Lazarevo

• Začetnik teme Začetnik teme Bucko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Anonymous:
Hvala na pozdravu,ja ti imam vremana koliko hoces.Ja sam ovdje turista pa nemam obaveza.Pa se tako malo dosdjujem po internetu trazim zrtvu za dopisivanje.[/quote (ja kad zavrsim posao onda ubijam vreme caprkaqjuci po kompiuteru i ja se dosadj ujem)u Danskoj je aktuelno samo vikendom nema zive duse na ulici bila zima ili leto,dokle ostajes kao turista,ima li sanse za ostanak,e kad spomenu ostanak imam jednog druga dosao pre nekoliko godina nekako je smuvo papire-fora na zenidbu sretnem ga neki dan pa mi kaze Veljko da hocu da se vratim u Srbiju nemam para ni za kartu mnogi koji se nevracaju u istoj su situaciji kao ja-on nezna dobro Danski a ovde ako neznas jezik u skolu nema posla socijala negde oko hiljadu eura-stan hrana i nema dzeparac,nemoj da bude i kod tebe ako namas povratnu kartu,pozdrav od Bucka ovo c ima gore crticu znaci nisam debeli (jos jednom pozdrav ovog puta od Veljka iz Danske.

Ma ja mogu kako hocu,ovdje mi je setra udat pa dodje cesto kod nje.a trazi decka ali pravu ljubav,a ne zbog papira jer mi neznaci to nesto.Ja samo zelim da budem voljena i ja da volim,a ostalo ce sve doci vremenom.Ovde je super za mlade izlazi se mnogo i vikendom i radnim danima po nasim kaficima itd.Pozdrav za Bucka i Veljka od Gordane!!!!! :wink:

Anonymous:
Ma ja mogu kako hocu,ovdje mi je setra udat pa dodje cesto kod nje.a trazi decka ali pravu ljubav,a ne zbog papira jer mi neznaci to nesto.Ja samo zelim da budem voljena i ja da volim,a ostalo ce sve doci vremenom.Ovde je super za mlade izlazi se mnogo i vikendom i radnim danima po nasim kaficima itd.Pozdrav za Bucka i Veljka od Gordane!!!!! :wink:
---(02,45h znas li jednu pesmu od Zorana Jovanovica neznam tacan naziv al ide ovako(Prava se ljubav vecno pamti druze u mirisu nisu sve ruze)-zao mi je sto ti moram reci istinu na zapadu je ljubav umrla retko ima ona prava sve je samo interes-spomenuo sam ti da sam odrasto u kombinaciji Lazarevo-Zlatica al ti nisam spomenuo da sam i u kombinaciji sa Danskom jer fakticki sam rodje i Danac ali mi je Srpska dusa-biti voljen ili biti voljena -svi mi to prizeljkujemo al nam se cesto izmice ispod nogu bar na zapadu ili severu gde ja zivim za Srbiju je druga prica-budi mi pozdravljena ovako u sitne sate-pozdrav od Veljka iz KOLDINGA-Danmark

Cao neznam tu pesmu ali znam da prava ljubav vise ne postoji i da svi gledaju interes i to me strasno nervira,ja nemogu biti sa nekim zbog interesa nikad i nezelim da budem jedna od takvih.Kada ce te ici u jugu,pozdrav Danskoj.. :wink:

Mozda za novu godinu pa da ostanem i za bozic,sto se tice ljubavi upravu si za to vecina zivi bez toga i provodi zivot tako,e vidis kod Dankinja postoji dok te voli nemozes da se otarasis kad prestane ljubav razilaze se i postaju prijatelji kod nas totalni neprijatelj inace u Danskoj brak opstaje maksimum pet godina ima izuzetaka,neracunajuci strance,kod stranaca je prava revolucija samo interes dobijanje boravka katastrofalno-ja nemislim uopste zasada o tome nemam stalnu devojku niti volim niti nevolim ono odredjene emocije zivim sam roditelji su mi u Lazarevu provode penzioniske dane naravno penzija iz Danske,pozdrav Gordani od Bucka.[/i]

A ja idem kuci posle nove godine,bit cu sigurno za bozic kuci a i slava mi je 9 januara,a ja zivim u kleku,pa eto mozemo da se upoznamo ako ti imas vremena.

Jao!bre pa ti si iz Kleka ja znam mnogo Klecana a i Milinici su mi malo daljna familija,e nisam hercegovac moji su iz Crne Gore mi smo okupirali Dansku eto mene preko polja jes da je zimi blatnavo al nadam se da se sretnemo na pola puta neznam kad si iz Kleka kako da ti dostavim telefonski broj ako dam stalni ziv necu opstati od svakakvi besposlenja kovica,ja ovako u pauzama sposla ukucam koju rec,pozdrav iz Danske.

Evo ti moja adresa pa ako ti padne nekad na pamet napisi koju rec ali samo stavi ovako V-B. Skovvejen 20.1.mf 6000 Kolding Danmark pozdrav za Gogu.

Anonymous:
фигхтер:
Anonymous:
фигхтер:
Anonymous:
фигхтер:
ово изгледа ко жеље слушалаца... :wink:
Sto ti sinko ne odes na Hilandar,tamo svi pisu i citaju cirilicu....

а што ти лепо мало не завијеш тај твој дугачак језик да ти неко други не би завио... :twisted:
Ti mora da si sisao tatu kada si bio malo manji?

