soto77
Početnik
- Poruka
- 30
Astorela:upssss jeste soto77, ma bitno je da Astorela ide u dobre ruke![]()
Naravno da ide u prave ruke, jedva cekam da bude kod mene, svi su slatki i medeni ali ona je najsladja, odmah mi se svidela!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Astorela:upssss jeste soto77, ma bitno je da Astorela ide u dobre ruke![]()
Vojkan614:
Minaa011:aa Astorela je med i soto moras da je izlazes jer ce biti jako dobra
srecno!!
Astorela:Hvala vam puno i drago mi je ako sam makar jednoj osobi predstavila ovu predivnu rasu u pravom svetlu i na bilo koji nacin uticala da se opredeli za labrador retrivera kao svog prvenstveno prijatelja, a potom i kucnog ljubimca.
Jacobe, imaces ti i vise od jedne Astorove bebe za godinu-dve.)
Ne bi mi bio prvi put da odgajam stenad,cak mi nedostaje da me maltretiraju.Vojkan614:[/B]
Boga mi, ako mu ja prenesem kako mi je sa ovih devet "loptica"....nece mu pasti napamet...![]()
E, nemoj ga pustiti da se valja po travi, ili da zalazi u neko zbunje, jer sve je jos uvek mokro!basti:E, da jos jedno pitanje... Stavio sam Leu juce Frontline i naravno ne sme da se kvasi sledecih 48 sati. Da li to znaci da ne bi trebao puno da se muva napolje (recimo da se igra i valja po travi) posto je celu noc padala kisa?
Dana2503:E, nemoj ga pustiti da se valja po travi, ili da zalazi u neko zbunje, jer sve je jos uvek mokro!