mario80
Stara legenda
- Poruka
- 87.860
Ooo još kako je to veći deo srbije koji će vam na kraju presuditi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu svi isti, ima neotitoista koji su krenuli da pljuju studente još više nego vlast.Ako su zborovi organizovani od strane strane obavestajne sluzbe u ovom slucaju hrvatske gde se javno neguje ustaska ideologija , svi oni koji saradjuju sa njima su iste ideoloske ideje. Kako ti to nazivas?
Ako za zbor koji broji hiljade ljudi kažeš da je potekao iz Hrvatske kao organizatora, ako za demonstrante koji su u zborovima kažeš da su degenereci, a i njih ima hiljade, kako se to drugačije zove? Apsolutno sam saglasna da je kritikovati svoj narod isto kao kad majka kritikuje svoje dete, vidi da greši i želi mu sve najbolje. Ali u tu kritiku ne unosi uvrede koje su strašne, već iznosi realne posledice greške. Možda ja grešim, al nisam zbog toga ni degenerik ni hrvatska plaćenica.@Lagerta
Niko ovde ne „mrzi svoj narod“, niti sam ja to igde napisao. Ali isto tako ,nije svaki Srbin svetac samo zato što je Srbin, kao što ni svaki Hrvat nije ustaša.
To što je neko kritikovao ponašanje jednog dela ljudi ne znači da je targetirao „veći deo naroda“. To je tvoja konstrukcija, ne moja.
Kad god se pomene bilo šta što ne zvuči idealno, odmah ide optužba za „mržnju naroda“ a to je način da se uguši svaka rasprava.
Ja govorim o pojavama, ne o narodu.
A ko pojavu doživi kao ličnu uvredu ,to je već pitanje savesti, ne mog teksta.
I da budemo iskreni:
kritikovati svoj narod kad greši nije mržnja, nego odgovornost.
Slepo opravdavanje svega samo zato što je „naše“ ... e to je fanatizam.
Problem je što u tom pogledu ni jedna država nije previše normalna: nisam video nikoga iole obrazovanog da je nešto previše zadovoljan situacijom ovde, a tako je baš svuda.A šta je tu čudno? Da smo normalni, bilo bi obratno.
@mario80To ste doneli iz hrvatske i bosne? Jel se svi okrenete i bežite?
Većina studentskih plenuma se i ovih dana ponovo jasno ogradila od takvih. Bilo je poziva da se javno izjasne ali oni koji nisu, prectrani su kod njih.Nisu svi isti, ima neotitoista koji su krenuli da pljuju studente još više nego vlast.
ово је реалност која се по иѕвештајима снс картела приказује са 40 000
Ako za zbor koji broji hiljade ljudi kažeš da je potekao iz Hrvatske kao organizatora, ako za demonstrante koji su u zborovima kažeš da su degenereci, a i njih ima hiljade, kako se to drugačije zove? Apsolutno sam saglasna da je kritikovati svoj narod isto kao kad majka kritikuje svoje dete, vidi da greši i želi mu sve najbolje. Ali u tu kritiku ne unosi uvrede koje su strašne, već iznosi realne posledice greške. Možda ja grešim, al nisam zbog toga ni degenerik ni hrvatska plaćenica.
Koje hiljade? Sta je sa onima milionima koji nisu na zborovima ? Ovaj narod ima ne hiljade vec milione gradjana. Svako ko nije dosao na protest je protiv njega. Svako ko nije dosao na zbor je protiv njega! Na zborovima dolazi po 15-20 ljudi! Ko tebi i njima daje za pravo da odlucuje u ime miliona? Uozbilji se se!Ako za zbor koji broji hiljade ljudi kažeš da je potekao iz Hrvatske kao organizatora, ako za demonstrante koji su u zborovima kažeš da su degenereci, a i njih ima hiljade, kako se to drugačije zove? Apsolutno sam saglasna da je kritikovati svoj narod isto kao kad majka kritikuje svoje dete, vidi da greši i želi mu sve najbolje. Ali u tu kritiku ne unosi uvrede koje su strašne, već iznosi realne posledice greške. Možda ja grešim, al nisam zbog toga ni degenerik ni hrvatska plaćenica.
Takvi su inače planirali da pomoću studenata i nezadovoljnog naroda dođu na vlast onako, pa kad su ukapirali da su ih svi pročitali krenuli da pljuju sve redom…Većina studentskih plenuma se i ovih dana ponovo jasno ogradila od takvih. Bilo je poziva da se javno izjasne ali oni koji nisu, prectrani su kod njih.
