LDP formirao Politički savet

nadam se da cete uskoro svi vi radikali,dss-ovci i ostali ucutati da bi smo mogli najzad da postanemo normalna zemlj koja ce svima pokazati svoje prave kvalitete,jer ja necu da mi vise guslaju o zivotu,hocu da se isplati rad a ne dobra sema i najzad hocu DA OD MENE ZAVISI

Е што ми жао да ове ЗАВИСНИКЕ разочарам ... :lol:

На вашу жалост - нисте САМИ , јер и од нас других мора нешто да зависи. Хеххеех :lol: Па макар ми били и радикали. :lol:

Тако је!То је мање од 100000 бирача.Само ми није јасно шта ће им политички савет,и кога ће они да саветују?Чеди не требају саветници,он је велики газда.То је као и онај анкетни одбор,лаж и превара!:lol:

Iako cenim većinu ljudi iz tog saveta, mislim da teme koje se bave unutarpartijskim delovanjem ne treba da budu postavljane ovde. Ponešto o tome piše i u pravilniku. Ako bi svako postavljao ovakve teme vezujući ih za svoju stranku, na kraju drugih tema ne bi ni bilo.

alergicna:
NARAVNO!
SAMO OD NAS ZAVISI

e, ovi su nepromočivi !

jaguar b p:
Šta vam znači "guslati o životu", leba vam

То значи да данас имаш једну читаву галерију, тј.групацију празилук јевропејаца који су дошли до мало ловице и фирмираних крпица и себи умислили да ће бити ИН уколико се на недоличан начин одричу сопствене традиције, обичаја, историје...

Тако се међу њима уврежило да су традиционални инструмент ГУСЛЕ као и ДЕСЕТЕРАЦ нешто бљак.....нешто што је испод нивоа, а не виде јадници да не постоји ни једна нација на свету која се ОДРИЧЕ СОПСТВЕНЕ ПРОШЛОСТИ, напротив - утркују се у томе ко ће имати богатију прошлост а они народи који је немају труде се на сваки начин да је измисле. 8-)

Lacibg:
Не претеруј. :lol: 5% је коалиција од 8 странака.
ЉДП једва може да догура до 2% (што ми непријатно...) накачио си им 2,5 пута већу цифру :lol:
Ali vas tih 2% pošteno jebucka. :lol:
Nego, gde vam je vođa?
Jel mu prija zatvorska 'rana? Ili drži dijetu? :lol:
Seti li se Čede nekada?

Sorab1:
NIkolicev sin je bio na kosovu i branio svoj narod, gde je svugde prstalo od natovskih bombi i siptarskih zlocina. Gde si ti bio tad?
A vidim i odbranio ga.
Mora da je branio i Srbe u Bosni i Hrvatskoj :lol:
Uspešan čovek, nema šta. Kao što mu je i tata :lol:
Ja sam inače bio u podrumu i slušao Radio Evropu. A svi vi, napaljene radikalske budale u rasejanju, ste verovatno bili negde u Meku u centru Toronta ili Sidneja i navijački ispratili celo naše desetogodišnje stradanje.
Zato i ti ćuti i ne rise!

Back