Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sada mogu da vam zvanicno predstavim jos jednu Astorovu zenu:)
Uparili smo ih veceras. Rec je o plavusi Astri Lewis Rim (Baron Sans x Taskona Lewis Rim). Ako sve bude kako treba, krajem septembra se ocekuje jos jedno Astorovo leglo :)
Naravno, rec je o zutim stencima ;)

DinaiAstor-1.jpg

parenje-1.jpg

Dinasampionka-1.jpg

dina-1.jpg

Kao sto rekoh, sinoc smo uparili Astora i Astru. Astra je bila u plodnim danima, ali obzirom da je rec o pravoj alfa zenki, nije dozvoljavala Astoru (ranije ni drugim muzjacima) da je upare. Da ne bi doslo do Astorove povrede (posto na takav nacin moze samo muzjak da se povredi), odlucili smo se za vestacku oplodnju koja je u tom slucaju najbolje i najsigurnije resenje.

akiceka-1-1.jpg

dinaiastor1-1.jpg

777-1.jpg

Dina (tako je vlasnici zovu) je divna zenka, sa lepim izlozbenim rezultatima i odradjenom dresurom, ali zenka koja nas je sinoc koliko uplasila, toliko i nasmejala :)

Evo slicica i od male Astre, tj. Astorele.

Prilozi

• P7243272_1.JPG
    P7243272_1.JPG
    30,5 KB · Pregleda: 20
  • P7243277_1.JPG
    P7243277_1.JPG
    20,1 KB · Pregleda: 15
  • P7243280_1.JPG
    P7243280_1.JPG
    24,9 KB · Pregleda: 17
  • P7243281_1.JPG
    P7243281_1.JPG
    29,4 KB · Pregleda: 15
  • P7253283_1.JPG
    P7253283_1.JPG
    30,1 KB · Pregleda: 17
@ Dana- Srzici, mozda ih znas?

@ Soto- Sonja, Astra je nesto najlepse sto sam videla u poslednje vreme,sto se zenki tice, prelepa je!!! Evo, moj Djuka se tkdj. odusevljava, kaze da je savrsena!

@Urke -Zenke su privrzenije definitivno. Imam muzjaka i zenku i mogu ti reci da je zenkica neverovatno vezana za mene.

E, pa ne znam. :| Ali verovatno zbog toga sto sam uzela psa tek kad sam dosla u NS, pa ne poznajem ljude sa psima iz Sd-a, ali idem sad u sredu na par dana u Smederevo sa Obijem, pa cemo ici u Tvrdjavu da se igramo i bas cu da vidim koga ima. ;)

Ukoliko pas ima braonkasti nosic, usne i oko ociju (bolje se vidi uzivo nego na slici), najverovatnije je da ima coko gen.

Da su mu nosic, usne i oko ociju roze boje, da ima svetle oci bio bi tzv. Dudley koji nije za izlozbe kao ovaj na slici npr.
dudleyyj8.jpg

Obzirom da je Astorova (Dendijeva) mama Boa imala vec cokoladnu stenad, postoji velika sansa da je taj gen prenela dalje na svog sina, a on na svoju decu.

Back