Ma nema ništa od toga, gledaj šta piše pomahnitali beogradski Krug Dvojke, oni su elita BRE, ne valja im baš niko, a posebno Srbi kao takvi.Koje hiljade? Sta je sa onima milionima koji nisu na zborovima ? Ovaj narod ima ne hiljade vec milione gradjana. Svako ko nije dosao na protest je protiv njega. Svako ko nije dosao na zbor je protiv njega! Na zborovima dolazi po 15-20 ljudi! Ko tebi i njima daje za pravo da odlucuje u ime miliona? Uozbilji se se!
Ajde vise... to govoris vec neko vreme ali ti ne polazi za rukom ..probaj sa drugomPomiri se sa time da ste G O T O V I.
40 hiljada . Od 6,5 miliona koji nisu dosli na protest, obo na slici je koliko? 0,6% ? 0,5% ? Kako ste sa ove jadne podrske spali na ovo juce? Koliko ima na ovoj slici ? 0,01% ? Manje?
Niko ne trvrdi da su organizatori iz Hrvatske, a još manje da si ti nekakva “hrvatska plaćenica” - ko radi u prosveti taj u zemlji Srbiji ne može da bude zadovoljan, međutim agresivni Krug Dvojke (o njima si i sama ovde pisala) i slični fakat dobijaju veliku logostičku podršku od hrvatskih naloga, a zajedničko im je da neprestano pljuju po studentima, sada su im odjednom studenti i srpske zastave postali veći problem nego Vučić i SNS.Ako za zbor koji broji hiljade ljudi kažeš da je potekao iz Hrvatske kao organizatora, ako za demonstrante koji su u zborovima kažeš da su degenereci, a i njih ima hiljade, kako se to drugačije zove? Apsolutno sam saglasna da je kritikovati svoj narod isto kao kad majka kritikuje svoje dete, vidi da greši i želi mu sve najbolje. Ali u tu kritiku ne unosi uvrede koje su strašne, već iznosi realne posledice greške. Možda ja grešim, al nisam zbog toga ni degenerik ni hrvatska plaćenica.
Заправо колико сам испратио највећи проблем је у чињеници да је девојка носила хиџаб. Хиџаб није само одевни предмет, или модни детаљ, већ део једног ширег кодекса понашања које регулише између осталог и физички контакт између полова. Ова девојка је прекршила тај кодекс, нико јој ништа не би замерио да није имала хиџаб на глави, то би онда била њена приватна ствар и хоџе и разни исламски ауторитети то не би ни коментарисали, али на овај начин она је оскрнавила кодекс који је сама узела, нико је није натерао, али ако је већ одлучила да носи хиџаб онда треба и да се понаша у складу са тим. И није проблем што се грлила са Србином, девојка под хиџабом не сме да се грли ни са ким ко јој није род.Niko ne trvrdi da su organizatori iz Hrvatske, a još manje da si ti nekakva “hrvatska plaćenica” - ko radi u prosveti taj u zemlji Srbiji ne može da bude zadovoljan, međutim agresivni Krug Dvojke (o njima si i sama ovde pisala) i slični fakat dobijaju veliku logostičku podršku od hrvatskih naloga, a zajedničko im je da neprestano pljuju po studentima, sada su im odjednom studenti i srpske zastave postali veći problem nego Vučić i SNS.
Ovoga je najzad Tviter naterao da otkrije karte i prizna odakle je, inače je sve vreme pokušavao da na daljinski komanduje i određuje šta se može a šta ne.
Pogledajte prilog 1822364
Pogledajte prilog 1822365![]()
@Mladja soma evra, @aleksije radicevic, @Mecena
Ma pusti to, slušaj PESMU BOŽIJUЗаправо колико сам испратио највећи проблем је у чињеници да је девојка носила хиџаб. Хиџаб није само одевни предмет, или модни детаљ, већ део једног ширег кодекса понашања које регулише између осталог и физички контакт између полова. Ова девојка је прекршила тај кодекс, нико јој ништа не би замерио да није имала хиџаб на глави, то би онда била њена приватна ствар и хоџе и разни исламски ауторитети то не би ни коментарисали, али на овај начин она је оскрнавила кодекс који је сама узела, нико је није натерао, али ако је већ одлучила да носи хиџаб онда треба и да се понаша у складу са тим. И није проблем што се грлила са Србином, девојка под хиџабом не сме да се грли ни са ким ко јој није род.
