vilus
Iskusan
- Poruka
- 5.145
tesko da to moze da se desi zbog hrane,mislim da je genetika u pitanju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Labrador021:Cao,
niko mi ne ne odgovori na:
"imam par pitanja,
koliko je hrana Otto dobra,
i moze li se desiti da stenetu dlake na pojedinim mestima izgube pigment,
zbog hrane ili viska odnosno manjka vitamina."
Na pr. crnom stenetu izmedju drugog i treceg meseca pobele dlake na odredjenim delovima tela. To su grupe od nekoliko ili nekoliko desetina dlaka. Ili opet da li je to genetika mana ili ...
Poslednju sliku vam necu slati da vas ne rasplacem.Minaa011:Mi koristimo Bento Kronen i Hills a moji psi nece da jedu Royal Canin niti Eucanubu.
Postavi sliku da vidimo malisu
Astorela:Bas mi je zao
Nadam se da ce vas novi pas usreciti. Obavezno se raspitajte o vakcinaciji i trazite knjizicu u kojoj je vakcina upisana.
Mina, Hills je najbolja hrana, to je definitivno, ali je skupa. Ja planiram ove moje letos da "prevedem" na Eucanubu (dok pojedu ovo sto im je ostalo), ipak mi se pokazala kao najbolja za moje pse, ne mora da znaci da svakome odgovara, vidis, tvoji psi je ne vole. Meni je problem nabavka hrane. Obicno kupujem dzakove i to mi je najprakticnije. Vec sam nasla distributera za Eucanubu, pa zato se vracam na nju.
![]()
Jao mnogo mi je zao,i nama je prvi labrador uginuo od stenecaka sa 4meseca,bas tuzno..Labrador021:Poslednju sliku vam necu slati da vas ne rasplacem.
Kuce vise nema. Macija kuga je ucinila svoje i pored rada po PS-u.
Narucio sam novog i stici ce mi za 20-tak dana.
Klincima sam rekao da ce se kuca vratiti od veterinara kad ozdravi.
Astorela:Bas mi je zao
Nadam se da ce vas novi pas usreciti. Obavezno se raspitajte o vakcinaciji i trazite knjizicu u kojoj je vakcina upisana.
Mina, Hills je najbolja hrana, to je definitivno, ali je skupa. Ja planiram ove moje letos da "prevedem" na Eucanubu (dok pojedu ovo sto im je ostalo), ipak mi se pokazala kao najbolja za moje pse, ne mora da znaci da svakome odgovara, vidis, tvoji psi je ne vole. Meni je problem nabavka hrane. Obicno kupujem dzakove i to mi je najprakticnije. Vec sam nasla distributera za Eucanubu, pa zato se vracam na nju.
![]()
blago ulicnom kucovu,dobru hranu jede.Mackic:Kupila sam hills sad pre par nedelja Tediju, i nece ni da je pomirise. Nije nesto bas mnogo skupa, kilo je 340 din., dobro to jeste skupo kad kupujes za dva ili vise pasa. Ali moj razmazeni ker ni da je onjusi. Sad time hranim jednog naseg ulicnog kucova.![]()
vilus:blago ulicnom kucovu,dobru hranu jede.
niste trebali da razmazite kuce,jer se nikad ne zna da li ce te uvek biti u mogucnosti da im kupujete ono sto oni vole,i sta onda?
Nije mu tata Amadeus, a bio je stvarno lep. Ako te zanima mogu ti mailom poslati pedigre.Minaa011:bas lepo stence je bio,presladka glavica..da mu nije mozda tata Amadeus?
Labrador021:Vidim da se mnogi muce sa dresurom, pa ako znaju engleski evo neke literature koja im moze pomoci. Ovo je precica za download:
http://rapidshare.com/files/20755075/Dog_Training_Collection.rar
Labrador021:Astorela,
sta znaci "lsoije hrane" - nisam nigde pronasao taj izraz?