Agnes
Domaćin
- Poruka
- 3.700
Joooj, kakav medenjak!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ej bre ne mi vredjas zeta,to desno je Astor![]()
Pozdrav svima...dobio sam stene zenku Labrador Retriver pa me interesuje koja je hrana najbolja za njen razvoj.Inace stene je stara 3 meseca.Poceo sam da koristim Hill's Science Plan hranu i za sada je jako lepo prihvata s obzirom da je tek odvojena od majke...Prvi dan mi je jela samo iz ruke a vec drugi dan je samo otisla do cinijice sa hranom i lepo se najela...koliko sam mogao da vidim ima sasvim dobru stolicu i kroz to vidim da joj prija ta hrana uz to mi je veterinar rekao kada sam je vakcinisao da je to za nju sada najbolja hrana jer ima sve potrebne sastojke za njen razvoj....imam i neke male tamno braon granulice ali neznam sta je to pa ako je nekome poznato neka mi odgovori...
no ending story...ja jedno, ti drugo...al nema veze.
btw, gore navedeni drug prodaje stence po ceni od 40 do 50 evra. Sve su zenke, ali nisam siguran koliko su stare, pretpostavljam oko 3-4 meseca. Ovih dana nismo bili u kontaktu, ali potrudicu se da nabavim dodatne informacije kao i neku fotografiju.
ja bolje da ti ne napisem sta mislim.40 e??? pa vise kosta ciscenje,vakcinisanje i papiri za jedno stene, ne znam kako taj koji prodaje pokriva troskove za odgajanje stenaca...hrana za stence je takodje dosta skupa...nemam pojma sta bih ti rekla.
kupio sam labradora pre 5 dana, zove se Leo i star je dva meseca i sedam dana. cuvam ga u kuci i interseuje me kada smem da ga kupam. Hitno mi je!!!!!!!!!!!!!
Hvala puno na savetu. Samo jos jedno pitanje: grize i glođe sve živo po kuci iako sam mu kupio tonu igracaka za pse: i kosti i loptice....Slabost su mu papuče i sve sto se zatekne na podu. Da li je ovo prolazna faza jer menja zube ( tako mi kazao veterinar) ili mu je to " karakterna osobina"?
prolazna faza
mala je
al nemoj joj dozvoljavati...
jasno joj stavi do znanja sta je njeno i sta sme da glodje a sta ne