Заправо колико сам испратио највећи проблем је у чињеници да је девојка носила хиџаб. Хиџаб није само одевни предмет, или модни детаљ, већ део једног ширег кодекса понашања које регулише између осталог и физички контакт између полова. Ова девојка је прекршила тај кодекс, нико јој ништа не би замерио да није имала хиџаб на глави, то би онда била њена приватна ствар и хоџе и разни исламски ауторитети то не би ни коментарисали, али на овај начин она је оскрнавила кодекс који је сама узела, нико је није натерао, али ако је већ одлучила да носи хиџаб онда треба и да се понаша у складу са тим. И није проблем што се грлила са Србином, девојка под хиџабом не сме да се грли ни са ким ко јој није род.
pojma nemas po obicaju... za apple postoji samo hrvatski app store, nema srpskog...i takav os u razvijenu eu...cirkusE da koja slučajnost i oni zaboravi svi sto nastali u zadnjih godinu dana iz hrvatske stižu poruke
Pogledajte prilog 1822291
Pogledajte prilog 1822292Pogledajte prilog 1822293Pogledajte prilog 1822294

Eto, samo problemi i sekiracije.
Kada kritikuje, iznosi ono što se plasira u režimskim medijima, dakle, mišljenje formirano propagandom, jer do sada nisu uspeli ni jedno jedino ime da iskopaju kao organizatora, a to, moraš priznati, jeste malo čudno. Slažem se da jeste vandalsko ponašanje ako neko ruši neku banderu, ali pesničenje devojke u glavu od strane ''čuvara zakona'' je daleko teži oblik nasilnog ponašanja. Da postoje snimci o nasilnom karakteru protestanata, misliš da ih ne bi vrteli na svim tv dan i noć? Umesto toga, imamo snimak mladića koji na sahranu ocu dolazi okovan lancima dok optuženi Vesić veselo trčakara niz stepenice suda gde mu se, kao, sudi za nadstrešnicu. Ovaj narod nije slep više, to je razlika. Pominješ milione, da ima nas toliko, nisu na ulicama svi, narod je prepadnut viđenim, doza straha postoji, srednjoškolci su na ulicama, svakodnevno su negde akcije koje pokazuju da se narod probudio.Ajde da razdvojimo stvari, jer sve si stavila u isti koš...
Kad kritikuje organizatore, govori o grupi ljudi koji vode priču, ne o hiljadama klinaca koji su tamo stajali. To nije isto...Ako neko strukturu, finansiranje ili ideju vuče iz Zagreba, onda to kažem ali to ne znači da su svi koji stoje u masi „plaćenici“. Ne mešam babe i žabe.
Što se tiče „degenerika“ to je rekao za ponašanje pojedinaca koje se videlo na snimcima, ne za ceo narod niti za sve učesnike protesta. Ako neko baca kamen na policajca ili banderu ruši, to je hhuligansko ponašanje. Nije uvreda nego opis.Isto tako, nisam rekao da si ti hrvatska plaćenica niti da lično napadaš svoj narod.Ti si iznela stav ja sam izneo svoj. Nema potrebe da se lično hvataš za nešto što te nisam ni adresirao.
Kritika jeste kao kod majke i deteta ali majka kaže „ovo nije dobro“, a ne „sve je sjajno“ samo da dete ne zaplače.
Ja govorim o posledicama, ne o etiketama.
Ako si razumela da tebe lično prozivam ,nisidobro razumela..
Ne slažemo se oko procene, ali to ne znači da si bilo šta od tih ekstremnih stvari koje si navela.
sta fali kuranu ili bilo kojoj knjizi da se procita?
To se desi kad se primaju donacije u obliku telefona sa već podešenim nalozima sa kojih samo treba da se postuje…E da koja slučajnost i oni zaboravi svi sto nastali u zadnjih godinu dana iz hrvatske stižu poruke
Pogledajte prilog 1822291
Pogledajte prilog 1822292Pogledajte prilog 1822293Pogledajte prilog 1822294
post iznad tvog je biser promotivnog lupetanjaOvaj pdf politika se pretvorio u sns lažoviziju. Izmisle nešto, objave na informeru pa otvore temu na krstarici. To je prvi tixi radio stim što je on fabrikovao ovakve debilane.