rajko Danilović,
Saška Stanojlović,
Sonja Biserko,
Srbijanka Turajlić,
Veljko Đurović,
Vera Marković,
Vladimir Gligorov,
Vladimir Todorić,
Zoran Ostojić i
Zoran Purešević.
Svu ovu bagru u zatvor u samice od po 1.5 metara visine :evil: i da vidiš kako bi zemlja procvetala

Back