Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 87.896
Fašisti malo šta pišu da pazujedno jutro ispred sedam sati
zakucase fasisti na vrati
letu stuke letu avioneee
Neki će Padinjak a neki će u Lazu
Vetar duva čupa šine dodji mala nema veze
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fašisti malo šta pišu da pazujedno jutro ispred sedam sati
zakucase fasisti na vrati
letu stuke letu avioneee
VPN stvarno ovde ne može mnogo

Takva sam. To se valjda rodiš tako pošten.Ti barem od pocetka kazes ja sam ta i ta.postujem to.
Ovi lazni streljaju cim ih provalis![]()

bravo mask!!!Cccc, šta ljudi rade?!VPN stvarno ovde ne može mnogo![]()
Jooooj 'de me nadjeeeee....pisanje njeno kaze
jedina na forumu toboz iz ''banja luke'' koja ima misljenje tipicno raji pokraj miljacke
taj hrvat ivica poznat je po pevanju arpaskom svetuJooooj 'de me nadjeeeee....
Ako otkriju naloge SNS botova...pola ce ih biti iz Tirane i sedista Mi6-a...Vučić je od botovanja napravio radna mesta. Nema mu premca u tome.
Tako jeAko otkriju naloge SNS botova...pola ce ih biti iz Tirane i sedista Mi6-a...
...

sa trebevica se odlicno vidi posebno sa vidikovca i prvog sumaraKapetanu sve diraj, samo mu Miljacku ne spominji. Ne vidi je iz Ist. Sarajeva!
Kako vučeš na Lakija! A taj me i nagovorio nekada davno na forumašenje.sa trebevica se odlicno vidi posebno sa vidikovca i prvog sumara
nesto te zulja ?Ovakve sns debilne teme treba ODMAH da se prebacuju na pdf teorije zavere.

vidi se odlicnoKako vučeš na Lakija! A taj me i nagovorio nekada davno na forumašenje.

https://www.b92.net/info/politika/1...iks-istina-o-blokaderskim-profilima-foto/vest
Od juce je bukvalno haos po mrezama zbog nove opcije koju je x uveo da se vidi odakle je nalog(zemlja)i koji net koristi.ispostavilo se da su najglasniji strani drzavljani
Pogledajte prilog 1821942Pogledajte prilog 1821943Pogledajte prilog 1821945
Otvore teme tixi 2.0 pa šeruju gowna sa b92 ili informera.nesto te zulja ?![]()
evo fahri musliu u jna, licno je okacio fotkuPogledajte prilog 1822019Pogledajte prilog 1822020
Dodjose dodjosi u srbiju, jedan ustasa drugi siptar, sude srbima iz srbije ko je siptar i ustasa, a ko srbin...
tema je realnost...Otvore teme tixi 2.0 pa šeruju gowna sa b92 ili informera.

nedostaje hrvat ivica dacicPogledajte prilog 1822019Pogledajte prilog 1822020
Dodjose dodjosi u srbiju, jedan ustasa drugi siptar, sude srbima iz srbije ko je siptar i ustasa, a ko srbin...
pola naloga demokrata u Americi nije iz Amerike.