Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nije dovoljno da mu dajes samo mleko i hleb...kupis mu granule za stence njegovog uzrasta,dajes mu kuvanu hranu(meso,sargarepice itd.),kupis mu i vitamine u pet shopu,cafortan tablete...mora da ima raznovrsnu ishranu da bi lepo porastao i bio potpuno zdrav...
ime? ja svog htedoh da nazovem BONSEK,nemam pojma zasto,nikad nisam cula da se neki pas tako zove. Al sta fali i TOTO,samo izbaci onaj ddrugi deo:D:D:D

Hvala ti ...
Jel znas gde ima pet shopova u NS ?
Bonsek-odakle si to izvadio ...

Zvali smo juce coveka od koga smo kupili Alfa (N.Kojica - odgajivacnica Bogojevo i on nam je rekao da, po pravilu, labrador treba da ima kg koliko i nedelja. Znaci da je Alf mrsavko, ali nam je dao nekoliko saveta kako da nadohnadimo to. Izgleda da mu i vrsta granula i kolicina nije odgovarala. Poceli smo sa 100 grama x 3 . Sutra menjamo proizvodjaca granula ! Hvala svima na savetima !

@ALF
Nemoj da se sekiras, tezina steneta zavisi od toga koliki ce kasnije biti veliki.
Moj retriver je sa 3,5 meseca imao 6kg, niko nije rekao da izgleda mrsavo, jednostavno je bio te malo sitnije gradje, iako su mi razni ljudi govorili da ce biti izuzetno krupan jer su mu sape i glava bili vidno krupniji.
Pazi samo da ne pregojis svoju kucu jer mu to dodje gore nego da je mrsavko (u sta cisto sumnjam da jeste).
Inace moj pas sada ima oko 30kg, i najmanji je muzjak retrivera u kraju, ali je ipak u granicama standarda, tako da moze da se desi da je to i kod tebe slucaj, da ce ti jednostavno pas biti malo manji nego prosecni labovi koje sreces po ulicama.

Hvala ti Mackic ! Cim provalim kako se stavljaju stavicu slike Alfa ! Mislim da nije mrsav, ali smo ipak povecali dozu granula. Rekli su nam da se po "kaki" vidi da li mu je puno ili malo hrane ! Valjda cemo i po tome skontati da li mu je puno. Alf je kao i svi labradori alav i uvek sve pojede.

Za sve nove Labradorce: Ja sam IZGORELA pre par meseci jer je ova moja elementarna nepogoda od psa bio jako sitan, ali sad smo veeeeliiiki i srecni i debeli,hehe ne mnogo ali smo malkice puniji!!!!Elem taman sam ja pocela da cupam kosu i grizem nokta kad eto ti iznenadjenja, decko je odlucio da se rastegne u visinu, duzinu i sirinu!!!!!I dok sam ja brinnula decko porasto u cudoviste od 20 kg i 5,5 meseci!!!!!! PRASE!!!!

Back