Lažni nalozi, lažni profili

Opšti haos po netu nastao zbog ovog.
Jevreji i palestinci izginuse.
Screenshot_20251123_161406_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20251123_161523_Samsung Internet.jpg

Нису учесници блокадерско-пленумашког покрета усташе, већ их организују, подбуњују и инструишу филоусташки кругови из Хрватске.
tebi je lider siptar, njegov ucitelj hrvat, trenutni i bivsi premijeri su ti direktni potomci ustasa (macut bio oficir u NDH i brnaba se hvalila da je hrvatica)

ali si nasao srpsku decu da prozoves ustasama...

Не рачуна се ако ниси у Хрватској регитровао твитер налог.
Ma ti i ne krijes.sudaram se sa tobom od početka kako si ovde.ovi foliranti su opasni
Ti cepas iz nekog bunkera garant:D
Algoritam im je tuki na biciklu.

Za mene stoji ovo ispod, a 2009-te kad sam otvorio nalog bio sam ili u Srbiji, ili možda u USA. U Dominikani sam prvi put u životu bio sad u oktobru i očigledno je zabrljao nešto. Tako da nemojte verovati svemu što Tviter kaže.

1000058586.jpg

Algoritam im je tuki na biciklu.

Za mene stoji ovo ispod, a 2009-te kad sam otvorio nalog bio sam ili u Srbiji, ili možda u USA. U Dominikani sam prvi put u životu bio sad u oktobru i očigledno je zabrljao nešto. Tako da nemojte verovati svemu što Tviter kaže.

Pogledajte prilog 1822063
Nemoj samnom molim te o tome na Dominikani americki servisi i tamo kada radite samo u hotel spavate i radite.
Nego sada tačno znam za koju kompany radis:hahaha:
A i ameri poludeli zbog ovog
Screenshot_20251123_163217_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20251123_163128_Samsung Internet.jpg

Nemoj samnom molim te o tome na Dominikani americki servisi i tamo kada radite samo u hotel spavate i radite.
Nego sada tačno znam za koju kompany radis:hahaha:
A i ameri poludeli zbog ovog
Pogledajte prilog 1822067Pogledajte prilog 1822068
Pa siguran sam da si nešto omašio. Bio sam u Dominikani sada na odmoru, prvi put u životu, a radio jesam na istom ostrvu, ali na zapadnoj strani, na Haitiju, i to poslednji put 2007-me, pre nego što je i postojao Tviter.

Što bi rekao Willy E. Coyote, "back to the drawing board" z:mrgreen:

wile e coyote GIF

Back