Lackie
Zainteresovan član
- Poruka
- 192
Ja sam pogrešno pročitao. Greška.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E da počnem:
Oduvijek sam željela psa i napokon smo odlučili da kupimo labradora, jer je druželjubiv i porodičan. Ali imam hrpu pitanja na koje se nadam da imate odgovor.
Da li ima mnogo neugodan miris?
Da li može da prezimi napolju dok je snijeg? Imam stvarno veliko dvorište, a u kući ne mogu da ga držim jer se roditelji boje tog njegovog mirisa.
Koliko često treba da se četka?
Sa koliko mjeseci treba da ga izvodim u šetnju?
Da li je on sa svojih 1,5 -2 mjeseca spreman da dođe kod nas. Problem je što taj čovjek nema uslove da ih drži, a okotile su mu se tri labradorke, i ako ih ne proda prije zime vjerovatno će uginuti.
Čime ih je najbolje hraniti dok su mali, i kada porastu i kada se primaju vakcine?
Hvala unaprijed!![]()

Prelepi su
Zanima me kako ce se slagati moj labrador koji je par meseci stariji od staforda mog decka..? Labrador je muzijak, a staford zenka. Na sta da obratim paznju tokom prvog susreta?

Prelepi su
Zanima me kako ce se slagati moj labrador koji je par meseci stariji od staforda mog decka..? Labrador je muzijak, a staford zenka. Na sta da obratim paznju tokom prvog susreta?
HvalaNije bilo teranja, tek je kucence od par meseci.Hvala
.