- Poruka
- 4.528
Opšti haos po netu nastao zbog ovog.
Jevreji i palestinci izginuse.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није баш хрватски, већ "регионални".Zar krstarica nije hrvatski forum?
Vpn ovo nemoze da zamaskira??Opšti haos po netu nastao zbog ovog.
Pogledajte prilog 1822045Pogledajte prilog 1822046
Ima li JEDAN srbin u vladi a da je srbin?nedostaje hrvat ivica dacic
Када су регитровали налоге, није могла да се види локација, па није било потребе да користе ВПН.Сада их је Маск разоткрио.Vpn ovo nemoze da zamaskira??
Ako moze onda dzaba krecite![]()
tebi je lider siptar, njegov ucitelj hrvat, trenutni i bivsi premijeri su ti direktni potomci ustasa (macut bio oficir u NDH i brnaba se hvalila da je hrvatica)Нису учесници блокадерско-пленумашког покрета усташе, већ их организују, подбуњују и инструишу филоусташки кругови из Хрватске.
Nesto mi se cini da su pametni mislili o tomeКада су регитровали налоге, није могла да се види локација, па није било потребе да користе ВПН.Сада их је Маск разоткрио.
E a za ovog znam da je trenutno u spaniji.Vpn ovo nemoze da zamaskira??
Ako moze onda dzaba krecite![]()
Nigde, spam bot izmišljotina tema za targetiranje studenata i narodaGde može da se vidi to?

Sta je prpaNigde, spam bot izmišljotina tema za targetiranje studenata i naroda![]()
Idi na x pa vidi samNigde, spam bot izmišljotina tema za targetiranje studenata i naroda![]()

Gde tačno treba da se gleda?Idi na x pa vidi sam![]()
Не рачуна се ако ниси у Хрватској регитровао твитер налог.
Ma ti i ne krijes.sudaram se sa tobom od početka kako si ovde.ovi foliranti su opasni
Algoritam im je tuki na biciklu.Ti cepas iz nekog bunkera garant![]()
Pa da ti si svetski putnikAlgoritam im je tuki na biciklu.
Za mene stoji ovo ispod, a 2009-te kad sam otvorio nalog bio sam ili u Srbiji, ili možda u USA. U Dominikani sam prvi put u životu bio sad u oktobru i očigledno je zabrljao nešto. Tako da nemojte verovati svemu što Tviter kaže.
Pogledajte prilog 1822063
Na informeru, kuriru i aloGde tačno treba da se gleda?

Ma svi pricaju o tomeNa informeru, kuriru i alo![]()
Sateliti su kriviFb poludi kada promeniš zemlju naročito marketplace.
Nemoj samnom molim te o tome na Dominikani americki servisi i tamo kada radite samo u hotel spavate i radite.Algoritam im je tuki na biciklu.
Za mene stoji ovo ispod, a 2009-te kad sam otvorio nalog bio sam ili u Srbiji, ili možda u USA. U Dominikani sam prvi put u životu bio sad u oktobru i očigledno je zabrljao nešto. Tako da nemojte verovati svemu što Tviter kaže.
Pogledajte prilog 1822063

Pa siguran sam da si nešto omašio. Bio sam u Dominikani sada na odmoru, prvi put u životu, a radio jesam na istom ostrvu, ali na zapadnoj strani, na Haitiju, i to poslednji put 2007-me, pre nego što je i postojao Tviter.Nemoj samnom molim te o tome na Dominikani americki servisi i tamo kada radite samo u hotel spavate i radite.
Nego sada tačno znam za koju kompany radis
A i ameri poludeli zbog ovog
Pogledajte prilog 1822067Pogledajte prilog 1822068

Dobar vicPa siguran sam da si nešto omašio. Bio sam u Dominikani sada na odmoru, prvi put u životu, a radio jesam na istom ostrvu, ali na zapadnoj strani, na Haitiju, i to poslednji put 2007-me, pre nego što je i postojao Tviter.
Što bi rekao Willy E. Coyote, "back to the drawing board"
![]()