mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 33.242
Malo muzike za ranoranioce.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta ubaciš u džuboks to ti i svira!Nego gazdarice kakva muzika može ovde da se pušta.
Da li može sva vrsta muzike ili samo određena?
Super.Šta ubaciš u džuboks to ti i svira!![]()
Dobro došla konkurencijo! I kolač? Da ne bude previše?
Iju!Dobro došla konkurencijo! I kolač? Da ne bude previše?
Sjedi! Kafa, sokić, topli sendvič?
Večeras imam zakupljen bircus za djevojačko veče. Ostala su 2 stola prazna, pa rekoh ako budete imali slobodnog vremena da svratite. Znam ja da ste kokuzi, ali ne plaćate ništa. Sve će da ide na račun ovih pijanih djevojaka. Povedi i Životu. Koliko sam skontala ima tri petice.![]()
Znači, samo je špijunaža bila u pitanju! Znala sam.Iju!
Tri petice, on normalno ima sve petice
Necemo doci, imamo obaveza.
Zurim sada.
![]()
Presla si na drugu stranu zbog SimeZnači, samo je špijunaža bila u pitanju! Znala sam.
Dobro kaže Vučić, špijuna, obavještajaca i stranih agenata iza svakog ćoška. Zna on sve.![]()
Jok ja. Ja sam na pravoj strani.Presla si na drugu stranu zbog Sime![]()
Kakav možeš biti uvrnut lik da bi uzeo takav nik , zlotvor dubajic.Jok ja. Ja sam na pravoj strani.
Kada smo već kod @Simo Dubajić , ne znam da li da i njega zovem?! Rekoh, tj. pomislih nije mudro, ali opet neka gleda. Pogled nije nikoga ubio!
Pravi se važan. Mačak tipKakav možeš biti uvrnut lik da bi uzeo takav nik , zlotvor dubajic.
Nemaš ti, nego cure koje slave djevojačko veče. Tri čvrste petice, a dekolte do poda.Izvinte, utorkom mi mozak nešto slabije radi, kakve to petice imam?![]()
Života, nemoj ko Boga te molim! Zvaće neko policiju. Svi izašli na kapiju.brojutro
Jao vide, imate i Terrorizer u džuboksu
Večeras, od 20, 00 časova će početi da pristižu. Ona dva poslednja stola do prozora, to nije rezervisano. Sjedi i gledi.Iju
ovde devojke imaju dekolte
mene sramota
inace bih virnuo malo
pvaj
navrnuo navrnuo
Jesam, više od sat vremena. Baterije pucaju.
Lapsi, dremni malo![]()
Nema te na politici danasJesam, više od sat vremena. Baterije pucaju.![]()