Ja sam Devica (Blizanac) ,ona je Lav (Devica) .... Astrolozi? Sta mislite? 

Molim vas kazite nesto vise, devojka Lav (podznak Devica) i muskarac Devica (podznak Devica)! Imamo li neke sanse?
Device i jesu hladnokrvne. I vole da poslusaju. Ako device u ovom periodu udju u vezu partneri/partnerke moraju biti jaci od njih.
Moze ako si hladnokrvna i ispunjavas sve njegove krajnosti....Sa djevicom moze samo jarac jer je ledeniji i prepredeniji od nje........
Јарац-Дјевица; комбинација да се смрзнеш![]()
Ja sam Devica (Blizanac) ,ona je Lav (Devica) .... Astrolozi? Sta mislite?![]()
Moze ako si hladnokrvna i ispunjavas sve njegove krajnosti....Sa djevicom moze samo jarac jer je ledeniji i prepredeniji od nje........
Ja sam Devica (Blizanac) ,ona je Lav (Devica) .... Astrolozi? Sta mislite?![]()
mislimo das ti sad ozenjen pa razveden i sa alimentacijom od koje se jezis
device su smorovi ali su barem iskrene u ljubavi, cak i previse kao svaka devica.... lavovi su paaaa, ako su zenke na prvu loptu i one night ludilo zanimljive, muski su najgori smorovi koji su sami sebi najlepsi najpametniji najmudriji a ispod toga je jedno suvo nista koje vapi za dominacijom u najgorim sitnicama.
Nije ta Devica-Blizanac tako glupa, ne bi trebala da bude
Ali ja nisam ni a od astrologa, samo caskam.
da sam zensko nikad ne bi sa lavom, ovnom i bikom...sve go idiot, sa skorpijom mozda na prvu loptu ali posle odjebaus...o ostalim bi razmislila srcem pa bi vidla![]()
najbolja kombinacija laf-lafica posto su krajnje beznadezni pa nek se uguse u sopstvenom smradu( ljubavi)![]()
da sam zensko nikad ne bi sa lavom, ovnom i bikom...sve go idiot, sa skorpijom mozda na prvu loptu ali posle odjebaus...o ostalim bi razmislila srcem pa bi vidla![]()
tebi garant ne bi jer si vec zabalaveo![]()
Tako je, mopsi, sestro!![]()