Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Astorela:
Sad sam otvorila mail i videh Astoreline slike. Sonja, hvala ti! Evo moje najdraze Astorelice kako uziva :) Isti tata.

Astorela1-1.jpg

Astor2-1.jpg

P7223269-1.jpg

Voja ce se oduseviti ;-)

Smrc!!!
....odlepicu....

Southern, pa naravno da se ne ljutim... ;) Ako nista drugo, moci ces mozda da mi preporucis neku drugu zenku za koju znas da nosi cokoladni gen, ali o tom potom, to je tek za dve godine... :lol:
Psi su ti prelepi! :) Jedva cekam da Obi izraste u pravog labradora, moooogooo cokolade na jednom mestu.... :lol:

Astrica je medena, ali nikako ne mogu da je odviknem od toga da stavlja sapice u vodu. Sinoc smo se toliko igrale, neverovatno je koliko ona ima energije. Kad negde izadjem, pa se vratim ona poludi od srece. Ujutru me budi u sest sati. Neverovatna je.

Jelena poslacu jos slika!!!

E, nisam ni ja mogla da odviknem Obija od toga, (ako mislis na vodu iz cinije iz koje pije). Stalno je ubacivao sapu i pljuskao, cak je nekoliko puta uzeo da se igra sa tom cinijom i pokvasio celu kuhinju...
Ali, sada to vise ne radi... Polako prestaju neke stvari da mu budu toliko interesantne... ;)
Tek ces ti mukica ali slatkih, da imas sa njom. ;)

Dana2503:
E, nisam ni ja mogla da odviknem Obija od toga, (ako mislis na vodu iz cinije iz koje pije). Stalno je ubacivao sapu i pljuskao, cak je nekoliko puta uzeo da se igra sa tom cinijom i pokvasio celu kuhinju...
Ali, sada to vise ne radi... Polako prestaju neke stvari da mu budu toliko interesantne... ;)
Tek ces ti mukica ali slatkih, da imas sa njom. ;)

:) :) Bas na to mislim, pije vodu i onda ugazi sapicama u ciniju, izbaci vodu iz cinije i onda legne na prosutu vodu. Malo je navikavam da ostane sama po pola sata, sat, mislim da joj to nece skoditi, jer mi je to najveci problem i plasim se da je ostavim samu.

Da, to je to. Ne brini, to je i Obi radio, to me je izludjivalo. Ali sad je sve ok, bice i tebi, videces. ;)
Ne znam sta da ti kazem za to ostavljanje, mislim da bi trebalo da je malo ostavljas samu, da se nauci da malo bude samostalna... Sta ces raditi ako moras negde hitno da odes, a ne mozes nikoga da nadjes da bude s njom?
Moj pas je cak i previse sam, jadnicak. :cry: Svakim danom mi ga je sve vise i vise zao... Sam je od 9 do 16.00. Ali skroz se navikao, vise me i ne primecuje kad odlazim...

Samo ti salji slike ove lepotice :)
Ne brini se da je ostavis samu, navici ce se ona. Astor i Alfa svakog dana su sami od 7-14h kad radimo i tako od kada su dosli kod nas. Samo joj ostavi vode (ne hrane, nahrani je kad krenes), igracke..i naravno, skloni papuce, kablove i sve sto moze da izgrize. Sad je u tom periodu kada su najludji, ali najsladji :)
Astor je kao mali bio nemoguc hehehe, kad se setim. Mi ga ostavimo u kuci kad krenemo na posao, a kad se vratimo, iz dana u dan zaticali smo svakakve gluposti. Jednom mi je pojeo cizme (upravo kupljene),pa tudje diskove, pa slike sa mora (ceo album), kabal za internet, Adama, Tasnu, knjigu iz biblioteke, a slag na torti je bio kada je pocepao trosed i izvadio sundjer po celoj sobi. Mi smo mu to sve oprostili jer je Akica jedan prepametan pas koji je sad toliko miran i poslusan i jako, jako dobar. Sada bih mogla da ga ostavim sa jednomesecnom bebom, znajuci da je nece ni pipnuti. :)

Bojana, jako lepi psi. Sad je Fani bas stasala u pravu labradorku :)
Dano, nije to strasno, Obi ostaje sam koliko i moji psi. Kada se naviknu nije nikakav problem. Meni je najdrazi trenutak u toku dana kada se vratim sa posla, a oni su toliko odusevljeni da je to strasno :) Ne kaze se bezveze "Raduje ti se kao pas".

