Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ria&tuborg:
super fora za podlogu a i ime im je tu negde.....
Ko po dogovoru
I tako se Dona našla među labradorima! :-D :lol:
Nikakvo čudo kad je na "njenoj" temi (škotski ovčari) - jedina :( pa nemamo sa kim da pričamo! :|
Šteta što je tako malo kolija... sjajna rasa!
Inače, koristim priliku (opet ;) ) da pohvalim učesnike ove teme, zaista je odlična!

Moja Una ima sada 3 meseca i 10 dana, pa kontam da je jos rano da je setam na povodac! Ne bih da prenaglim nikako!!!!!
Ali jedva cekam jos malo da poraste i onda ona i ja idemo u malu setnju! Jedva cekam da vidim kako ce odreagovati na druge pse i kako ce se tada ponasati! :-) Sa nepoznatim ljudima nemam problema jer svi koji dodju kod mene odmah je zavole! Bitno je da pokazu da hoce da se igraju sa njom i onda su "gotovi" jer u svakome vidi "zrtvu" samo da bi se igrala! :-) Ma blesava je, ali znate svi vi kako je to sa labovima! :)

Ja samo da vam javim da je Obi dobro,jedino imamo mali problem sa obelezavanjem teritorije..Vec par dana vrsi nuzdu u kuci,bili smo kod veterinara i rekao je da je to obelezavanje teritorije,i da ga jos par dana pustim...Do tada su pored mene gumene rukavice i sredstvo za dezinfekciju....
my.php
[/URL][/IMG] :)

Masha__85:
Moja Una ima sada 3 meseca i 10 dana, pa kontam da je jos rano da je setam na povodac! Ne bih da prenaglim nikako!!!!!
Ali jedva cekam jos malo da poraste i onda ona i ja idemo u malu setnju! Jedva cekam da vidim kako ce odreagovati na druge pse i kako ce se tada ponasati! :-) Sa nepoznatim ljudima nemam problema jer svi koji dodju kod mene odmah je zavole! Bitno je da pokazu da hoce da se igraju sa njom i onda su "gotovi" jer u svakome vidi "zrtvu" samo da bi se igrala! :-) Ma blesava je, ali znate svi vi kako je to sa labovima! :)
Pa masho valjda posle revakcine 14 dana mozete gde hocete vas dve devojke!!!!
Negde u zivot i looooodi provod!!!!

smeh:
I tako se Dona našla među labradorima! :-D :lol:
Nikakvo čudo kad je na "njenoj" temi (škotski ovčari) - jedina :( pa nemamo sa kim da pričamo! :|
Šteta što je tako malo kolija... sjajna rasa!
Inače, koristim priliku (opet ;) ) da pohvalim učesnike ove teme, zaista je odlična!

Pozdrav,rekla sam ti ja vec da 2 sprata ispod nas je Lesi,zove se Maki i star je 8meseci, skroz je hiperaktivan pas,kada smo u parku omiljeno mu je da preskace klupe I istrcava nase pse:)
Kupljen je u Novom Sadu,merili su ga i visok je 63cm za sada,taman da te pitam koja je visina idealna za Lesija jer su me pitali,a ja iskreno ne znam puno o njima.

pitala sam neke ljude koji imaju nesto malo ynanja o pasminama i oni kazu da je normalno da koli bude i brzi i aktivniji i spretniji od laba.
Opste poznato je da su Labovi,a u tome je i deo njihove cari da kad su mali su trapadjoze!!!

Minaa011:
Pozdrav,rekla sam ti ja vec da 2 sprata ispod nas je Lesi,zove se Maki i star je 8meseci, skroz je hiperaktivan pas,kada smo u parku omiljeno mu je da preskace klupe I istrcava nase pse:)
Kupljen je u Novom Sadu,merili su ga i visok je 63cm za sada,taman da te pitam koja je visina idealna za Lesija jer su me pitali,a ja iskreno ne znam puno o njima.
Hvala svima na dobrodošlici i lepom prjemu "labradorke" Done, a za odgovor na ovo pitanje idemo na temu "škotski ovčari". ;)

ria&tuborg:
pitala sam neke ljude koji imaju nesto malo ynanja o pasminama i oni kazu da je normalno da koli bude i brzi i aktivniji i spretniji od laba.
Opste poznato je da su Labovi,a u tome je i deo njihove cari da kad su mali su trapadjoze!!!
Meni su labradori (i ostali retriveri uključujući i "goldena" :-) ) izuzetno lepi psi. Ono... kad pomisliš "pas" prva asocijacija mi je ona njihova njonjica... Znam i da imaju dobru narav, ali ne više od toga. Nisam znala da su, kako kažeš "trapađoze" dok su mali, naprotiv. Naravno da to ne umanjuje njihovu vrednost, lepotu i sve ono zbog čega ih toliko volimo (i zbog čega su toliko popularna rasa ;) !)

tara623:
Ja samo da vam javim da je Obi dobro,jedino imamo mali problem sa obelezavanjem teritorije..Vec par dana vrsi nuzdu u kuci,bili smo kod veterinara i rekao je da je to obelezavanje teritorije,i da ga jos par dana pustim...Do tada su pored mene gumene rukavice i sredstvo za dezinfekciju....
my.php
[/url][/IMG] :)
Obi je baš, baš porastao!
Izmazi blentu ;)

Jutros kad sam klinca vodila u skolu, sretnem jednog decka kako seta malog laba kome je to bila prva setnja.....
Umrla sam od smeha jer je malisha uspeo da onjusi u 2sekunde sledece:
trotoar,ulicu, auto,vrata,dva ili tri prolaznika,mog klinca, mene i ranac za skolu!!!!
Kakvo malo hiperaktivno cudoviste!!!
Vlasnik mi je rekao da je u pitanju drugi izlazak napolje.
Otprilike sam dobila predstavu kako ce to da izgleda kad mi krenemo napolje.
Samo mi je zao sto nisam uspela to da snimim i postavim ovde da i vi uzivate kao ja jutros!
Prilicno lepa scena za pocetak dana....

Јао, види какви сууууууу! Јаооооо, Божееее, како су слатки! Она прва слика ме одушевљава.

п.с. Ја за који месец треба да се дам у потрагу за лабићем, мама је пожелела да имамо куцу.

Back