Лажу нас покварено свих ових година

да ли сте за забрану НВО организација?

• ДА

• НЕ

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

opšte dobro

Poznat
Banovan
Poruka
9.647
Да ли сте за забрану НВО организација??!!
познато је само да се још код њих Рачак третира као злочин а не класична намештаљка као повод за бомбардовање Србије 99.Пошто су то признали и они који су нас бомбардовали.Штете угледу Србије у свету.Од њих се само лоше може чути о овој земљи и народу.Познато је да је Наташа Кандић била на проглашењу "независности Косова".
Thumb_Andrija%20Ilic%201.jpg

што је пре свега један против правни и против уставни акт.
Блате овај народ где год стигну.
http://www2.serbiancafe.com/lat/vesti/14/33334/

2007_12_05_mekenzi.jpg

Bivši komandant snaga UN u BiH kanadski general Luis Mekenzi izjavio je sarajevskoj televiziji Hajat da se u Srebrenici nije desio genocid, već masakr, jer da je neko, kako tvrdi, imao nameru da počini genocid, onda ne bi vodio ženu i decu u Tuzlu. „Ako želite da počinite genocid, prioritet vam je da ubijete žene, jer ne želite da se ta vrsta više razmnožava, a onda na red dolaze muškarci. Ubijati muškarce je masakr, ali nije genocid”, dodao je kanadski general, koji nije bio preterano popularan u Sarajevu. Mekenzi kaže da je činjenica da su ubijene hiljade ljudi, ali da je takođe značajan broj onih koji su navodno masakrirani, a kasnije se ispostavilo da su živi. On je optužio i UN što nisu obezbedile sigurnosnu zonu i zaštitile civile u Srebrenici, rekavši da su događajima u Srebrenici prethodili ratni zločini nad Srbima u okolini.

U intervjuu, bivši komandant UN u BiH odlučno je odbacio optužbe za silovanje Bošnjakinja. Naime, Tužilaštvo kantona Sarajevo pokrenulo je istragu protiv njega zbog navodnog silovanja Bošnjakinja u kafani „Sonja” u naselju Vogošća, ali je Mekenzi negirao bilo kakvu odgovornost, što je kasnije utvrdio i UN.

Interesovanje medija za Mekenzija je posebno veliko poslednjih nekoliko dana zbog navodne informacije da će biti jedan od ključnih svedoka u suđenju za masakr nad kolonom vojnika JNA u Dobrovoljačkoj ulici. (MONDO)

Убеђују нас да је Хаг идеал правде ...можда јесте за Насера и Рамуша,али за нас сигурно није....заступају разне видове неморала па и поклоници су геј параде.Оно што је најгоре у томе је то да њих ова држава финанасира од пореза грађана.Да ли је нормално да ми финанасирамо ове организације.??

Позната је пракса у свету о забрани рада неких странки као и организација(Турска) као и то да је у Русији Путин укинуо многе невладине организације.Честа је пракса у САД-у да се укидају разна удружења грађана ако раде на штету државе.Да ли је могуће и код нас спровести овакве законе?

шта си тим хтео рећи?

NVO imaju delokrug delovanja usmeren ka narodu kome je potrebna neka vrsta pomoći.Za to su stvarno potrebne NVO.Međutim činjenica je da u daleko većem procentu obavljaju špijunske poslove za globalne sile pa zato ih treba ukinuti.Opet sa druge strane ako im zabraniš rad odmah se oglase HRW,USA,GBR i ostala ekipa............

Bolje ih je držati na distanci i da nemaju pristup određenim informacijama od državnog značaja................

Zbog većine stvari da, ali zbog nekolicine ne......................
pa tako nesto i ja mislim mada sve jedno nisam za zabranu ,mislim sta je onda sa gomilom tzv. patriotskih organizacija poput raznih Obraza,Dveri i nekih njima bliskih intelektualnih krugova koji se takodje bave ispiranjem mozga i obmanjivanjem javnosti samo na drugu stranu od ovih gorepomenutih.

pa tako nesto i ja mislim mada sve jedno nisam za zabranu ,mislim sta je onda sa gomilom tzv. patriotskih organizacija poput raznih Obraza,Dveri i nekih njima bliskih intelektualnih krugova koji se takodje bave ispiranjem mozga i obmanjivanjem javnosti samo na drugu stranu od ovih gorepomenutih.

Da, njih nisam pomenuo...............

Njih bih definitivno zabranio obzirom da su već kvalifikovani kao razne nacističke i klero-fašističke organizacije i da to javno iznose....................a i ne bave se potrebama naroda već raspirivanjem nacionalne i verske mržnje.........

па да:) баш ти су ишли на самопроглашење Косова.:confused:

Da, njih nisam pomenuo...............

Njih bih definitivno zabranio obzirom da su već kvalifikovani kao razne nacističke i klero-fašističke organizacije i da to javno iznose....................a i ne bave se potrebama naroda već raspirivanjem nacionalne i verske mržnje.........

ови се баве распиривањем мржње према мом народу.

ови се баве распиривањем мржње према мом народу.

Ali to javno ne iznose, zar ne?

Ne možeš nekoga okriviti za nešto ako naslućuješ šta radi a nemaš dokaza.................

Ja i ti se slažemo šta rade NVO u Srbiji ali tako je kada nisi velesila već mala država..............J.bg...............

Ali to javno ne iznose, zar ne?

Ne možeš nekoga okriviti za nešto ako naslućuješ šta radi a nemaš dokaza.................

Ja i ti se slažemo šta rade NVO u Srbiji ali tako je kada nisi velesila već mala država..............J.bg...............
то јеси у праву све одређују велики играчи:ok:

sorosinatasakandichk5pc5.jpg

Veoma lako to moze da se regulishe-kontrola finansiranja.
Zabraniti finansiranje NVO iz stranih izvora sumnjivog porekla....ali to nece nikada uraditi zato shto ako bi se kontrolisalo finansiranje NVO morali bi isto da urade i sa politichkim partijama.

Nemoj samo nama da truješ čaj.................

Ha,ha.................Šalim se................

Back