Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
oceva linija je bas jaka,ali majcina ne.
2nm2mfd.jpg

oceva linija je bas jaka,ali majcina ne.
2nm2mfd.jpg

Ni majcina strana nije losa, Midnight Sun Bolero je jedan od pasa koji se najcesce pojavljuju u rodovnicima nasih pasa kao i Witchwalley Astor.

Ima dosta pasa i sa oceve i majcine strane koji su zajednicki mojoj Aski, jedan od znacajnijih je Might be a show dog of Tintagel winds

img-resize.php

Sampion Ceske, Poljske i Slovacke.

njegov otac Charlie Chalk je jedan od najznacajnihi pasa u Evropi, najbolji priplodnjak devedesetih godina proslog veka, Dual sampion Svajcarske, Francuske i Belgije

Birchbrook Paddington Bear je takodje odlican pas

buddy4_579.jpg

Sampion Nemacke, Luksemburga, Holandije, Poljske

Zdravo drustvo! Treba mi Vasa pomoc. Dobila sam malu kucu labradora, ima tacno 6 nedelja. Nikada ranije nisam imala kuce i zaista ne znam sta treba sve da radim. Kada je pravo vreme da dobije vakcinu, koje sve vakcine treba da dobije, sta mogu da koristim protiv buva posto se stalno cese. Imam dvoriste pa ga ne drzim u kuci, ali ima svoju kucicu i cebence, mislim da joj nije hladno. Uvece unosim kucicu u garazu, tu je zatvoreno...bojim se da nesto ne radim dobro. Ako neko ima neki savete, neka me uputi. Unapred sam Vam zahvalna.

Prvu bi trebao da dobije kod odgajivaca sa 50 dana, drugu mesec posle i trecu mesec posle druge.

Najbolje da odvedes stene kod veta i tamo se sa njim sve dogovoris.

Sto se tice cesanja moze biti milion razloga, narocito ako je zute boje dlake jer su oni podlozni alergijama vise od crnih.

Kako je porasla! :heart: Sad više ne bi vukla Milicu za kike? :lol:

Apropo boje nosa, svetliji se toleriše kod svetlijih pasa tj. boja nosnika je u skladu sa bojom dlake, ali čak ni kod žutih nije roze, više je to neka svetlo braon, mada se tamniji nosnik više ceni (koliko mi je poznato).

Back