Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
no ending story...ja jedno, ti drugo...al nema veze.
btw, gore navedeni drug prodaje stence po ceni od 40 do 50 evra. Sve su zenke, ali nisam siguran koliko su stare, pretpostavljam oko 3-4 meseca. Ovih dana nismo bili u kontaktu, ali potrudicu se da nabavim dodatne informacije kao i neku fotografiju.

cula sam se ja sa ovim deckom sto prodaje stence.ako nekog zanima,imaju 2 bela i jedno crno stene.i sad ce za neki dan 2meseca.ova cena je , jer nemaju papire nije vodio majku na ocenjivanje i kaze da ima vrhunski pedigre.dva steneta su 50e jer su im krupnije glave a ova od 40e ima sitniju glavu.kuja se sad prvi put okotila.kaze da je dobro zdravlja da nije imala probleme do sad.primili su peto valentnu vakcinu,i ocisceni od parazita.ja sam htela uzeti jedno ali nemoze za februar.

Poslednja izmena:
ja bolje da ti ne napisem sta mislim.40 e??? pa vise kosta ciscenje,vakcinisanje i papiri za jedno stene, ne znam kako taj koji prodaje pokriva troskove za odgajanje stenaca...hrana za stence je takodje dosta skupa...nemam pojma sta bih ti rekla.

sladjana nemojte me pogresno shvatiti ali sumnjam da cete ih i dobiti...
a ovo o sampionskom poreklu je fraza koju svi koriste kad prodaju stence, ne palite se na to.gledajte ko su ti roditelji stenaca,kako ih drze, jesu li zdravi, najmanje je bitno jesu li sampioni...

Pira from Astorela i Posejdon Astorela, nase nove nade :)
Stari dva i po meseca :)
PIC_0074-1.jpg

PIC_0052-1.jpg

Evo i nas posle mnogo vremena.Tara sada ima 16 meseci,u teranju je i pravi shou po dvoristu.Nismo mogli da je vodimo na izlozbu u septembru pa zato joj jos nismo nasli decka.Kad bude ocenjena pusticemo je da se pari.Ovo je Tara sa 13 meseci,a sada ima nekih35-36 kg i prilicno je krupna.Inace dobili smo rodovnik nadam se da moza da se procita.Volela bi da mi neko kaze nesto o Tarinom poreklu.Pozzzz za sve

Prilozi

• zh.jpg
    zh.jpg
    40,3 KB · Pregleda: 18
Pretpostavljam da ste iz Cacka, pa pozdrav za vas, posto smo i mi cesto tamo :)
Ovako, Robin Raykal, ako se ne varam, a mislim da ne gresim, je jedan sjajan zuti pas koga sam imala prilike uzivo da vidim kod vlasnika. Sada je vec u godinama, ali je bio jedan od boljih muzjaka u svojoj mladosti :) Rodovnik je sasvim ok, mada su sa oceve strane uglavnom, stare linije u pitanju. Imate li neku sliku Tare u stavu?

Robin jeste zuti muzjak,sada malo stariji,ali i dalje izgleda mocno.Sliku Tare u stavu nemam zato sto mi je nemoguce da je ulovim u takvoj pozi.Prilicno je tvrdoglava,mada kad nam posao dozvoli da joj posvetimo paznju prilicno brzo kapira sve osim komande uz nogu,i to ce nam biti najveci problem prilikom izlozbe kod ocenjivanja.Pokusacemo da je do septembra "ukrotimo".A sto se njenog izgleda tice ,odgajivac od koga smo je kupili je odusevljen,nadam se iskreno

Back