S
Slavica
Gost
Kako se slazu lav (devojka) i devica (muskarac)? Odgovorite brzo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Milomirka:Ne znam, i jedno i drugo su delimicne krajnosti, to je jedna od odlicnih kombinacija ukoliko ste obadvoje intelektualci, tj ukoliko obadvoje uspete da svojim razumom savladate one negativne strane vasih odlika koje bi vas rastavile. Device to mogu, one su najbolje u tome (do duse one te danas mogu voleti toliko da vam daju i svoj zivot, a sutra vas hladnokrvno ostaviti, toliko je jaka njihova, da to ovako kazem razumska moc), dok lavovi su drukciji oni deluju impulsivno, misle da su non stop oni u pravu, da su najbolji, a dobro to znamo da nisu. Tako da ukoliko i jedno i drugo uspete da uspostavite pre svega veliko poverenje izmedju vas dvoje, nece vam nikad nista stati na put.
Neos:- A da te pitam kako se oseca zemlja kad gori? Vatri je lepo, a zemja pati.
Misko:Device su coool, lavovi su truba, uvek hoce da budu glavni, od svih tirana na ovom svetu bar pola su bili Lavovi. Tako da je to losa kombinacija!
Slavica:Ja sam Lav (Strelac) a on je Devica (Blizanac)!