Labrador retriver

• Začetnik teme Začetnik teme keconi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
22171_1315016960557_1384687190_879228_4915060_n.jpg

Joooj, kakav medenjak!!!

Pozdrav svima...dobio sam stene zenku Labrador Retriver pa me interesuje koja je hrana najbolja za njen razvoj.Inace stene je stara 3 meseca.Poceo sam da koristim Hill's Science Plan hranu i za sada je jako lepo prihvata s obzirom da je tek odvojena od majke...Prvi dan mi je jela samo iz ruke a vec drugi dan je samo otisla do cinijice sa hranom i lepo se najela...koliko sam mogao da vidim ima sasvim dobru stolicu i kroz to vidim da joj prija ta hrana uz to mi je veterinar rekao kada sam je vakcinisao da je to za nju sada najbolja hrana jer ima sve potrebne sastojke za njen razvoj....imam i neke male tamno braon granulice ali neznam sta je to pa ako je nekome poznato neka mi odgovori...

srecno sa leglom Jacobe..

evo i nasih stenaca iz kombinacije nasih pasa-BOY THE HOUSE OF MASTER RIVER x HOLLY THE HOUSE OF MASTER RIVER,ostenjeni 25 dec. 2009 god.-primamo rezervacije za ovu stenad--na slici sa 20 dana starosti...

CopyofSlika0419-1.jpg

CopyofSlika0420-1.jpg

CopyofSlika0422-1.jpg

CopyofSlika0423-1.jpg

CopyofSlika0424-1.jpg

CopyofSlika0425-1.jpg

CopyofSlika0426-1.jpg

CopyofSlika0428-1.jpg

CopyofSlika0432-1.jpg

CopyofSlika0433-1.jpg

CopyofSlika0434-1.jpg

CopyofSlika0435-1.jpg

Slika0400.jpg

Slika0401-1.jpg

Slika0402-1.jpg

Slika0403-1.jpg

Slika0404-1.jpg

Slika0405-1.jpg

Slika0406-1.jpg

Slika0407-1.jpg

Slika0408-1.jpg

Slika0409-1.jpg

Slika0410-1.jpg

Slika0411-1.jpg

Slika0412-1.jpg

Slika0413-1.jpg

Slika0414-1.jpg

Slika0415-1.jpg

Slika0416-1.jpg

Slika0417-1.jpg

Slika0418-1.jpg

Slika0419-1.jpg

Slika0420-1.jpg

Slika0421-1.jpg

Slika0422-1.jpg

Slika0423-1.jpg

Slika0424-1.jpg

Slika0425-1.jpg

Slika0426-1.jpg

Slika0428-1.jpg

Slika0432-1.jpg

Slika0433-1.jpg

Slika0434-1.jpg

Slika0435-1.jpg

evo i kako izgleda rodovnik stenaca sa svojim mamom i tatom i precima hehe..

rodovnik-2-1.jpg

pozz svima!!

Pozdrav svima...dobio sam stene zenku Labrador Retriver pa me interesuje koja je hrana najbolja za njen razvoj.Inace stene je stara 3 meseca.Poceo sam da koristim Hill's Science Plan hranu i za sada je jako lepo prihvata s obzirom da je tek odvojena od majke...Prvi dan mi je jela samo iz ruke a vec drugi dan je samo otisla do cinijice sa hranom i lepo se najela...koliko sam mogao da vidim ima sasvim dobru stolicu i kroz to vidim da joj prija ta hrana uz to mi je veterinar rekao kada sam je vakcinisao da je to za nju sada najbolja hrana jer ima sve potrebne sastojke za njen razvoj....imam i neke male tamno braon granulice ali neznam sta je to pa ako je nekome poznato neka mi odgovori...

Nastavite sa Hillsom, odlican je. A za "braon granulice", hehehe ne znam kako mislite da znamo koje su, kad je 99% granula u toj boji :)

Nastavite sa Hillsom, odlican je. A za "braon granulice", hehehe ne znam kako mislite da znamo koje su, kad je 99% granula u toj boji

>Pas sada nisam siguran koja je hrana u pitanju posto je kupljena na meru a izgled sam vec objasnio kako izgleda pa sam mislio da neko koristi istu.U svakom slucaju hvala za odgovor i ko god moze da mi da koristan savet za odgajanje mog steneta neka slobodno napise ovde ili moze i na moj e-mail da posalje korisne savete....acamaja@hotmail.com.....posto je imam tek 3. dana pa mi je svaki savet neophodan..(starost steneta 2. meseca).

no ending story...ja jedno, ti drugo...al nema veze.
btw, gore navedeni drug prodaje stence po ceni od 40 do 50 evra. Sve su zenke, ali nisam siguran koliko su stare, pretpostavljam oko 3-4 meseca. Ovih dana nismo bili u kontaktu, ali potrudicu se da nabavim dodatne informacije kao i neku fotografiju.

ja bolje da ti ne napisem sta mislim.40 e??? pa vise kosta ciscenje,vakcinisanje i papiri za jedno stene, ne znam kako taj koji prodaje pokriva troskove za odgajanje stenaca...hrana za stence je takodje dosta skupa...nemam pojma sta bih ti rekla.

