lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 14.684
Koje mjesto Simo?Krajišnik.Rođen,odrasto i proživio pola života u Krajini.
Da nisi iz Grubišnog polja. Tamo ima takvih.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje mjesto Simo?Krajišnik.Rođen,odrasto i proživio pola života u Krajini.
Ja sam sa Banije tamo nije bilo nikakvog Arkana.U RSK su sve srpske kuće opljačkane. Bilo je i sa druge strane, ali mnogostruko manje, klasična krađa pojedinaca, ništa organizovano. Osim ovih tvojih ćacija koje je vodio arkan.
Croatijom Simo. Znam da patiš. Nije ni livada loša, Ni šuma. Eto si se skroz navikao.Za kojom "boljom" državom?
Propalom Jugoslavijom i Bosnom?![]()
Bla,bla, bla.Ja sam ti komšinica tupko. Nikada u životu nisam ni poželjela tuđe, a kamo li posegnula za nečim!
Znam ja da ti to ne vjeruješ, jer je ovdje krađa narodni običaj. Ja kolo niti znam da igram, niti imam želju da naučim.
Koda se ti razumiješ u geografiju.Koje mjesto Simo?
Da nisi iz Grubišnog polja. Tamo ima takvih.![]()
potomak boraca 8. ofanzive, a sada i sam učesnik 9. ofanzive. Znala sam!Ja sam sa Banije tamo nije bilo nikakvog Arkana.
Aaa, znam, tamo nema struje ni kanalizacije, jel to?Ja sam sa Banije tamo nije bilo nikakvog Arkana.
Pješke sam je prešla.Koda se ti razumiješ u geografiju.![]()

Kakva struja. Prolazila sam u ratu. Osvjetljavali metcima, crvenim.Aaa, znam, tamo nema struje ni kanalizacije, jel to?

Nije to Beograd pa da nema kanalizacije.Aaa, znam, tamo nema struje ni kanalizacije, jel to?
Jesi,od Zenice do Maglaja.Pješke sam je prešla.![]()

Jesi li te vodili nekad u Knin, da vidiš asfalta i zgrade?Nije to Beograd pa da nema kanalizacije.
Daleko je Knin od Banije.Ja sam živio 50km od Zagreba.Tamo je oduvijek bila civilizacija u odnosu na Beograd.Jesi li te vodili nekad u Knin, da vidiš asfalta i zgrade?
Jastrebarsko?Daleko je Knin od Banije.Ja sam živio 50km od Zagreba.Tamo je oduvijek bila civilizacija u odnosu na Beograd.

Vidim, zato si i dalje tamo, kolika je to civilizacija.Daleko je Knin od Banije.Ja sam živio 50km od Zagreba.Tamo je oduvijek bila civilizacija u odnosu na Beograd.
Biće na kraju da je Šime.Simo austrougarin pokušava da podvali da je iz RSK a Knina vido nije nikad. Simo hrčak.

Austrougarski standard.Vi u Srbiji o tome standardu možete samo maštat.Vidim, zato si i dalje tamo, kolika je to civilizacija.
Znam da vama u Srbiji geografija nikad nije bila jača strana,ali RSK nije bila samo Knin s okolinom.To je bila sijeverna Dalmacija,Lika, Kordun,Banija, zapadna i istočna Slavonija i BaranjaSimo austrougarin pokušava da podvali da je iz RSK a Knina vido nije nikad. Simo hrčak.
Ti nisi išo u školu? Nisi čuo za srpsku vojvodinu? Evo ja sam sa ove strane Save, pripadam AU, za razliku od tvoje BiH.Austrougarski standard.Vi u Srbiji o tome standardu možete samo maštat.
Ma hajde, zna se šta je Knin i ko su knindže. E moj boske...Znam da vama u Srbiji geografija nikad nije bila jača strana,ali RSK nije bila samo Knin s okolinom.To je bila sijeverna Dalmacija,Lika, Kordun,Banija, zapadna i istočna Slavonija i Baranja

Znam da vi u Srbiji čeznete za civilizacijom i kanalizacijom.To vam je u pola Srbije teška nepoznanica.Ti nisi išo u školu? Nisi čuo za srpsku vojvodinu? Evo ja sam sa ove strane Save, pripadam AU, za razliku od tvoje BiH.