Mecenaa
Domaćin
- Poruka
- 4.522
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nije iphone za njega definitivnoTo su ti megatrend spamer botovi![]()

Одређен број рођених Американаца (трећа, четврта генерација) такође критикује Запад и Америку.Pola pljuvaca po EU i srpskih patriota sa Krste zivi i radi u nekoj EU drzavi.
Srbija je prepuna pljuvaca po zapadu koji ugrabe prvu priliku da pobegnu na zapad, odakle vole Rusiju i Putina.
Који метод пребројавања си применио, по јединици површине, или по брзини, или одокативно?Rusija je totalitarna diktatura, gde ljudi ne smeju da pisnu pred svojim lokalnim udbasima, i mora da im ljube i lizu cizme uvek i svuda.
Standard u Rusiji van 2 najveca grada tamo je uglavnom gori od Crne Trave.
Sa druge strane vidimo da svi srpski rusofili beze na zapad, u Nemacku, USA ili Bec; gde iz nekog beckog stana kazu da je Rusija obecana drzava.
Ima jedno pola miliona takvih.
Изронио примитивизам.Kaj planirate za sledeći prosvjed?
Krv ti isusovu isključite vpn
Varaždinska bot farma....što je ovo ? Da nije kakva greška..

Najviše blokadnih profila vodi se upravo iz Hrvatske, dokazujući da tajne službe iz komšiluka zaista i upravljaju njima, a ne "studenti".
To se, između ostalog, vidi i po tome što je aplikacija za mrežu Iks skinuta sa prodavnice aplikacija u Hrvatskoj o čemu je Marko Miškeljin Iz Centra za društvenu stabilnost i govorio:

Kaj planirate za sledeći prosvjed?

to je objasnjeno ne daviZakaj je clan Glavnog Odbora SNS-a Nevena Djuric povezana preko Hrvatskog App Stora?
....
Možda se prcaju sa ustašama?Zakaj je Poslanica SNS-a u Skupstini Srbije Olja Petrovic povezana na "X" priko Hrvatskog App Stora?
...
Moram malo Mecenu da propitam, jer ovaj njegov kolega iz "Centra za drustvenu stabilnost" (Mi6 Ćaci organizacija...) upravo to evo prebacuje studentimato je objasnjeno ne davi
Najviše blokadnih profila vodi se upravo iz Hrvatske, dokazujući da tajne službe iz komšiluka zaista i upravljaju njima, a ne "studenti".
To se, između ostalog, vidi i po tome što je aplikacija za mrežu Iks skinuta sa prodavnice aplikacija u Hrvatskoj o čemu je Marko Miškeljin Iz Centra za društvenu stabilnost i govorio:
pa okMoram malo Mecenu da propitam, jer ovaj njegov kolega iz "Centra za drustvenu stabilnost" (Mi6 Ćaci organizacija...) upravo to evo prebacuje studentima:
..
Neka neka ne treba da apse samo da stvarno vidim odakle piskaraju pojedinci.
Ajde neko kaze ja sam u nigeriji i to je to ali tvrdi da je srbin iz srbije a pise iz bangladesa e to je cirkus![]()
Prvo ce kod tebe u varazdinDa padne neki meteor i zbriše sve ove glupe naprednjake i reši nas bede!![]()