Lažni nalozi, lažni profili

Ja sam malo naprednija izgleda da skontam brzo nečiji psihološki profil :rotf: jel ima neka stranka koju nije branio? ;)
ma ćaci bre...oduvek bio....ni nemaju oni ko on pojma da postoje kulturoloski muslimani koji su izmedju ostalog liberali sa kompleksnim evropskim identitetom sirom sveta kao sto je napr. jedan od najvecih knjizevnika danas orhan pamuk.

al jok oni bi sa sabljom i sa svojim bosnskim pajtosima sa krste i iz duklje da njom vitlaju i sve to pokolju i proteraju jer su jel hriscani za primer...jeza.

ma ćaci bre...oduvek bio....ni nemaju oni ko on pojma da postoje kulturoloski muslimani koji su izmedju ostalog liberali sa kompleksnim evropskim identitetom sirom sveta kao sto je napr. jedan od najvecih knjizevnika danas orhan pamuk.

al jok oni bi sa sabljom i sa svojim bosnskim pajtosima sa krste i iz duklje da njom vitlaju i sve to pokolju i proteraju jer su jel hriscani za primer...jeza.
Ma zamisli Stojka sa sabljom, Monti Pajton bre :D :D

zaebo si se opet, imam kose za izvoz...to mos onog tvog celavog snsovca iz novog sada ciju magnetnu ikonu drzis na tom izandjalom mini slovenackom frizderu punom maxi kvarljivog mesa pred istek trajanja :lol:
1763942818209.jpeg

Neka neka ne treba da apse samo da stvarno vidim odakle piskaraju pojedinci.
Ajde neko kaze ja sam u nigeriji i to je to ali tvrdi da je srbin iz srbije a pise iz bangladesa e to je cirkus:mrgreen:
Ево, да задовољим твоју надобудност, ја сам Србин из Србије, а не пишем из Србије. То није циркус.
Циркус је кад неко из Републике Српске, ко није становник Републике Србије, у режији Александра Вучића на брзака добије лажну адресу у Србији - да би гласао за СНС.

Back