jocikakg
Veoma poznat
- Poruka
- 12.911
a sto mora posle hidrogena da se cisti od parazita?mislis na tebletu protiv glista?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

posmatracu je jos malo,svasta sam nacitala pa mozda sve umisljam,treska glavom ponekad ne bas tako cesto.
kad upadne trava ono popino prase,ono se samo ocisti i to je to?
nadam se da nije nista.

ili ce pojesti

Eh, ima li šta slađeg od šteneta laba...
I meni Lena zvuči bolje, naročito kada se prodereš: "Leeeeeeeeeeeeeenoooooo"
Btw, neverovatno koliko vole papuče... Zara je pokušala da pojede: par drvenih klompi, par nike papuča i par kineskih papuča. Ako je za utehu, to ih drži samo do 4-5 meseca... Posle kreću na cveće, grane sobnih biljaka i granje uopšte (posebno vole šiblje)... A da ne pričam da jure sve što se mrda (uključujući i lišće koje vetar nosi). I to ih drži do nekih 10 meseci. Posle ne grizu ništa što nije jestivo, i ne jure ništa što neće da se igra sa njima
Ponoviću se, ali zaista mislim da su labovi naj naj rasa pasa! Verovatno da će vlasnik npr. NO reći isto, ali ni od jedne druge rase ne možeš dobiti tu "povratnu informaciju" koju od labradora dobiješ!
.

kod mene je prvih 3-4 noci,plakala oko 5-6h i onda sam ustajala pomazim je i vratim se u krevet,sad vise ne cvili.
ali prvo jutro je bilo najgore,cvili ona,ja reko da malo sacekam mozda ce da prestane,nista ona ne staje,izadjem ja ona skace ko blesava,pomazila sam je i otisla.pogledam ja sebe,sva sam bila crna od ulja a ona se zavlacila se ispod kola pa me sve isprljala![]()
popravljala je auto...
Stvarno joj "stoji" ime
Neverovatno kako jaku potrebu imaju da vrate sve što im se baci! Zara je sa 3 meseca bila u stanju da progrize košarkašku loptu da bi mogla da je donese! Iz puke šale sam joj bacio staru loptu, misleći da će da se pomuči (i ostavi me na miru), ali ne: našla je ventil, zagrizla ga, i donela mi loptu!
Ja mislim da nije,opustenopametni su
jel moja dora mnogo mrsava?
![]()
i moja je tu negde bila takva.Mnogo jede al je i mnogo hiperaktivna.
btw,lepa vam je ogrlica