mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Inace, nemam obicaj da postujem na ovoj temi, cak ni da svracam na nju, upravo zbog radnih ispita ali i zbog toga sto posle jednog Arija (inace, Gizmovog dugogodisnjeg najboljeg druga) mislim da u mom srcu nema dovoljno mesta za jos jednog laba, bar ne iskreno i potpuno. Zato nisam cak ni razmisljala o nabavci bas te rase, opredelila sam se za jednu koja je donekle slicna, cak poticu "iz komsiluka"-mislim na njufa. (Drugi moguc izbor je bernski-ko dosad nije nabasao na taj podatak.)
A onaj klipic je stvarno predivan. Moj Gizmo to sigurno ne bi trpeo. Neke rase ju jednostavno tolerantne. Pretpostavljam da su decko i pas vrsnjaci, deluje mi da je i pas jako mlad. Nas komsija Ari je vec bio u godinama kad su stigle male gazde ali je bio divan sa njima. Ma, u svakom pogledu je bio divan, toliko pitom pas da su ga vise puta krali! Uginuo je sa nekih 13-14 godina.
A onaj klipic je stvarno predivan. Moj Gizmo to sigurno ne bi trpeo. Neke rase ju jednostavno tolerantne. Pretpostavljam da su decko i pas vrsnjaci, deluje mi da je i pas jako mlad. Nas komsija Ari je vec bio u godinama kad su stigle male gazde ali je bio divan sa njima. Ma, u svakom pogledu je bio divan, toliko pitom pas da su ga vise puta krali! Uginuo je sa nekih 13-14 godina.