Van_Helsing
Elita
- Poruka
- 23.748
Ау!Evo, doveo je Simo. Stanačkie kolege

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ау!Evo, doveo je Simo. Stanačkie kolege
А јел морамо и капе и мараме?Evo i zastave, poslo Simo. Hvala Simo, sada možeš piti i na crtu.
Pogledajte prilog 1746694
Bože Vane, valjda su vam glave bar malo porasle. To je pionirska!
Šta jedno? Gajbu mala pred Životu. Ne, ne treba otvarač, zubima će on da otvora.Fliper sam postavio pored šanka i uključio, da mi potpišete otpremnicu i ako može jedno pivo
Kakav pasulj. Ljeto je. Volja ti reš pečeno janje ili prasence. Ili da izmiješamo?
Kakav pasulj. Ljeto je. Volja ti reš pečeno janje ili prasence. Ili da izmiješamo?
Zelena salata, mladi krompirići. Paradajz, krastavci? To je gratis.
Polako. Sve po redu. De popij malo. Uhvatiće te meza.I pilence punjeno, bRez krugovi, i neku divljač i ovčije u kupusu i šopsku, zečetina ako ima... pre svega čorbica.![]()
Nama je gost na prvom mjestu. I svaki je u pravu!Fala seko!
![]()
Šta Vane? Popij i ti nešto, da uhvatimo ritam u priči.Јел то против "урока"?
Ma samo navali. Pusti escajg, nismo na bečkom dvoru. Kada prsti nisu masni, kao da nisi ni jeo!Па неко мезе, против урока. Мислим, да се не урокамо!![]()
Samo reci.Ja bih jednu pesmu.....
Пусти то. О томе ћемо сутра.Ma samo navali. Pusti escajg, nismo na bečkom dvoru. Kada prsti nisu masni, kao da nisi ni jeo!
Nego, da ti kažem nešto u povjerenju. Brinem se za Životu. Prija mu štimung. Malo ga je i uhvatilo. A šta sutra? Kako će se opravdati onom što leti i pliva?!