LDP formirao Politički savet

Дафмен3:
Аха оформљен Србомрзачки клан... Треба да вас буде срамота Ерејзхеду а не да се дичиш тиме. Јеси ли и ти СРБОМРЗАЦ? Хоћу конкретан одговор а не баљезгарије које су својствене твојој ђаволској партији.
ju!!!!

Latinka Perovic....na mladima svet ostaje:lol::lol:
Znachi 9.sednica...drugvi piJoniri nastavljaju tamo gde se stalo 1987.?
Lepo je videti sve shto kanalizacija izbaci na jednom mestu.
Buwahahaha a najbolji su mi ovi shto kazu "super kadrovi"..pa ako su Biserko&Vucho i kompanija super kadrovi onda su to i Toma&Vuchic:lol:..toliko o objektivnosti....
Btw.jel ste chuli najnoviju vest?
Lechic demonstrativno izashao iz tog obora(ali ostao "drug chlan"partije)jer se ne slaze sa"nedemokratskim nachinom na koji su neke stvari vrshene prilikom izbora"...neshto tako..parafraziram-Cheda ga nije hteo za podprecednika.
Pishe danas u Blicu.

Enfroz2891.:
Latinka Perovic....na mladima svet ostaje:lol::lol:
Znachi 9.sednica...drugvi piJoniri nastavljaju tamo gde se stalo 1987.?
Lepo je videti sve shto kanalizacija izbaci na jednom mestu.
Buwahahaha a najbolji su mi ovi shto kazu "super kadrovi"..pa ako su Biserko&Vucho i kompanija super kadrovi
onda su to i Toma&Vuchic:lol:..toliko o objektivnosti....

Btw.jel ste chuli najnoviju vest?
Lechic demonstrativno izashao iz tog obora(ali ostao "drug chlan"partije)jer se ne slaze sa"nedemokratskim nachinom na koji su neke stvari vrshene prilikom izbora"...neshto tako..parafraziram-Cheda ga nije hteo za podprecednika.
Pishe danas u Blicu.

ахахахааааааааааааа..........
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4119901&postcount=24

crnicrnja:
Nisu ubili njih, ali jesu Stambolića, Gligorova, Ćuruviju, članove SPO-a. Marko Gajbica je pobio sve krimose konkurente, Cobe sve političke protivnike, a Elena koga stigne. E još ne znam šta je radio onaj četvti član, debeli dedoljubac. Ma i ona je nekoga skenjala. Sigurno.
Видим, добро си обавештен, реко ти Беба Поповић ? Па где заборави да поменеш Ђинђића ?!
Четврти члан умало да доврши Чеду - и то си заборавио. Ц,ц,ц па какав си ти то партијски члан ? "Ако каниш побједити - не смеш изгубити!"

Lacibg:
Видим, добро си обавештен, реко ти Беба Поповић ? Па где заборави да поменеш Ђинђића ?!
Четврти члан умало да доврши Чеду - и то си заборавио. Ц,ц,ц па какав си ти то партијски члан ? "Ако каниш побједити - не смеш изгубити!"
He-he!
Ostavio sam vama da se setite.
I vidim, dobro vam ide.
He-he!
A naročito mi je drago što se sećate gde je Čeda bio u noći hapšenja.
O da, mnogo boli, ali šta ćete, morate da trpite.
A vala i dosta vam je bilo. 60 godina. Sad ćemo mi da vladamo 60g, a posle opet vi.
Ne brinite, brzo će to proći. Vreme leti.
:lol: :lol: :lol:

crnicrnja:
He-he!
Ostavio sam vama da se setite.
I vidim, dobro vam ide.
He-he!
A naročito mi je drago što se sećate gde je Čeda bio u noći hapšenja.
O da, mnogo boli, ali šta ćete, morate da trpite.
A vala i dosta vam je bilo. 60 godina. Sad ćemo mi da vladamo 60g, a posle opet vi.
Ne brinite, brzo će to proći. Vreme leti.
:lol: :lol: :lol:

Vladali ste 60 godina. Sad je red da srbi vladaju svojom zemljom. Ne mozete vladu da sastavite a puna vam usta kako cete da vladate srbijom :lol: . Sve ********* do komunjare u ds i ldp. Kostunica vas zeza pa ne znate sta cete od besa. Djindjic i njegova muka da obidje sve zapadne zemlje i da podrzi nato 1999, to srbi ne zaboravljaju.

