gost 42348
Poznat
- Poruka
- 7.267
ALF - NS, јел можеш да ставиш слику свог пса, па да видимо да ли је стварно мршав?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oni koji poznaju rasu dosta vise od mene kazu da lab sa 3,5 meseca treba da ima oko 14-15 kg, pa na osnovu toga gledaj u tablici proizvodjača hrane po tim podacima, i das mu 20grama vise, izduvace on to sve.
Ja sam mom Garonji davao jednu šolju jogurta uz vecernji obrok sve do 9-tog meseca.
ja imam labradora, zenkicu, danas puni 5 meseci....... e sad, koliko grama hrane ona treba dnevno da pojede??? ima 7kg, jel to puno ili malo, nemam iskustva sa ovom rasom pomozite
nije dovoljno da mu dajes samo mleko i hleb...kupis mu granule za stence njegovog uzrasta,dajes mu kuvanu hranu(meso,sargarepice itd.),kupis mu i vitamine u pet shopu,cafortan tablete...mora da ima raznovrsnu ishranu da bi lepo porastao i bio potpuno zdrav...
ime? ja svog htedoh da nazovem BONSEK,nemam pojma zasto,nikad nisam cula da se neki pas tako zove. Al sta fali i TOTO,samo izbaci onaj ddrugi deo![]()
LESIKA, DA LI TVOJ PAS STVARNO IMA 7 kg ? I 5 meseci !!
pa ima.... ja sad ne mogu da zamislim kako izgleda tvoj pas, posto moja najbolja drugarica ima labradora koji ima 8 meseci i 14kg
Cim provalim kako se stavljaju stavicu slike Alfa
Jel znas gde ima pet shopova u NS ?
ja imam labradora, zenkicu, danas puni 5 meseci....... e sad, koliko grama hrane ona treba dnevno da pojede??? ima 7kg, jel to puno ili malo, nemam iskustva sa ovom rasom pomozite