Lav i Devica?

mizaca

Poznat
Poruka
8.636
Device i jesu hladnokrvne. I vole da poslusaju. Ako device u ovom periodu udju u vezu partneri/partnerke moraju biti jaci od njih.

Device "slusaju".Jedino ako ih prepadnes u haustoru.Dok te ona pozove na kafu mozes komotno 2 puta da se udas i razvedeš takođe.......Mnogo kalkulisu,al kad zagrizu onda su valjda dobre .Cijenim njihovu pozrtvovanost higijenu i skromnost.
 

Kamael

Buduća legenda
Poruka
40.831
Svako normalan drzi do higijene, nije to njihovo preimucstvo. Device mogu da preteraju sa cistotom, kako u kuci tako i u medjuljudskim odnosima. Nisu mi one za majke bez jake figure supruznika, od deteta naprave poslusnog robota. Tako radi i zena strelac, kad ustanovi da ne moze preokrenuti partnera prebacuje teziste na dete.
 

Missa_18

Početnik
Poruka
17
Ja sam Lav, imala sam iskustvo sa Devicom, tesko, jer sam ja susta suprotnost, materijalno nisam skrtica, dok je ta devica to bila, analirazuju previse... sete se neke situacije ili recenice, koja je bila davno, davno... ali lavicama odgovora intelekt device, cak i ta hladnokrvnost i cvrst stav koju imaju- pa im se dive, privlacnost izmedju njih je sjajno, kao da se u nekim situacija dive jedno drugom.:-)
 

mopsi

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
267
:zcepanje:

Nije ta Devica-Blizanac tako glupa, ne bi trebala da bude :)

Ali ja nisam ni a od astrologa, samo caskam.
device su smorovi ali su barem iskrene u ljubavi, cak i previse kao svaka devica.... lavovi su paaaa, ako su zenke na prvu loptu i one night ludilo zanimljive, muski su najgori smorovi koji su sami sebi najlepsi najpametniji najmudriji a ispod toga je jedno suvo nista koje vapi za dominacijom u najgorim sitnicama.
 

Peregri

Primećen član
Poruka
593
Tako se i meni cini.

E, sada, na Devicu dodajem odmah iza iskrenosti u ljubavi i izrazen racio, mislim da mogu da kontrolisu situaciju ako zele, imaju dovoljno "klikera u glavi'' da sve razaznaju, a ako rizikuju, da su i toga svesni
Kao da im je um budan u svakoj sekundi, zaista

Lavovi su dobri za zabavu :D

Ova Ovan-Skorpija sa Lavovima ne bi mogla na ozbiljnije staze :D
 

iamaphoney

Veoma poznat
Banovan
Poruka
14.461
deve Iskreni i racionalni u ljubavi,tacno, a lavove treba biti kao volove u kupusu :rotf: a lafice zestoko kresati.Iskreno mislim da je za nih najbolja kombinacija laf-lafica posto su krajnje beznadezni pa nek se uguse u sopstvenom smradu( ljubavi):D
 

Peregri

Primećen član
Poruka
593
da sam zensko nikad ne bi sa lavom, ovnom i bikom...sve go idiot, sa skorpijom mozda na prvu loptu ali posle odjebaus...o ostalim bi razmislila srcem pa bi vidla :)

Da si zensko, i tvoje srce bi bilo idiot. Pa bi vidla :zcepanje:
Muski Ovan samo za drugare.

- - - - - - - - - -

najbolja kombinacija laf-lafica posto su krajnje beznadezni pa nek se uguse u sopstvenom smradu( ljubavi):D

moguce :D
 

Top