- Poruka
- 35.544
Ja sam malo naprednija izgleda da skontam brzo nečiji psihološki profilti ces da me ucis sta je on a nisi se rodila dok je on ovde odrastao i izrastao u ovo sto je sad![]()
jel ima neka stranka koju nije branio? Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam malo naprednija izgleda da skontam brzo nečiji psihološki profilti ces da me ucis sta je on a nisi se rodila dok je on ovde odrastao i izrastao u ovo sto je sad![]()
jel ima neka stranka koju nije branio? Ma na nintendu, ono je da se naježiš kako su uradili...Je l ti došao?![]()
ma ćaci bre...oduvek bio....ni nemaju oni ko on pojma da postoje kulturoloski muslimani koji su izmedju ostalog liberali sa kompleksnim evropskim identitetom sirom sveta kao sto je napr. jedan od najvecih knjizevnika danas orhan pamuk.Ja sam malo naprednija izgleda da skontam brzo nečiji psihološki profiljel ima neka stranka koju nije branio?
![]()
Ma zamisli Stojka sa sabljom, Monti Pajton brema ćaci bre...oduvek bio....ni nemaju oni ko on pojma da postoje kulturoloski muslimani koji su izmedju ostalog liberali sa kompleksnim evropskim identitetom sirom sveta kao sto je napr. jedan od najvecih knjizevnika danas orhan pamuk.
al jok oni bi sa sabljom i sa svojim bosnskim pajtosima sa krste i iz duklje da njom vitlaju i sve to pokolju i proteraju jer su jel hriscani za primer...jeza.
a nintendo zelda igrice koje imaju islamske i arapske reference?Ma na nintendu, ono je da se naježiš kako su uradili...
Malo me plaśe te visokorealistične igrice...
tišina tamoa nintendo zelda igrice koje imaju islamske i arapske reference?
jel znas kad volis debilni japanski nintendo koliko u japanu ima muslimana i kako su fino integrisani u japansko drustvo?tišina tamo
sad kada se preispita koliko mu je islam usao pod kozu igrajuci zeldu, ima da sedne na tocak i da se odslepa do novog pazara i njemu da udele kuran... kad je mogao da bude demokrata pa nacionalista sto je skroz suprotno, onda moze i toMa zamisli Stojka sa sabljom, Monti Pajton bre![]()
![]()

Šigeru Mijamoto nije napravio Halal Mario nego Super Mariojel znas kad volis debilni japanski nintendo koliko u japanu ima muslimana i kako su fino integrisani u japansko drustvo?
govorim o referencama iz igrica a ne ko je dizajnirao a cak ni to nisi ni znao nego si radio searchŠigeru Mijamoto nije napravio Halal Mario nego Super Mario
Mer'aba

govorim o referencama iz igrica a ne ko je dizajnirao a cak ni to nisi ni znao nego si radio search![]()

zaebo si se opet, imam kose za izvoz...to mos onog tvog celavog snsovca iz novog sada ciju magnetnu ikonu drzis na tom izandjalom mini slovenackom frizderu punom maxi kvarljivog mesa pred istek trajanja

zaebo si se opet, imam kose za izvoz...to mos onog tvog celavog snsovca iz novog sada ciju magnetnu ikonu drzis na tom izandjalom mini slovenackom frizderu punom maxi kvarljivog mesa pred istek trajanja![]()
Toga ima još od pre pronalaska pisma.Propaganda je čudo, jedan tip je to patantirao još 40-tih...
Do tad će njegov wokeizam totalno u aut.Meni njet. Kone jeste, neka brine. Lepo je Kami (38ica) rekao: još dve generacije i možda bude nešto.

Volim s njim o nba ali ne gleda više. Bacio se na Putina.Do tad će njegov wokeizam totalno u aut.
Kao emo za odrasle.![]()
Nije mu lako…Volim s njim o nba ali ne gleda više. Bacio se na Putina.![]()
pa te iz gane vi dovodite da zamene srbe. vec ih vodate po vasim mitinzima, samo jos da ih posaljete u novi sad na veliki aljekov miting na kome ne sme da se pojavi sam niti iko od vas
Eno ih na X-u ko kusi psi...jedno vreme jedva da ih imalo.Vučić je od botovanja napravio radna mesta. Nema mu premca u tome.
Vidi doveli arape,Filipini,banglades odasvud ih ima.bolje da se udružimo da sprečimo njihov dolazak i smanjenja naših satnica nego sto se svadjamo izmedju sebepa te iz gane vi dovodite da zamene srbe. vec ih vodate po vasim mitinzima, samo jos da ih posaljete u novi sad na veliki aljekov miting na kome ne sme da se pojavi sam niti iko od vas

Ево, да задовољим твоју надобудност, ја сам Србин из Србије, а не пишем из Србије. То није циркус.Neka neka ne treba da apse samo da stvarno vidim odakle piskaraju pojedinci.
Ajde neko kaze ja sam u nigeriji i to je to ali tvrdi da je srbin iz srbije a pise iz bangladesa e to je cirkus![]()
Ко је довео Арапе и остале одасвуд у Србију?Vidi doveli arape,Filipini,banglades odasvud ih ima.bolje da se udružimo da sprečimo njihov dolazak i smanjenja naših satnica nego sto se svadjamo izmedju sebe![]()