Da znas, meni je on toliko smesan kad dodjem kuci, a ako ja krenem odmah da mu dam hranu, on me gura jer hoce prvo malo da se mazi, da ga golicam... :lol: Nekad pomislim da ne dobije srcku od uzbudjenja, pa probam da iskuliram situaciju... :lol:
A znaci, i tvoji psi su sami? Nisam znala, ali mi je sada malo lakse. Uvek sam mislila da necu uspeti da vaspitam Obija kako treba jer sam samo pola dana sa njim, ali evo, tvoj Astor je izrastao u odlicnog psa. ;)

joj ljudi,sta su sve u stanju da urade kad su sami. ja sam par puta zaplakala kad sam dosla kuci a bili bio sam,nisam vise znala sta da radim. ali cim napune 1 god postanu dobri,uglavnom. ja sa bilijem trenutno mucim muku jer je skot naucio da otvara sva vrata u stanu,pa ima obicaj da sam izleti kad mu se piski. sad ko budala 100x proveravam da li sam zakljucala.

ali oni sve uzase koje naprave nadoknade baricom koju naprave kad mi dodjemo kuci

Moja rita i danas to isto radi sa cinijom kao Obi, i kao sto je radila kad je bila mala :-(( Rita ima 4 godine. kopa po ciniji sa vodom, prska se..fani voli da roni po ciniji za vodu, i ispsuta mehurice, kao ono deca kada duvaju u cevcicu dok piju sok :-) a eboni gura glavu unutra i hteo bi tamo da spava izgleda.ali rita i dan danas kopa po ciniji, a cak i njena deca ovo rade, izgleda da je nasledno ha ha
:-)

hehehehe i moja Alfa kao i toja Fani roni u ciniji hehehe, a najvise voli kad joj u kofu sipam vodu, tada moze dublje da roni :) Posto nesto molerismo po kuci, juce su u jednoj dubljoj posudi sa vodom stajale neke alatke. Alfa je zaronila i sve ih izvadila u travu, blesa moja, slatko smo se ismejali.
Astor prvo ubaci sape (kao da kopa), a onda nabije i glavu. Stvarno su smesni :) i svi su slicni po svojoj blesavosti.

Minaa011:
ahahh,Amelie luda skroz svi trce,"klizaju" se po parketu ali se onda drzi svoje cinije i kopanja,preslatka je.:)
Vojkane jel ostaje kod vas neko od bebaca?

Mislim da ne....nazalost, mada ...nikad se ne zna....
ovog lika sam zgotivio nenormalno i u nekim drugim okolnostima 100% bi ostao kod nas...
AtBull

hahaha ludaci sta rade sa vodom :D
ja sam moju Loru jednom zatekla kako pije vodu iz wc solje...cistu,sva sreca :)

stenci su...ja nemam reci.otkidam kad vidim slicice :)
i southern star,naravno 3 predivna psa,jedni od najlepsih koje sam ikad videla.pozdrav!

Malopre je bio "bliski" susret izmedju Bulla i Milice....iako sam vec video dramu, sve je proslo u najboljem redu....malo njuskanja i ok....neverovatno je kako u takvim situacijama Wetta reaguje i postavlja se izmedju njih...i jos neverovatnije kako mi uvek u takvim situacijama "crkne" baterija na fotoaparatu :(
A da,
Milica

Back