Enigma
Poznat
- Poruka
- 8.951
Gute Nacht und träum Milorad Dodik.Laku noć!
Sutra je novi dan!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gute Nacht und träum Milorad Dodik.Laku noć!
Sutra je novi dan!

Nekad ste vi izbosne znali šta i kako sa švabama, a vidi šta vam sad radi švabo i kako vam decu pravi? Al ste omlitavili za ovo kratko vremeGute Nacht und träum Milorad Dodik.![]()

Ja nisam iz Bosne,nego RSK.Nekad ste vi izbosne znali šta i kako sa švabama, a vidi šta vam sad radi švabo i kako vam decu pravi? Al ste omlitavili za ovo kratko vreme![]()
Koja je deo BiH. To su vama vaši Slobo i Šešelj dali.Ja nisam iz Bosne,nego RSK.
Ja sam u Krajini Republici Srpskoj među svojim narodom.Koja je deo BiH. To su vama vaši Slobo i Šešelj dali.
?Aaaa. ti si u Rvackoj a nisi iz RS. Pa tako kaži bolan.Ja sam u Krajini Republici Srpskoj među svojim narodom.
Nije bio dobar, pa je dobio po turu?Koji nevaljalac je strpao Životu u zatvor?
Simo, što se Karan onako raduje? Kao da je došao sebi na 40 dana.Ja sam u Krajini Republici Srpskoj među svojim narodom.

Napiso sam da sam iz RSK,a skućio se u Republici Srpskoj poslije rata.Aaaa. ti si u Rvackoj a nisi iz RS. Pa tako kaži bolan.
Pitaj bolje Blanušu i SDS-ovce što se oni ne raduju?Simo, što se Karan onako raduje? Kao da je došao sebi na 40 dana.![]()

Znači ipak si izbosne, aloooooNapiso sam da sam iz RSK,a skućio se u Republici Srpskoj poslije rata.
Nije ti niko kriv što ne znaš geografiju bre.
Kakve vez ima što si se rodijo u hrvackoj, tamo u nekom Brgudu ili Drnišu?Pokrali se ,,jopet,,!Pitaj bolje Blanušu i SDS-ovce što se oni ne raduju?![]()
Kako si se Simo skučio?Napiso sam da sam iz RSK,a skućio se u Republici Srpskoj poslije rata.
Nije ti niko kriv što ne znaš geografiju bre.
Ne,eto nema veze što sam tamo proživio pola života.Kakav biser.Znači ipak si izbosne, aloooooKakve vez ima što si se rodijo u hrvackoj, tamo u nekom Brgudu ili Drnišu?
Kako vi muslimani i Hrvati stojite sa bijelom tehnikom ukradenom iz srpskih kuća?Kako si se Simo skučio?
Kako stojiš s ,,bijelom tehnikom,,?
Boske naš.Ne,eto nema veze što sam tamo proživio pola života.Kakav biser.

Simo, jel ti to hoćeš nama da kažeš da tuguješ za boljom državom. Pa jest!Ne,eto nema veze što sam tamo proživio pola života.Kakav biser.
U RSK su sve srpske kuće opljačkane. Bilo je i sa druge strane, ali mnogostruko manje, klasična krađa pojedinaca, ništa organizovano. Osim ovih tvojih ćacija koje je vodio arkan.Kako vi muslimani i Hrvati stojite sa bijelom tehnikom ukradenom iz srpskih kuća?
Ja sam ti komšinica tupko. Nikada u životu nisam ni poželjela tuđe, a kamo li posegnula za nečim!Kako vi muslimani i Hrvati stojite sa bijelom tehnikom ukradenom iz srpskih kuća?
Krajišnik.Rođen,odrasto i proživio pola života u Krajini.Boske naš.![]()
Za kojom "boljom" državom?Simo, jel ti to hoćeš nama da kažeš da tuguješ za boljom državom. Pa jest!
Ali s druge strane bolje ti je ovdje u Rs-u. Manje će te zjb. Ima puno sličnih tebi.