Lažni nalozi, lažni profili

Reč je o planskoj kupovini pratilaca. To nije ništa novo, mnogi su to radili kada su želeli da postignu popularnost. Meta je to počela da kažnjava kad god primete veliki priliv pratilaca, gase nalog. To je sns pokušao sa studentskim nalozima al im nije uspelo. Obično su ti pratioci stranog porekla sa par pratilaca na svom nalogu i po tome se može poznati da su lažnjaci. Nemaju objave na nalogu il samo po neku. Kada snsovcima nije uspelo da obore naloge sad prihavljuju ove svoje koje kupili kao strane plaćenike koji su za studente 😂😂😂 pa smešnooo d bola.
Тема није уопште о томе, већ о томе где су регистровани поједини твитер налози.За неке истакнуте блокадерске профиле се може видети да су регистровани у Хрватској, или да су регистровани у Србији а апликација инсталирана преко хрватске верзије продавнице апликација, а наведена хрватска продавница не ради у Србији(сем ако се не поветујеш преко ВПН-а и одабереш Хрватску као локацију).

Pobednik je :klap:
Screenshot_20251123_155716_Samsung Internet.jpg

Ali ovaj sumadinac mi cirkus a bas naso nick uuuu brate
Screenshot_20251123_155756_Samsung Internet.jpg

И пре ове Маскове иновације, шушкало се да је онлајн центар блокадерско-пленумашког покрета у Вараждину, и да се одатле оглашава већина њихових интернет налога.Препознају се између осталог и по томе, што Србе називају Србијанцима и што употребљавају префикс србијански, а не српски.То је у складу са званичном хрватском политиком, јер они све што ми називамо српским називају србијанским.

Тема није уопште о томе, већ о томе где су регистровани поједини твитер налози.За неке истакнуте блокадерске профиле се може видети да су регистровани у Хрватској, или да су регистровани у Србији а апликација инсталирана преко хрватске верзије продавнице апликација, а наведена хрватска продавница не ради у Србији(сем ако се не поветујеш преко ВПН-а и одабереш Хрватску као локацију).
1763910184264.png

Uvaceni ste u lazi krezupci :per::per::per: moderator lepo obrisite ovu temu d.ebilnu i mesec dana ban za lazne sns botove

Дошло је до тога да смо неспособни да разговарамо међусобно.
Која је поента разговарати са неким ко те вређа и етикетира? Мазохиста нисам, шала је шала а безобразлук је нешто треће. Па се појави десет таквих.

Која је поента разговарати са неким ко те вређа и етикетира? Мазохиста нисам, шала је шала а безобразлук је нешто треће. Па се појави десет таквих.

Нађеш неког са ким се може разговарати.

U srbiji glavni nalozi blokadera su iz hrvatske ili koriste njihov net
Vec sam preneo masu da se ne ponavljam.
S obzirom da znam da moze da se vidi zemlja iz koje forumas postuje ne bi bilo loša da i ova krsta prati trend koji x uveo.:mrgreen:
Evo ja sad pišem recimo iz Švajcarske.

Informer: "Truli zapad opet podriva precednika, ništa im nije sveto, crkli dabogda"

Šta ova tema pokušava da dokaže? Da su svi studenti i protestanti ustaše iz hrvatske? Još jedna u nizu koja targetira ljude na verskoj i nacionalnoj osnovi.

Mislim da to nije dozvoljeno po pravilniku krstarice i po zakonu srbije.
Нису учесници блокадерско-пленумашког покрета усташе, већ их организују, подбуњују и инструишу филоусташки кругови из Хрватске.

Back