rostiljdzija
Aktivan član
- Poruka
- 1.300
istina..jos uvek moze, samo treba da imas pravi vpn i da znas kada treba da ga ukljucis.nije istina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
istina..jos uvek moze, samo treba da imas pravi vpn i da znas kada treba da ga ukljucis.nije istina
https://www.b92.net/info/politika/1...iks-istina-o-blokaderskim-profilima-foto/vest
Od juce je bukvalno haos po mrezama zbog nove opcije koju je x uveo da se vidi odakle je nalog(zemlja)i koji net koristi.ispostavilo se da su najglasniji strani drzavljani
Pogledajte prilog 1821942Pogledajte prilog 1821943Pogledajte prilog 1821945
U srbiji glavni nalozi blokadera su iz hrvatske ili koriste njihov net
Vec sam preneo masu da se ne ponavljam.
S obzirom da znam da moze da se vidi zemlja iz koje forumas postuje ne bi bilo loša da i ova krsta prati trend koji x uveo.![]()
Ti imaš naloge na x i instagramu?101% у![]()
evoluirao covek od silnog semiotickog uticaja koji se prosirio po srbiji.Ti si Srbin koji piše djabe umesto džabe
![]()

https://www.b92.net/info/politika/1...iks-istina-o-blokaderskim-profilima-foto/vest
Od juce je bukvalno haos po mrezama zbog nove opcije koju je x uveo da se vidi odakle je nalog(zemlja)i koji net koristi.ispostavilo se da su najglasniji strani drzavljani
не на твитеру а на инсаграму даTi imaš naloge na x i instagramu?
Al se zato razumeš u sve napisano? Ne znam zašto al tipično za sns simpatizere da se u sve razumeju, nema veze što nikad koristili nisu...
ко је СНС симпатизер! боље ти је ћути паметнија си онда....Al se zato razumeš u sve napisano? Ne znam zašto al tipično za sns simpatizere da se u sve razumeju, nema veze što nikad koristili nisu...
Reč je o planskoj kupovini pratilaca. To nije ništa novo, mnogi su to radili kada su želeli da postignu popularnost. Meta je to počela da kažnjava kad god primete veliki priliv pratilaca, gase nalog. To je sns pokušao sa studentskim nalozima al im nije uspelo. Obično su ti pratioci stranog porekla sa par pratilaca na svom nalogu i po tome se može poznati da su lažnjaci. Nemaju objave na nalogu il samo po neku. Kada snsovcima nije uspelo da obore naloge sad prihavljuju ove svoje koje kupili kao strane plaćenike koji su za studenteСа ВПНом и другимсофтверима врло лако било који рачун од било где може бити виртуално било где од било кога
how to make you profilelooks like to X network as if is from specific country
https://iask.ai/q/profile-location-social-network-specific-country-d1s22lo
Да би ваш X (раније Твитер) профил изгледао као да је из одређене земље, можете користити функцију „О овом налогу“ на платформи, која приказује информације као што су локација корисника и детаљи креирања налога.[1] [2].
Према www.iAsk.Ai - Питајте AI:
Функција „О овом налогу“ на X-у, која је доступна корисницима, осмишљена је да побољша транспарентност и помогне у провери аутентичности налога.[1] [2] [3]Ова функција приказује неколико кључних информација о корисничком профилу, укључујући:
Да бисте утицали на то како ваш X профил изгледа као да је из одређене земље, можете предузети следеће кораке:
- Земља порекла : Ово означава земљу у којој се налази налог[1] [2].
- Земља креирања налога : Земља у којој је налог првобитно креиран[1].
- Број промена корисничког имена : Колико пута је корисничко име налога промењено[1] [2] [3].
- Извор апликације : Да ли је налог повезан преко веба или одређене продавнице апликација (нпр. америчка продавница апликација, Google Play)[1] [2] [3].
- Датум придруживања : Датум када је налог креиран[2] [3].
- Ажурирајте подешавање локације вашег профила : У оквиру вашег X профила можете да изаберете да прикажете своју земљу или шири регион/континент[1] [2]Тачна земља је често подразумевана опција[1]Ово подешавање се обично налази кликом на дугме „Придружио се“ испод ваше X биографије.[1] [2]Шеф производа у X-у, Никита Бир, напоменула је да ће постојати „прекидачи за приватност“ који ће корисницима омогућити да се одлуче за приказивање ових информација, а ако се конфигуришу, биће истакнуте на вашем профилу.[1] [3].
- Размотрите утицај VPN-ова : Ако приступате X-у путем виртуелне приватне мреже (VPN), ваш профил може приказати одрицање одговорности које каже „Земља или регион можда нису тачни“.[1]То је зато што VPN маскира вашу стварну IP адресу и чини да изгледа као да прегледате са друге локације.[1] [5] [6]Иако VPN може створити утисак да сте у другој земљи, X-ове функције транспарентности имају за циљ да пруже свеобухватније информације о историји налога, што и даље може открити неслагања ако је ваш налог креиран у другом региону.[1] [3].
- Креирање налога и извор апликације : Функција „О овом налогу“ такође приказује земљу у којој је налог креиран и продавницу апликација из које је X апликација преузета.[1] [2] [3]Ако желите да се ваш профил стално појављује из одређене земље, идеално би било да налог буде креиран у тој земљи, а апликација преузета из продавнице апликација тог региона.[1] [3].
Важно је напоменути да X прати тренд који су поставиле друге платформе друштвених медија попут транспарентности странице на Фејсбуку и функције „О овом налогу“ на Инстаграму, које такође пружају сличне детаље о корисничким профилима.[1] [3]Ове мере транспарентности постају све уобичајеније јер вештачка интелигенција олакшава креирање софистицираних ботова и ширење дезинформација.[3].
- Аутентичност и контекст : Примарни циљ ове функције је да корисницима пружи довољно контекстуалних информација како би проценили легитимност налога и борили се против дезинформација.[2] [3]На пример, ако налог тврди да се налази у америчкој држави, али локација његовог профила показује активност из иностранства, то би могло да покрене питања о његовим мотивима.[2] [3]Стога, иако можете да подесите приказану локацију, други историјски подаци и даље могу указивати на другачије порекло.
Prvo, nisam pametniji nego sam pametnija. Svako ko lupa da su ovi strani plaćenici za studente su sns članovi. Ili su od onih "neutralnih".ко је СНС симпатизер! боље ти је ћути паметнија си онда....
U srbiji glavni nalozi blokadera su iz hrvatske ili koriste njihov net
S obzirom da znam da moze da se vidi zemlja iz koje forumas postuje ne bi bilo loša da i ova krsta prati trend koji x uveo.![]()
jel znas kako je krletu ukinut nalog?не на твитеру а на инсаграму да

