- Poruka
- 9.215
E pa to ne moze NIKO NEMA STO SRBIN IMADE!!!Lacibg:Преферирам да буде леп ко што је наш манекен![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E pa to ne moze NIKO NEMA STO SRBIN IMADE!!!Lacibg:Преферирам да буде леп ко што је наш манекен![]()

apolid:Bilo bi lepo da pokazes tu izjavu, jer ces ovako ispasti najveci bednik od coveka.
od mene zavisi:nadam se da cete uskoro svi vi radikali,dss-ovci i ostali ucutati da bi smo mogli najzad da postanemo normalna zemlj koja ce svima pokazati svoje prave kvalitete,jer ja necu da mi vise guslaju o zivotu,hocu da se isplati rad a ne dobra sema i najzad hocu DA OD MENE ZAVISI
Па макар ми били и радикали. 
alergicna:NARAVNO!
SAMO OD NAS ZAVISI
Не претеруј.bogibatina:...nekih 5% da...do te mere se moze tolerisati svaka greska...
5% је коалиција од 8 странака.

nesha taxista:Iako cenim većinu ljudi iz tog saveta, mislim da teme koje se bave unutarpartijskim delovanjem ne treba da budu postavljane ovde. Ponešto o tome piše i u pravilniku. Ako bi svako postavljao ovakve teme vezujući ih za svoju stranku, na kraju drugih tema ne bi ni bilo.
Lacibg:Не претеруј.5% је коалиција од 8 странака.
ЉДП једва може да догура до 2% (што ми непријатно...) накачио си им 2,5 пута већу цифру![]()
OD TEBE SIGURNO NE ZAVISI, I NIKADA NECE.P R O B U D I S E.alergicna:NARAVNO!
SAMO OD NAS ZAVISI
Ako si im rekla "matora", mada ja mislim da si u dobrim, ma kakvi dobrim, najboljim godinama, a ne matora. Tebi cestitka za hiljaditu poruku, :grin:matora63:Bože, koliko uzalud potrošenih kalorija.....
JOPE:OD TEBE SIGURNO NE ZAVISI, I NIKADA NECE.P R O B U D I S E.
jaguar b p:Šta vam znači "guslati o životu", leba vam
Pre se moze reci da ti treba da se naucis da citiras post na koji odgovarasapolid:BG5, onaj moj komentar se odnosio na izjavu gde Djindjic navodno poziva na bombardovanje Srba. Zamolio bih te da naucis pravilno da citas pa da se tek onda ukljucujes u raspravu.
Ali vas tih 2% pošteno jebucka.Lacibg:Не претеруј.5% је коалиција од 8 странака.
ЉДП једва може да догура до 2% (што ми непријатно...) накачио си им 2,5 пута већу цифру![]()
A vidim i odbranio ga.Sorab1:NIkolicev sin je bio na kosovu i branio svoj narod, gde je svugde prstalo od natovskih bombi i siptarskih zlocina. Gde si ti bio tad?