Luthiena
Primećen član
- Poruka
- 765
Lora ce sad 11 meseci.
Astorela dobila sam poruku evo je upravo citam,pa cu i da odgovorim
Astorela dobila sam poruku evo je upravo citam,pa cu i da odgovorim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Astorela:Sad sam otvorila mail i videh Astoreline slike. Sonja, hvala ti! Evo moje najdraze Astorelice kako uzivaIsti tata.
![]()
![]()
![]()
Voja ce se oduseviti ;-)

Jedva cekam da Obi izraste u pravog labradora, moooogooo cokolade na jednom mestu.... 
Dana2503:E, nisam ni ja mogla da odviknem Obija od toga, (ako mislis na vodu iz cinije iz koje pije). Stalno je ubacivao sapu i pljuskao, cak je nekoliko puta uzeo da se igra sa tom cinijom i pokvasio celu kuhinju...
Ali, sada to vise ne radi... Polako prestaju neke stvari da mu budu toliko interesantne...
Tek ces ti mukica ali slatkih, da imas sa njom.![]()
Bas na to mislim, pije vodu i onda ugazi sapicama u ciniju, izbaci vodu iz cinije i onda legne na prosutu vodu. Malo je navikavam da ostane sama po pola sata, sat, mislim da joj to nece skoditi, jer mi je to najveci problem i plasim se da je ostavim samu.
Svakim danom mi ga je sve vise i vise zao... Sam je od 9 do 16.00. Ali skroz se navikao, vise me i ne primecuje kad odlazim...

Ne kaze se bezveze "Raduje ti se kao pas".
Nekad pomislim da ne dobije srcku od uzbudjenja, pa probam da iskuliram situaciju... 
Posto nesto molerismo po kuci, juce su u jednoj dubljoj posudi sa vodom stajale neke alatke. Alfa je zaronila i sve ih izvadila u travu, blesa moja, slatko smo se ismejali.
i svi su slicni po svojoj blesavosti.

Minaa011:ahahh,Amelie luda skroz svi trce,"klizaju" se po parketu ali se onda drzi svoje cinije i kopanja,preslatka je.
Vojkane jel ostaje kod vas neko od bebaca?