Sramno je i prebijanje tih istih studenata, njihova hapšenja i zlostavljanja od strane policije pa ne reagujete. Da im nije tamo, šta misliš, koliko dugo bi imali te naloge ovde u Srbiji, na toj adresi dok ih ne pohapse?Срамно је то било какво везивање за такву земљу.
krsta nije srpski forum po tome i to je ono sto je cini unikatnom na prostoru sfrj. mozes da pises odakle zelis, kako tretiraju hrvate to je za postovanje vlasniku.U srbiji glavni nalozi blokadera su iz hrvatske ili koriste njihov net

A tek Jeci Krljušijel znas kako je krletu ukinut nalog?
koja je to logistika bila u pitanju![]()

и написао сам пеметнија научи да читаш за почетак, кад сам рекао за студенте да су страни плаћеници, према томе немој ти мени да стављаш неке етикете које нисам рекао одакле ти уопште тврда да сам СНС симпатизер, пошто си супер модеатор погледај моје поруке у СНС режиму па кад нађеш неку где се види да сам СНС симпатизер онда ми покажи па на основу нечега тврди то што тврдиш....Prvo, nisam pametniji nego sam pametnija. Svako ko lupa da su ovi strani plaćenici za studente su sns članovi. Ili su od onih "neutralnih".
Da si samo napisao bok bilo bi okkrst nije srpski forum po tome i to je ono sto je cini unikatnom na prostoru sfrj. mozes da pises odakle zelis, kako tretiraju hrvate to je za postovanje vlasniku.
kad sam otsiao pre 10 godn na glavni hr forum...nism ni jedan post napisao a vec je bilo eevo ga novi srboćetnik dosao na nas forum banirajte ćetnika...a ja napsio dobar dan kolege ja sm novi clan![]()
na kraju ce da dignu ruke jer niko nema toliko veliku infrastrukturu da prati sve sta se pise iako znam da se raspadaju od posla i pun im je vise.Sramno je i prebijanje tih istih studenata, njihova hapšenja i zlostavljanja od strane policije pa ne reagujete. Da im nije tamo, šta misliš, koliko dugo bi imali te naloge ovde u Srbiji, na toj adresi dok ih ne pohapse?
pisao negde oma pocelo sa kosovom kako cemo biti ko mobitel kad nam ga uzmu...ja samo napisao a vama zabari kad iuzmu istru bicete ko baterija za taj mobitel...i naravno ban u sekundiDa si samo napisao bok bilo bi oki da, mi ovde smo tog mišljenja da su svi dobrodošli sve dok ne krše pravilnik foruma.

nisam gubio vreme na nju.A tek Jeci Krljuši
![]()
типична слика за хрватске ботове по форуму има их десетине најактивнији су у форуму о рату у Украјини али и другим деловима форумаTi imaš naloge na x i instagramu?
Sramno je i prebijanje tih istih studenata, njihova hapšenja i zlostavljanja od strane policije pa ne reagujete. Da im nije tamo, šta misliš, koliko dugo bi imali te naloge ovde u Srbiji, na toj adresi dok ih ne pohapse?

Da si samo napisao bok bilo bi oki da, mi ovde smo tog mišljenja da su svi dobrodošli sve dok ne krše pravilnik foruma.
sns botovi nemaju onda brigehttps://www.b92.net/info/politika/1...iks-istina-o-blokaderskim-profilima-foto/vest