- Poruka
- 66.567
Kiki reci mi ko te dirao. da ga sredimoDobar vic![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kiki reci mi ko te dirao. da ga sredimoDobar vic![]()
Kazi ti meni zasto ti nas smatras za budaleKiki reci mi ko te dirao. da ga sredimo
какав виц, па он је УЛОВИО ПЛАВОГ ЗЕЦА!Dobar vic![]()
Sizif u zemlji cudaкакав виц, па он је УЛОВИО ПЛАВОГ ЗЕЦА!
знаш оног, чудног, јединог на свјету,
што уме шити пити и француски говорити...

To posle onog zemljotresaPa siguran sam da si nešto omašio. Bio sam u Dominikani sada na odmoru, prvi put u životu, a radio jesam na istom ostrvu, ali na zapadnoj strani, na Haitiju, i to poslednji put 2007-me, pre nego što je i postojao Tviter.
Što bi rekao Willy E. Coyote, "back to the drawing board"
![]()
bolje da cutim 
тај има боље просечно време обиласка земаља по свету од џејмс бондаSizif u zemlji cuda![]()
Ne znam koja je firma slala radnike u Dominikanu, moja svakako nema servere tamo niti radi tamo.To posle onog zemljotresabolje da cutim
Jao bre sizife ne pricaj previse javno podatke o sebi.
A znam slucajno da jedna firma iz bg za it slala skoro radnike u dominikanu posto su neki serveri samo tamo.
Al to je nebitno sada.
Ceo svet ovo zanima aj intervenisi kod uprave da se vidi i ovde ko odakle postuje![]()
Putuj Igumane i ne brini za SrbijuNe znam koja je firma slala radnike u Dominikanu, moja svakako nema servere tamo niti radi tamo.
Ja sam išao na odmor.
Mnogo mi je smešno kada paceri poput @Kiki63 i @kapetanmark ne veruju da putujem, iskreno se nadam da ti nisi od te ekipe sa jeftinijim ulaznicama.
пацером назови тату који те васпитао такоNe znam koja je firma slala radnike u Dominikanu, moja svakako nema servere tamo niti radi tamo.
Ja sam išao na odmor.
Mnogo mi je smešno kada paceri poput @Kiki63 i @kapetanmark ne veruju da putujem, iskreno se nadam da ti nisi od te ekipe sa jeftinijim ulaznicama.
Ma ok nego stvarno vidi sa upravom da se vidi i ovde ta opcija kao na xNe znam koja je firma slala radnike u Dominikanu, moja svakako nema servere tamo niti radi tamo.
Ja sam išao na odmor.

јес ти питао @lapsi око тога ?Ma ok nego stvarno vidi sa upravom da se vidi i ovde ta opcija kao na x
Odavno se nisam ovako zabavljao na netu
Ono ponašanje 1. novembra jeste bilo pacersko s tvoje strane, nemoj da se lažemo.пацером назови тату који те васпитао тако
немој да вређаш овде људе

твоје виђење ме не занима . али називати неког пацером није по складу са правилником форума.Ono ponašanje 1. novembra jeste bilo pacersko s tvoje strane, nemoj da se lažemo.
јес ти питао @lapsi око тога ?
Šta je pacer?!твоје виђење ме не занима . али називати неког пацером није по складу са правилником форума.
ти као модератор би први требао да се тога придржаваш
што се тиче првог новембра, све је било јасно. можемо поновити. биће прилика и скупова студентских
BukvaŠta je pacer?!
Pogledajte prilog 1822019Pogledajte prilog 1822020
Dodjose dodjosi u srbiju, jedan ustasa drugi siptar, sude srbima iz srbije ko je siptar i ustasa, a ko srbin...

питај београЏанеŠta je pacer?!
U ona od starta ne folira oko toga.jesmo protivnici ali respect za nju.јес ти питао @lapsi око тога ?
није, БУКВА је дудук
шта не фолира молићу лепо ?U ona od starta ne folira oko toga.jesmo protivnici ali respect za nju.
I kada se pljujemo to pristojno radimo
ево да разумеш колко толкоŠta je pacer?!
Korektnoније, то је дудук
може и тутубан
Da je negde iz Bosne ali nece da prizna tacno kojeg entitetaшта не фолира молићу лепо ?

pola naloga demokrata u Americi nije iz Amerike.
A hrvati mogu ladno da pogase pola profila
Pogledajte prilog 1822023Pogledajte prilog 1822024