Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mala je prelepa.
Ni ja nisam hteo na izlozbe pa kad sam otisao i osetio atmosferu navukao sam se,tako ces i ti.
Mala informacija: 26.avgusta ce se u Kragujevcu u okviru CAC odrzati mini specijalka Labradora i Zlatnih retrivera.

Astorela mentor za labradore na krstarici :D
Ozbiljno jedna od razloga zasto sam se odlucio za labradore jeste ova tema na kojoj je Astorela pisala sa toliko ljubavi o Astoru i Alphi :-D
Eh da imam gde uzeo bi jednu Astorovu bebu :-( :-(
Jedva zaobilazim i Asku u stanu :-D :-D

Hvala vam puno i drago mi je ako sam makar jednoj osobi predstavila ovu predivnu rasu u pravom svetlu i na bilo koji nacin uticala da se opredeli za labrador retrivera kao svog prvenstveno prijatelja, a potom i kucnog ljubimca. :)

Jacobe, imaces ti i vise od jedne Astorove bebe za godinu-dve. :))

Astorela:
Hvala vam puno i drago mi je ako sam makar jednoj osobi predstavila ovu predivnu rasu u pravom svetlu i na bilo koji nacin uticala da se opredeli za labrador retrivera kao svog prvenstveno prijatelja, a potom i kucnog ljubimca. :)

Jacobe, imaces ti i vise od jedne Astorove bebe za godinu-dve. :))

Boga mi, ako mu ja prenesem kako mi je sa ovih devet "loptica"....nece mu pasti napamet... :)

Pozdrav! :)
Evo linka sa slikama Obija i Bastijevog Lea u prvoj igri. Posto se Basti ne hvali Leom, uradicu to ja. Mnooogo je sladak! I mnogo je pametan. Odaziva se na ime odmah, (dok mene moj Obi ne primecuje), zna i da sedne, ne skace na ljude, ma, pametnica mala. :) Obi se izmorio dok smo mi stigli do mesta, ali je u pocetku jurio Lea, medjutim, nije mogao vise, pa je Leo iskoristio priliku i "maltretirao" ga... :lol:
http://flickr.com/photos/7747249@N08/sets/72157600505359778/detail/

E, da jos jedno pitanje... Stavio sam Leu juce Frontline i naravno ne sme da se kvasi sledecih 48 sati. Da li to znaci da ne bi trebao puno da se muva napolje (recimo da se igra i valja po travi) posto je celu noc padala kisa?

basti:
E, da jos jedno pitanje... Stavio sam Leu juce Frontline i naravno ne sme da se kvasi sledecih 48 sati. Da li to znaci da ne bi trebao puno da se muva napolje (recimo da se igra i valja po travi) posto je celu noc padala kisa?
E, nemoj ga pustiti da se valja po travi, ili da zalazi u neko zbunje, jer sve je jos uvek mokro!

Back