Evo, sad ću ja da napišem: hteo je navodno prvo da ispoklanja celo leglo, pa se u društvu raspitivao kome bi mogao da veruje. Oće pi.ški-neće pi.ški! A što je najgore, posle se pred osobama kod kojih se raspitivao za potencijalne domove napravio lud, jednom rečju nije pomenuo štenjenje. Na stranu predomišljanje, mada mu ni to ne ide u prilog, ali laganje je već nešto drugo. Iskreno, njega ne poznajem ja ali ga poznaje osoba kojoj bezrezervno verujem i koja se postidela zbog njegovog ponašanja pošto se ona već raspitivala za njega oko udomljavanja.

kupio sam labradora pre 5 dana, zove se Leo i star je dva meseca i sedam dana. cuvam ga u kuci i interseuje me kada smem da ga kupam. Hitno mi je!!!!!!!!!!!!!

Ni slušajno! Četkanje je u redu, i rastvor od 7 delova vode i jednog dela sirćeta, pa mokrom krpicom, ili eventualno suvi šampon ali kupanje, ono klasično, nikako do 6 meseci.

Pozdrav svima!
Imam ženku žutog labradora, stara 9,5 meseci. Visoka je oko 56 cm, teška oko 32 kg. Hranim je kombinacijom domaće-kuvane i dehidrirane hrane.
Imam par pitanja za sve koji smatraju da mi mogu ispravno odgovoriti.
Da li je uredu:
- da je hranim dva puta dnevno
- da joj barem jedan obrok dnevno (svaki dan) bude kuvana riža (sa piletinom, ribom ili govedinom)
- da joj dajem suvi hleb
- da joj dajem ''živo'' žumance ujutru (dlaka joj dosta opada u poslednje vreme)
- da joj bar dva puta mesečno dajem koske

Unapred hvala.
Pozdrav za sve članove foruma!

-Mozes je hraniti 2x dnevno, ja tako hranim i odrasle pse.
-Moze joj jedan obrok biti kuvana hrana.
-Mozes joj davati hleb, ali ne kao jedan obrok.
-Zumance ne svakog dana, jednom nedeljno. Moj savet, kupi joj biotin ili neki kompleks vitamina za dlaku, ima ih u svakom pet shopu.
-Koske nikako, posebno ne pilece! Moze jednom mesecno, velike, okrugle govedje kosti, ali to nije hrana, vec sluzi za ciscenje zuba i dobre su zbog ciscenja analnih zlezda i NISTA VISE, jer se moze samo povrediti od njih (unutrasnje organe) ili slomiti zub.

Ljudi, prijatelju su nestala dva labrador - retrivera u okolini Zrenjanina, majka i cerka.
Zadnji put vidjene u sredu, 27. januara 2010., u ataru izmedju Kleka i Lazareva.
Psi su cipovani.
Dlaka je svetla i kratka.Ukoliko ih primetite,
molimo vas javite nam na 064/ 245 71 86 ili na cullius2000@yahoo.com
Ako ima nekog ovde iz ZR, neka otvori oci, hvala.

Hvala puno na savetu. Samo jos jedno pitanje: grize i glođe sve živo po kuci iako sam mu kupio tonu igracaka za pse: i kosti i loptice....Slabost su mu papuče i sve sto se zatekne na podu. Da li je ovo prolazna faza jer menja zube ( tako mi kazao veterinar) ili mu je to " karakterna osobina"?

Hvala puno na savetu. Samo jos jedno pitanje: grize i glođe sve živo po kuci iako sam mu kupio tonu igracaka za pse: i kosti i loptice....Slabost su mu papuče i sve sto se zatekne na podu. Da li je ovo prolazna faza jer menja zube ( tako mi kazao veterinar) ili mu je to " karakterna osobina"?

prolazna faza
mala je
al nemoj joj dozvoljavati...
jasno joj stavi do znanja sta je njeno i sta sme da glodje a sta ne

Back