Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav za sve od Arganona,dragi prijatelji treba mi jedna pomoc od vas ljubitelja LABRADORA!!!! Potreban je Labrador Retriver na poklon za jednog malo deckica od 12 meseci!!! ja sam nudio Engleske Setere,bretone,ali ljudi izkljucivo traze Labrador Retrivera,ako je ko u mogucnosti da ucini tako dobro delo,evo mog kontakt radi daljih informacija!!!
Hvala uanpred iz Pozdrav iz Valjeva
064\905-33-33
Vlada

Poslednja izmena:
Hvala Sladjana i Astorela ! Meni je posebno draga ova fotografija iz serije "slucajnog pozeraja"

URL=http://img297.imageshack.us/i/slike055.jpg/]
slike055.jpg
[/URL]

kao neka pospana beba !

molim Vas ako mi mozete pomoci,Hektor od sinoc povraca,nece nista da jede i samo spava. Da li neko moze da mi kaze sta mu je i sta da radim? Njuskica mu je vlazna ali on je skroz drugaciji,tuzan je i potisten i nekako izgleda uplaseno...ako mu ne bude bolje,sutra cu ga voditi kod veterinara ali ako mi mozete reci kako sad da mu pomognem...?

uh kako su slatki...
moj Felix u martu puni 6 god
za sada evo malo slicica kad sam bio mali...

Kako je sladak, nama je starija cerka koja se prosle godine udala i dobila bebu (bakinu SRECICU), dala na cuvanje (dok beba malo ne poraste), labradorku koja sad ima godinu dana, tako da smo sad u kuci zatvorili lanac ishrane, :rotf:hehehe..:sad2:. imamo veliki akvarijum sa ribicama, macku staru 5 godina i labradorku Nanu...:dash: i nikad nam nije dosadno:zcepanje: Al ipak nam je najjlepse kad nam dovedu nasu malenu SRECICU,:heart::heart::heart: eeeee, to je onda uzivanje i opustanje sa njom i nasoj sreci, nikad kraja!!!:klap::klap::klap: Evo malo i slicica kad je Nana bila mala, sad kako ona spava, maca hakerise i moja SRECICA:cmok:

Prilozi

• 53 136.jpg
    53 136.jpg
    27,3 KB · Pregleda: 12
  • 53 137.jpg
    53 137.jpg
    26,2 KB · Pregleda: 10
  • Picture 175.jpg
    Picture 175.jpg
    24,9 KB · Pregleda: 13
  • Picture 163.jpg
    Picture 163.jpg
    25,3 KB · Pregleda: 13
  • Copy of 100_7296.jpg
    Copy of 100_7296.jpg
    31,2 KB · Pregleda: 11
ALF - SASVIM OBIČAN DAN

Ala sam strašan pas !!!!:hahaha:

A evo kakav sam nakon kupanja u kadi !
URL=http://img24.imageshack.us/i/dscn2619lt.jpg/]
dscn2619lt.th.jpg
[/URL]
PRAVO SPORTSKO MOMAČKO VEĆE !:rotf:
PA SAM GLUMIO OPET REPERA ! URL=http://img29.imageshack.us/i/dscn2584x.jpg/]
dscn2584x.th.jpg
[/URL]:zcepanje:
i onda sam s Burazom o"šao u život........ :gace: .

Vec duze vrijeme sam na forumu pa odlucih da predstavim svoje pse .
Ovo je Hanna (CH Dendi (Astor) xCH Bona ) Astorela Kennel
PIC_0046-1.jpg

PIC_0095-1.jpg

PIC_0694-1-1.jpg

PIC_0017-1-1.jpg

I Dison Golden Drop (Euro winner CH Spectacular Golden Drop x CHY. Blue Blossom Golden Drop) odgajivacnica Golden Drop

ScreenShot001bmp-1-1.jpg

dison2-1.jpg

dison4-1.jpg

Toliko za sada

dopada mi se ovaj iz golden drop-a a i mala nije losa-samo napred pozz

p.s.-eh da si uzeo iz komb dendi=alfa onda bi leglo ko kec na jedanest hehe linijsko parenje -jel sam u pravu astorela ;-)))

Poslednja izmena:
Ovo je nas debeljko Ljubo ...i sami smo imali velikih problema sa ishranom dok nismo naleteli na Belkando iz BewilDog firme ..
sada vise nemamo problema hrana je viisoko kvalitetna nemackog porekla i veoma je ukusna ...Verujte probao sam :)

U svom sastavu ima sve sto je potrebno nasem psu

Prilozi

• IMG_1475.jpg
    IMG_1475.jpg
    41,7 KB · Pregleda: 14

Back