Lazarevo

• Začetnik teme Začetnik teme Bucko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cao Miki,hvala ti sto si mi objasnio sta se desilo.Ja i Bucko smo se ovako kao ja i ti upoznali i htjela sam da se vidim sa njim u jugi,jer ja volim da upoznajem ljude i da cujem kako se zivi tamo kod vas.Mnogo mi je zao iako ga nisam nikad vidjela,zao mi je,jer znam kako je kad izgubis nekoga u zivotu.Primi moje saucesce kao njegovom drugu!¨¨
Neznam sta da kazem vise :cry:
Goga

Bucko:
Mozda za novu godinu pa da ostanem i za bozic,sto se tice ljubavi upravu si za to vecina zivi bez toga i provodi zivot tako,e vidis kod Dankinja postoji dok te voli nemozes da se otarasis kad prestane ljubav razilaze se i postaju prijatelji kod nas totalni neprijatelj inace u Danskoj brak opstaje maksimum pet godina ima izuzetaka,neracunajuci strance,kod stranaca je prava revolucija samo interes dobijanje boravka katastrofalno-ja nemislim uopste zasada o tome nemam stalnu devojku niti volim niti nevolim ono odredjene emocije zivim sam roditelji su mi u Lazarevu provode penzioniske dane naravno penzija iz Danske,pozdrav Gordani od Bucka.[/i]

a ti tamo neki mikane ili kako vec nemoj da lazes devojke po netu.bucka znam sto godina.kakav bre crni karatista?nismo dosli na forum da se lazemo.mozemo i nadu da pitamo , hahhahahahhahaaaaa........
veeeeeliki pozdrav iz beske
pogodi od koga:))))))

veliki pozdrav

BUCKU od Lekija sta ima KRALJU DRUMA sta se radi da znas da sam ja ajde da popijemo po jednu VILIJAMOVKU sta to pricaju da si mrtav imas ti jos osam zivota neznaju oni ko je BUCKO zato tako pricaju aj uzdravlje pa se javi

Back