питај то своју сестру... :wink:
----tebi izgleda da je ostao samo jezik jos zdrav dok ti ga neko neiscupa--Bucko :!: [/b]
Bolje i ti nego neki muskarac

Evo me neimeni gostu ja cekam odgovor.muziku slusam i nasu i stranu zene obozavam samo smedje i strane i domace kad mogu biram kad nemogu sta padne da nenabrajam farbane glave vec prirodno telo,prirodno savrseno nebita je farba mislim ne telo-Bucko

Gogo sta se desi stobom da te nije srcko udario ili si stala na ludi kamen,razumljivo svica je puna kamenja u banatu malo teze pronaci kamen pozdrav od Bucka.

Bucko:
Otkud tebi rupa medjunogama napravio tata da bi mogo i ja da ubodem
E zaboravi pa da nije nas kako ti kazes doslja nebiste imali porast nataliteta zavrsili bi kao Srbi na kosovu u sopstvenoj drzavi bili biste nacionalna manjina ovo vazi za tebe tako nekulturnu naravno ako i ti nisi dosljo kao i ja,nije bitno dali smo gradjani ili malogradjani po tvojoj logici,ostali Zrenjaninci ja se izvinjavam na ovakom izgovoru,pozdrav svim mojim sugradjanima sa teritorije opstine ZRENJANIN pa i LAZAREVO pripada toj opstini na tvoju zalost.Bucko-DANSKA.

Tu sam ja ali nema vas nigdje,nisam stala na ludi kamen,ali sam jako srecna jer za par meseci putujem za floridu u posetu..Sve vas voli Goga iz Kleka ili Svajcarske

Cim ga zovu Bucko, garant ima 220 KGZV.
Kad cujem to dosljo, smejem se pola sata... kakav dosljo, kad ti je deda doso '46... znaci ti si lokalac
E, dalje,... kad si vec lokalac, onda nemoj da nas blamiras sa tim retarderskim ispadima. Kultivisi se. Vreme je. Proslo je pola veka od silaska sa planine u civilizaciju.
Ja toliko.

E, da... KGZV = Kilograma zive vage.

Cvecka:
Kad cujem to dosljo, smejem se pola sata... kakav dosljo, kad ti je deda doso '46... znaci ti si lokalac
E, dalje,... kad si vec lokalac, onda nemoj da nas blamiras sa tim retarderskim ispadima. Kultivisi se. Vreme je. Proslo je pola veka od silaska sa planine u civilizaciju.
Ja toliko.

---CVECKA!PRVO ZOVU GA BUCKO-ONO C IMA GORE CRTICU-NADIMAK ZBOG PREZIMENA PRVO NJEGOVI NISU DOSLI 46 VEC1970GOD.NIJE DEBILI I NIJE IMAO 220 KG.Z.V VEC OKO 80KG I VISINE 185CM POSTO SAM I JA NJEGOV ZEMLJAK JES DA SMO NIKSICANI I PIJEMO ZDRAVU VODU I DISEMO SVEZ VAZDUH A ZABE NAM NE CREKECU U ZELUDCU DALI SI GLUPA ILI NPISMENA PA NEZNAS CITATI BUCKO JE MRTAV,UPUCALI GA IRANCI U SUBOTU U 23.45 ZBOG ZENSKE OVDJE U DANSKOJ---MIKAN-NK-DANSKA

MIKAN-NK-DANSKA:
Cvecka:
Ja toliko.

---CVECKA!PRVO ZOVU GA BUCKO-ONO C IMA GORE CRTICU-NADIMAK ZBOG PREZIMENA PRVO NJEGOVI NISU DOSLI 46 VEC1970GOD.NIJE DEBILI I NIJE IMAO 220 KG.Z.V VEC OKO 80KG I VISINE 185CM POSTO SAM I JA NJEGOV ZEMLJAK JES DA SMO NIKSICANI I PIJEMO ZDRAVU VODU I DISEMO SVEZ VAZDUH A ZABE NAM NE CREKECU U ZELUDCU DALI SI GLUPA ILI NPISMENA PA NEZNAS CITATI BUCKO JE MRTAV,UPUCALI GA IRANCI U SUBOTU U 23.45 ZBOG ZENSKE OVDJE U DANSKOJ---MIKAN-NK-DANSKA
ZABORAVI NIJE IMAO 220KG AL JE ZATO IMAO ONAJ DOLJE 22CM STETA STO GA NIJESI PROBALA.

Cao Veljko.ovdje Goga iz ZR.molim te kazi mi sta se desilo sa moim zemljakom Buckom.Jako sam iznenadjena i jako mi je tesko ovo palo kad sam procitala.Zasto tako mlad da nas napusti.nemogu da verujem,nemogu.pisi mi molim te

GOGO-ja nisam Veljko - Veljko Bojevic zvani BUCKO to mu je ime i prezime i nadimak ja sam Milovan zvani Mikan pa zbog jedne iranke sa kojom se zabavljo onako u prolazu nije bila neka ozbiljna veza doslo je do tuce on je bio mnogo zestok momak imao je crni pojas peti dan bavio se sportom ustvari bio je karatista njih desetak je jurnulo na njega razbaco ih je kao malu djecu jedan od njih imao je pistolj puco mu je u ledja osam puta ja sm bio tu u diskoteci jer smo najbolji drugovi jos iz Niksicato ti je prava istina

Cao Miki,hvala ti sto si mi objasnio sta se desilo.Ja i Bucko smo se ovako kao ja i ti upoznali i htjela sam da se vidim sa njim u jugi,jer ja volim da upoznajem ljude i da cujem kako se zivi tamo kod vas.Mnogo mi je zao iako ga nisam nikad vidjela,zao mi je,jer znam kako je kad izgubis nekoga u zivotu.Primi moje saucesce kao njegovom drugu!¨¨
Neznam sta da kazem vise :cry:

Back