Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Треба ли и ја да кажем да је Барон леп (а то сам одмах помислила кад сам угледала слику), људи, много су вам лепи лабрадори, пу, пу, пу.

Дано, само ти нас угњави кад буде требало, све то иде у рок службе! :)

EH< taj pasji zivot.........
03022010.jpg

:lol::lol::lol::heart::heart::heart:

stex baron ti je presladak, znam da je to lako reci, psa je lako drzati u stanu, i ja se slazem sa tim, ali mom tati su njegovi prijatelji izbubali glavu nekim gubstima kako labradori i zlatni retriveri ledu parket, jedu namjestaj, grickaju kablove od televizora.........
i sad on nece da mi kupi psa, jeste da ja vishe volim retrivere, ali bih bio zadovoljan labom.
bash steta sto nece da mi ga kupi, moram nesto da smislim sto bi mu razbilo glavu, i promijenilo utisak o psima

da vas pitam, posto se sigurno razumijete u labove (i u druge pse), zasto neki ljudi stavljaju marame oko vrata svog psa, sta to znaci, i gdje se ona kupuje, da li u pet shopovima ili su to obicne marame? evo primjera

Prilozi

• l.jpg
    l.jpg
    28,4 KB · Pregleda: 8
stex baron ti je presladak, znam da je to lako reci, psa je lako drzati u stanu, i ja se slazem sa tim, ali mom tati su njegovi prijatelji izbubali glavu nekim gubstima kako labradori i zlatni retriveri ledu parket, jedu namjestaj, grickaju kablove od televizora.........
i sad on nece da mi kupi psa, jeste da ja vishe volim retrivere, ali bih bio zadovoljan labom.
bash steta sto nece da mi ga kupi, moram nesto da smislim sto bi mu razbilo glavu, i promijenilo utisak o psima

meni je baron pregrizao kabal od fiskalne kase.ostavio sam ga samog kuci pre jedno 2 meseca i napravio je rusvaj.da ti ne pricam sto moram sav namestaj da menjam.dzabe ono udaris ga malo pa mu das igracku.on uvek nadje kad ne gledam pa glodje.to je skoro prestao da radi a ima nepunih 7 meseci.znaci odredjena zrtva postoji.da ti ne pricam o neprospavanim nocima dok je malo stene.moras uvek da ga pazis da se ne ukaki ne upiski,pa cistis non stop za nim 24-00.ali kad pogledam vredela je svaka kap znoja koju sam prolio.to je nesto najlepse na svetu.on ti totalno pokloni svoje srce.i mislim da zaista moras da budes jak karakter kada uzimas psa,jer bolje je da poznajes sebe i svoje mogucnosti(moralne) da taj pas ne bi zavrsio kao mnogi na ulici sto lutaju pusteni.pozdrav

Back