- Poruka
- 43.617
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Veruj u sta hoces. To nece promeniti istinu.Ja to nazivam teorijama zavera sklepanim u sns propagandnim kuhinjama. U prevodu, teška glupost.
nema srbijeAca šiptar ap store![]()

Netačno upravo oni laju protiv putina i zadovoljno peru tanjire u nekom usa restoranu do kraja života. Znam ih gomilu svi sa ozbiljnim fakultetima iz srbije. Ali je 2.500$ ko kuća umesto 0 (nula) dinara u srbiji.Pola pljuvaca po EU i srpskih patriota sa Krste zivi i radi u nekoj EU drzavi.
Srbija je prepuna pljuvaca po zapadu koji ugrabe prvu priliku da pobegnu na zapad, odakle vole Rusiju i Putina.

Da, bolje biti perac sudova u Americi, nego neki krac u udbaskim blato diktaturama poput Rusije i Srbije.Netačno upravo oni laju protiv putina i zadovoljno peru tanjire u nekom usa restoranu do kraja života. Znam ih gomilu svi sa ozbiljnim fakultetima iz srbije. Ali je 2.500$ ko kuća umesto 0 (nula) dinara u srbiji.![]()
Ne poznajem nikoga našeg iz rusije a da nije milijarder. Tu svoju usa klošarsku retoriku možeš da prodaješ samo naprednjacimaDa, bolje biti perac sudova u Americi, nego neki krac u udbaskim blato diktaturama poput Rusije i Srbije.
tebi je lider siptar, njegov ucitelj hrvat, trenutni i bivsi premijeri su ti direktni potomci ustasa (macut bio oficir u NDH i brnaba se hvalila da je hrvatica)
ali si nasao srpsku decu da prozoves ustasama...
Da, bolje biti perac sudova u Americi, nego neki krac u udbaskim blato diktaturama poput Rusije i Srbije.
Cenim ljude koji posteno zarade koru hleba, a ovi ...a on se "snasao" daleko im lepa kuca.Da, bolje biti perac sudova u Americi, nego neki krac u udbaskim blato diktaturama poput Rusije i Srbije.

ma ...Da vidiš kako usa perači tanjira kidišu na putina lelee. Amerika ako napadne rusiju samo te perače sudova neka šalje![]()

Rusija je totalitarna diktatura, gde ljudi ne smeju da pisnu pred svojim lokalnim udbasima, i mora da im ljube i lizu cizme uvek i svuda.Ne poznajem nikoga našeg iz rusije a da nije milijarder. Tu svoju usa klošarsku retoriku možeš da prodaješ samo naprednjacima
Pogledajte prilog 1822537
Kako da ne.Isto toliko ima naših i u rusiji nemoj ništa da brineš. Otrovao si se američkim mišomorom pa ne vidiš dalje od nosa.
kad ne smeta amerima koji od toga zive, sto bi pa smetalo ivanu?
nemam nista protiv, svako je kovac svoje sudbine....meni su samo jednom trazili da li imam veze sa skj da bi mi dali lovu za film iz ministarstva..kad su videli da je nema, dapaceNe bi on mogao da registruje krstaricu da nije DB saglasan, a to znaci da ponekad moras da stvaras javno mnjenje i lazes javnost pomocu botova
odhebali me ko trulu jabuku. mogao na misice i preko nekih da isposlujem,ali mi bio obraz vazniji od tih dvadesetak iljada maraka.