Eraserhead:
LDP formirao Politički savet

Politički savet Liberalno demokratske partije danas je zavnično počeo sa radom održavši prvu sednicu, saopštila je ta partija. "Političkom savetu LDP-a su pristupile mnoge javne ličnosti i ljudi koji svojim znanjem i iskustvom mogu pomoći daljem unapređenju politike LDP-a", navodi se u saopštenju.

"Početak rada našeg političkog saveta šalje jasnu poruku da politika Liberalno demokratske partije nastavlja sa neprekidnom borbom u cilju modernizacije Srbije. Nakon izbora održanih u januaru 2007. na kojima je LDP za svoju politiku dobila podršku građana Srbije, jasno je da naša politika nije samo entuzijazam malog broja ljudi, već suštinska ideja koja je prepoznata kao putokaz u pravcu raskida sa prošlošću i stvaranja moderne, napredne i uspešne Srbije. Ta politika dobija svoju potvrdu kako među građanima tako i među istaknutim javnim ličnostima koji je prepoznaju i koji su spremni da daju svoj doprinos njenom daljem razvoju", saopštila je LDP.

Članovi novoformiranog Političkog saveta LDP-a su:

Vesna Pešić - predsednica,
Biljana Kovačević-Vučo,
Biljana Srbljanović,
Bojan Đurić,
Branko Dimitrijević,
Dejan Sinadinović,
Filip David,
Ivan Andrić,
Ivan Torov,
Jadranka Jelinčić,
Jasna Šakota,
Latinka Perović,
Miroslav Prokopijević,
Miša Šahović,
Nenad Prokić,
Nikola Samardžić,
Olivera Ježina,
Petar Luković,
Rajko Danilović,
Saška Stanojlović,
Sonja Biserko,
Srbijanka Turajlić,
Veljko Đurović,
Vera Marković,
Vladimir Gligorov,
Vladimir Todorić,
Zoran Ostojić i
Zoran Purešević.

Сви губитници 8.конгреса на једном месту. ЈУЛ идеја, Гишка метод и паре од Сороша.

Srs je 1995 pred olujom zahtevao da srpska armija odbrani krajiske srbe.

Taj isti SRS je par meseci kasnije usao u vladu sa onima koji su izdali krajiske Srbe.

Nikolicev sin je bio na kosovu tokom nato agresije na srbiju 1999.

Gde tacno? Nije isto ako je ladio muda i mucio zene i decu albanske nacionalnosti po Pristini i Kosovskoj Mitrovici i ako je ratovao protiv OVK-a na planinama oko Djakovice, a koliko se secam price on je bio jedan od onih koji je ladio muda.

NIkolic i Seselj su bili u srbiji tokom nato agresije 1999

Naravno da su bili kad su znali da nece nista da im fali, za razliku od Djindjica kojeg su ti isti likovi u kombinaciji sa Milosevicem i Mirom Markovic ganjali kako bi ga ubili, kao sto su ubili Slavka Curuviju.

Djindjic na zapadu davao podrsku nato agresiji.

Ovo izmisljas, ali buduci da si zesce prso, neka te.

filatelista:
ima odličnih ljudi, ali ima i potpunih promašaja, kao u svakoj stranci.
najjači su ovi što pljuju po ljudima koji su cenjeni u svetu, a pljuvači samo mogu da odu kod komšije da izvuku krmka sajlom za svinjokolj, jer za drugo i nisu, ali popljuvati, ajmo, to je najlakše :roll: :roll:
Vesna Pesic pljuje po Kusturici koji je izuzetno cenjen u svetu

Nego Djovani, kad vec nisi pokazao link, moram preneti sta je Djindjic stvarno rekao, a rekao je (nakon nekoliko nedelja bombardovanja) da Slobodan Milosevic moze izdrzati jos nedelju dana bombardovanja, ali da narod Srbije ne moze.

Na RTS-u su preneli otrgnutu izjavu i nazalost, kao sto se vidi, bilo je i onih slaboumnih koji su se upecali na foru omiljene im televizije.

Back