Laku noc ti zelim ....

• Začetnik teme Začetnik teme Nemir
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ako me jednom potražiš
Kad svijet više ne bude ovakav
Kad jednom umre tuga
I trave porastu do pasa
Znat ćeš dobro gdje sam
U tragu svog uthnulog glasa
Još uvijek na zvjezdanom putu
I kad malo bolje pogledaš u neku svijetlost žutu
Tu sam negdje osjetit ćeš sama
Kad mjesec prokrvari
Kad se poslože same od sebe neke stvari
I ako me stvarno jednom potražiš
Da vidiš kako sam i da li me nešto boli
Naći ćeš moje srce netaknuto
U korijenu jorgovana
Koje te još uvijek voli

Ž K

149422_1430390235278_4531502_n.jpg

Na pragu tvoga srca zarobljen sam k'o dijete usred mraka izgubljen i sam Mi, dvije sjene daleke a nikad spojene tvoje lazi jos mi srce skamene Jos si ljepsa od svake ljepote krades mi sve u dusu ja te poznam a ne znam te K'o sreca kroz prste tako brzo kliznes i nestanes sav moj svijet i sada postajes
Ref. 2x Ja nemam snage da te ne volim cijela ce mladost dok zaboravim ja nemam snage da te ne volim da sebi tebe oprostim

Standing along on the mountain high Watching the sky... Can this falling rain settle and ease my pain? Where are you, my love, my Ariel? I still remember your amber eyes, Enchanting smile... May be that was a dream, so why do I cry and scream? I miss you, my love, my Ariel. I keep searching days and nights Hope one day I'll se the light You and me will be together again. Autumn winds blow to my face Thunder roars, where's that place That saves my soul and cures my pain? My life has passed, all my search in vain... Elusive dreams. I make the final bow, now is my turn to go I'm coming to you, my Ariel. I kept searching days and nights Hoped one day I'd see the light You and me would be together again. Lightning strikes, I hear no sound After all these years I've found That sacred place that cures my pai

:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back