Lav i Devica?

lala_

Početnik
Poruka
4
Prvi put u zivotu sam upoznala muskog lava i odusevljena sam.
Mislim da je bila ljubav na prvi pogled i nenormalno se volimo od tad.
Ja sam Djevica podznak skorpija a on Lav podznak djevica ja mislim.
Pa me zanima da li iko zna kakva je to kombinacija i inace lav podznak djevica neobicne osobe skroz.
Jer je ovo nesto nenormalno :) isto san iz kojeg ne zelim da se budim :)

Hvala unaprijed :)

V for Vendetta

Zainteresovan član
Poruka
301
Proverti to jos jednom...do sada sam imao 3 device,sa svakom je bilo "krv na noz"....a cak ni dan danas nije bolje :)

Lav i Devica idu samo u poslovnom partnerstvu.

P.S. A u ljubavi,jedino da Devica sve udvlji lavu,ali bas bas sve...

tamaradinka

Početnik
Poruka
9
Evo, ja licno muku mucim sa jednom muskom Devicom vec tri godine.
Dok ja nisam pokazivala inicijativu i svoja osecanja, on je patio, i to podosta, a onda su se stvari promenile,
i posle nekoliko situacija, stvarse promenila u njegov korist, pa ja sada patim, dok on mudro cuti.
Seks je sjajan, mentalno se odlicno slazemo, nema mnogo dokazivanja, ko je tu pametniji, ali je zato
protok mentalne energije jako velik, jedino sto bih mu mogla zameriti je ta odsecnost, u smislu da se
preko noci promeni i postavi zid izmedju nas dvoje. Drugim recima, nervira me ta proracunatost, kalkulacija
koja je stalno prisutna, inace je emotivan, drag... Ne znam, mi Lavovi sve radimo srcano, nismo bas toliko
razumni, na neki nacin, oni ipak tu vagaju.

Миша

Domaćin
Poruka
3.363
Јеп, јупи егзалтиран у раку, тригон са месецом. То је нешто позитивно у твојој карти.

Лавовски начин комуникације може да дође од меркура у лаву, али видим да је ту и конјункција са изгоњеним сатурном у лаву, што није баш тако добро. Додуше саки се налази близу регулуса.

Миша

Domaćin
Poruka
3.363
Ali Saki...zvuči ko neki na fudbalerku ošišani masni folker sa Tv Duge ili tako nečega..aman ljudi:lol:
imajte srca:lol:
Ороку Саки.

1469342041_d39f67196b.jpg

Шалу на страну, тепање планетама нешто и не може бити толико увредљиво као називање мушкараца мужјацима а жена женкама. Има и нас који нисмо фанови "Фарме".

Миша

Domaćin
Poruka
3.363
Тја ја износим моје асоцијације. Нисам очекивао да ме након Шредера неко пита што сам озбиљаМ и заиста пређе на озбиљаМ тон.

blackturtle

Početnik
Poruka
1
Ljudi imam jedno pitanje na ovu temu, ved duze vreme se muvamo sa deckom koji je devica. Ja sam lav u podznaku skorpija. Moj broj u numerologiji je 4, a njegov 3. Citala sam nesto o tome i kazu da je ta kombinacija prilicno nezgodna, ali koliko sam primetila nas dvoje se lepo slazemo i zabavno nam je kad smo zajedno?
Molim vas odgovorite nesto a ovu temu :think: